Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Aynen git ayril de kız bir ayrılsın günahı tüm kk kadinlarinin boynuna olsun hadi lütfen ayır ayırabiliyorsan . Ateş olsan cürmüm kadar yer yakmazsin ki . Adam seni ciddiye almamış gitmiş evlenmiş daha ne aklı istiyorsun .

Sokma akılla is yürür diyorsan . Bak kocamı on tildir tanırım beş yıldır bir aradayiz bir kızim var babasına da aşırı düşkün şu Saniye ogrensem şaaak diye bosarim bak RESMİ NİKAHLI kocamdan bahsediyorum ben

Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Aynen yavrum ayrıl desen ayrılır. Öpüyorum gıdından.

Allah aşkına ayrıl diyin nolur. Hemen söyleyeyim size anam babam diyecek ayrılamayacak. Ego mastürbasyonuna devam. Sizin için bitecek bir evlilik olsaydı başlamazdı zaten.

Hadi bi Ayrıl desene kız cok merak ettik valla. Belki o MASUM kızda kurtulur sizin gibilerden. Tekrar konu monu ac msjlari ssleri falan at gorelim bizi merakta birakma :kahve:

Amma hırs yapmışsın yazık.
Nedense onunla değil de konu açan üyeyle evlenseydi, düğün arabasının arkasına “sizinle eylendiii benimle evlendiii” yazıp kapak fotoğrafı yapacak bir ışık gördüm. Siz de gördünüz mü kızlar o potansiyeli? Ayrıl desem ayrılır demiş bir de, erkekleri hiç tanımıyor; ayrılmaz. Keyfini yapabilirse yapar; eninde sonunda nikâhlı karısının koynuna döner.

Şu cümlenin aynısını daha önce okudum forumda. Ben söylesem ayrılır, ama ben söylemeden kendi ayrılsın istiyorum demişti o da.
Ya klasik metres lafları

Birbirimize çok aşığız
Bir araya gelince cinsel çekime karşı koyamiyoruz
O çok ağlıyor bende çok ağlıyorum
Ayrılmayi düşünüyor ama ben yuvasını bozdurmuyorum

İstisnasız her metres konusunda bu cümleler vardır. Bunların aşkı ,fanfinifinfonlari falan bir ayrıdır o çekim , tutku kimsede olmaz ama kavuşamayan aşıklardir

Hırsından totonu duvara sürte sürte lime lime edeceksin be ne aklı senin akla ihtiyacın yok.

Kadının kocasıyla öpüşüp koklaşırken ah almıyorsunuz yuva yıkmış olmuyorsunuz da ayrıl dediğinizde mi yuva yıkmış oluyorsunuz? Kadının en büyük düşmanı kadın yine gerçekten de. Kim bilir ne hayallerle çıktı kadıncağız o evden. Yazık günah Allah ıslah etsin sizi.

Ahahahaah yıl olmuş 2023 hala kanıyor musunuz şu yeşilçam oyunculuğuna ya, adam arkayı 2 leyecek. Ağlıyormuş bi de ahahahah dur biraz da profilden güleyim ahahahahah.
Benim forumda açılan konulardan anladığım bu karısını aldatan herifler pek bir duygusal oluyorlar. Hepsi ağlaya ağlaya bitap düşüyolar 😭 karısı öğrenince o kadın beni ağına düşürdü bir hata yaptım affet diye ağlıyolar. Diğer kadına evliyim ama seni seviyorum nolur yine de bana ver diye ağlıyolar 😭 dünya hassas kalpler için cehennem :KK43:

Evli adamla opus koklas,akil iste..bide yazmissin 'istersem bosatirim'..opusurken 'yuva' aklina gelmedimi? Bide arasam mi yazmis..herkesin acik acik diyemedigini ben sana acik acik soyleyeyim..tam bir 'kalitesizlik,basiretsizlik' örnegisin.insani insan yapan zeka ve NEFSİDİR..sen o kadinin tirnagi olamazsin...bunlari yazarken linc disinda ne bekliyorsun ki.algidada dusukluk var belli ki...afferim kiz sevis mi diyelim, 'metreslige giris ders 1' ariyor arkadas..ama yanlis sitedesin..

Nedense onunla değil de konu açan üyeyle evlenseydi, düğün arabasının arkasına “sizinle eylendiii benimle evlendiii” yazıp kapak fotoğrafı yapacak bir ışık gördüm. Siz de gördünüz mü kızlar o potansiyeli? Ayrıl desem ayrılır demiş bir de, erkekleri hiç tanımıyor; ayrılmaz. Keyfini yapabilirse yapar; eninde sonunda nikâhlı karısının koynuna döner.
Bir şey diyeyim mi eminim adam konu sahibiyle evlenseydi 2 aya buraya şiddet, kaynana, aldatılma konuları açacaktı. Gidip sadaka vermesi gerekirken yuva yıkıyo akıllı.

al sana akıl canım
evli adamdan uzak dur
1haftalık karısını aldatan evli erkekten daha da uzak dur
sen 100 yıllık sevgilsi de olsan karısı büyüktür sevgilisi
o adam artık başkasının
ok. kullandırma kendini
çünkü senşn adın bu durumda eski yeni sevgili değil METRES olur. ok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X