Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Ya metres olmaya çalisiyorsun. sen ESKİ SEVGİLİSİN ESKİİİİ unuttun mu.Eski olman sana evli adamla öpusme bulusma hakki vermiyor. O adam artik o kadina ait beraberler EVLİLER. Sevgililikten öte bak . Kadinin ne sucu var. Sadece ESKİİDEN sevgilisi oldugunu biliyordur.Herkesin var. Kocamin eskiden sevgilisi var diye evlenmesemiydim tüh.

Kendi ayrılmış, adam da gitmiş evlenmiş, evlenince de kıymetli olmuş.

Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Karıısı tabiki masum. Adam bekar, istemiş evlenmiş.alan razı veren razı Evli barklı adamın peşine düşüp seviyeesini düşürmemiş.

Bir deneyi bakalım ayrılacak mi karısından?
Cidden böyle düşünmeniz komik ya.
Siz yuva düşünseniz adami yanınıza çağırıp, öpüşmezdiniz.
Resmen bu şekilde herifle ego tatmin ediyorsunuz.
Ne akıl alacaksınız, adam evlenmiş,bitmiş işte.
Sizin derdiniz başka olduğu için akıl istiyorsunuz.

Ehh adamı bırakmışsanız, sonrası sizi alâkadar etmiyor. Adamın aldattığına adım gibi eminim, karısı masum mu bilmem, bile bile evlendiyse zaten kendi ayağına sıkmış; siz de kurtulduğunuza şükredin. Saçma senaryolar ardına sığınmayın, olayı dramatize etmeyin, ağlamayın; saçmalamayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…