- 9 Ağustos 2021
- 14.903
- 50.592
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Ama ben konumu çok kıskandım yaVallahi kahve koydum sigara yaktım. Allahtan oğlanın uyku saatine denk geldi konu yoksa aklım kalırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben konumu çok kıskandım yaVallahi kahve koydum sigara yaktım. Allahtan oğlanın uyku saatine denk geldi konu yoksa aklım kalırdı
Bi yerden başlamak lazım.Etmis etmiş öpüşmüş bile
Ya metres olmaya çalisiyorsun. sen ESKİ SEVGİLİSİN ESKİİİİ unuttun mu.Eski olman sana evli adamla öpusme bulusma hakki vermiyor. O adam artik o kadina ait beraberler EVLİLER. Sevgililikten öte bak . Kadinin ne sucu var. Sadece ESKİİDEN sevgilisi oldugunu biliyordur.Herkesin var. Kocamin eskiden sevgilisi var diye evlenmesemiydim tüh.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Metres kafası 2.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Sigarayi biraktim.yoksa varyaa tam yakmalik konuVallahi kahve koydum sigara yaktım. Allahtan oğlanın uyku saatine denk geldi konu yoksa aklım kalırdı
Kendi ayrılmış, adam da gitmiş evlenmiş, evlenince de kıymetli olmuş.O yüzden adamı çağırdınız değil mi görüşelim diye. Şaka gibisini cidden.
Şimdiden sonrada peşimde koşuyor diye dert yanarsınız.
Adamı evli olduğunu bile bile çağır, sarılıp,öpüş sonra yuvasını mi yıkacağım de.
Bu ülkede erkek olmak vardı ha . Allah biliyor beni ondan kadın yapmışBi yerden başlamak lazım.
Karıısı tabiki masum. Adam bekar, istemiş evlenmiş.alan razı veren razı Evli barklı adamın peşine düşüp seviyeesini düşürmemiş.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Ne hatası kızım ben yeni öğrendim matematik hocan kimdiÜç ay içinde evlenmiş, siz öpüşürken bir haftalık evli.
Matematikte bir hata var.
Bir deneyi bakalım ayrılacak mi karısından?Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
İshak hocaydı, profesördü. Mekanı cennet olsun da o "kızım" lafı hiç olmadı sevgilisi evli olan hanımefendi.Ne hatası kızım ben yeni öğrendim matematik hocan kimdi
Ehh adamı bırakmışsanız, sonrası sizi alâkadar etmiyor. Adamın aldattığına adım gibi eminim, karısı masum mu bilmem, bile bile evlendiyse zaten kendi ayağına sıkmış; siz de kurtulduğunuza şükredin. Saçma senaryolar ardına sığınmayın, olayı dramatize etmeyin, ağlamayın; saçmalamayın.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Akşama elticiğim ve kaynanoşum geliyor. Hala kıskanıyor musunAma ben konumu çok kıskandım ya
Amma hırs yapmışsın yazık.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Evet ben dersem karısından ayrılır diye düşünüp ego tatmin ediyor birde.Kendi ayrılmış, adam da gitmiş evlenmiş, evlenince de kıymetli olmuş.