Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hee aynen seni seviyodu ama onunla evlendi. Sevse 4 yılda seninle evlenirdi. Öyle sen çağırınca belki sevişiriz diye gelmiş ikna etmek için de aşk maşk bir şeyler konuşmuş işte.

Zaten 1,5 yıl önce de ayrıldığınızla ilgili konu açmışsın. Adamı sevmediğini ve cinsel olarak arzuladığını söylemişsin. O da senin bu kafa yapanı bildiği için gelmiş işte.

Hee aynen seni seviyodu ama onunla evlendi. Sevse 4 yılda seninle evlenirdi. Öyle sen çağırınca belki sevişiriz diye gelmiş ikna etmek için de aşk meşk bir şeyler konuşmuş işte.

Zaten 1,5 yıl önce de ayrıldığınızla ilgili konu açmışsın. Adamı sevmediğini ve cinsel olarak arzuladığını söylemişsin. O da senin bu kafa yapanı bildiği için gelmiş işte.
Kızım ben ayrıldım zaten evlenmek istiyordu o ama bu kadar kısa sürede birini sevemez ya

Duydunuz ki evlenmiş daha esiyle konuşmak, eski sevgiliyle konuşmak, buluşmak,sarılıp öpüşmek nedir ya?
Bu kadar mi midesiz,gurursuzsunuz?
Kadına kızıyorsunuz birde utanmadan.
Kendinize bakın ilk önce.
Evli adamla ne işim var deyin.
Kendinizde hiç suc bulmuyorsunuz nerdeyse.
Adamı bırakmışsınız güya ama tam birbirinize görmeymişsiniz.

Ben mi soz verdim o kiza nedir ya? Insan oldugunuzu her seyden once kadin oldugunuzu mu unuttunuz? Hemcinsinizi sumuklunun teki icin ne hale soktugunuzun farkinda misiniz? Yanlis yapan erkek yanlisa canak tutan kadin vay be ama siz soz vermediniz oyle mi iyi size bi daire de tutsun madem eski hiyariniz yeni fb'niz.

Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Oha oha kalp dinginliği dilemiyorum vazgeçtim. Yaşadığınızı yaşamadan ölmemenizi diliyorum. Umarım kocanız koynunuzdan eski sevgilisiyle fingirdemeye koşar. O zaman belki empati duygunuz gelişebilir.

Kızım ben ayrıldım zaten evlenmek istiyordu o ama bu kadar kısa sürede birini sevemez ya
Adamı evlendikten sonra arayan sensin, çağıran sensin. Sen onun peşinde koşuyorsun. Evlendikten sonra hiç iletişime geçmemiş seninle. yani şu anda onun peşinde pervane olan sensin. O sırf seks için geliyor gerçeği ister kabul et ister etme 🤷🏻‍♀️

Oha oha kalp dinginliği dilemiyorum vazgeçtim. Yaşadığınızı yaşamadan ölmemenizi diliyorum. Umarım kocanız koynunuzdan eski sevgilisiyle fingirdemeye koşar. O zaman belki empati duygunuz gelişebilir.
Hanımefendi ben zaten engelledim o akşamdan sonra bana neden bunlari söylüyorsun ya birdaha aramadım ama içimde kaldı neyini anlamıyorsunuz ben size soruyorum ne yapmalıyım diye ettiğiniz laflara bak eski sevgilimi melek yaptınız başıma

Hanımefendi ben zaten engelledim o akşamdan sonra bana neden bunlari söylüyorsun ya birdaha aramadım ama içimde kaldı neyini anlamıyorsunuz ben size soruyorum ne yapmalıyım diye ettiğiniz laflara bak eski sevgilimi melek yaptınız başıma
Yok ya adamla tam birbirinize göresiniz, denksiniz gayet.

Ayrıca bakın adam sizle dört yıl sevgili olsada evlenmeye o kadını layık görmüş ve sizin evli olsa bile onunla opusebilecegini anlamış hikayede tek adamı suçlu ilan edemeyeceğim . Karısıyla konuşunca ne sanıyorsunuz bosanacaklar mi ?
Bosansın istemiyorum zaten ben onunla evlenmem çünkü mutlu olamayız yuva ustune yuva mi kuracağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X