Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki günlük karısını eski sevgilisiyle aldatmıs adam .
4 yılda kaç kişiyle boynuzlanmişsindir haberin yok. Aynn once sen boynuzlardın karakterin tam buna musait. Evde kadın beklerken kocasini opusmeye cagir.
Boynuz yediğimi düşünmüyorum yoksa önce ben boynuzlardım hayatım

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun diye başlıcam vallahi Müge Anlı ablama helal olsun nasıl dayanıyormuş.

Ayperisi kardeş sana ne?
Evlenmiş gitmiş sana ne ister seni sevsin ister ölü sevsin arkasından vay şerefsiz der geçersin. Hala seni seviyor sanıyorsun bir de napmış bekaretini vermiş töre yüzünden zorla mı evlendirilmiş?

Ahahahaah yıl olmuş 2023 hala kanıyor musunuz şu yeşilçam oyunculuğuna ya, adam arkayı 2 leyecek. Ağlıyormuş bi de ahahahah dur biraz da profilden güleyim ahahahahah.

Siz beni anlamıyorsunuz çocuk zorla evlendi hala beni seviyor ama siz burda beni linçleyin ki öpen ben değildim oydu
Ya safsın ya da safa yatıyorsun. Erkekler ve zorla evlendirilmek. Beni evlenmeye layık görmedi diyemiyor da

Ya safsın ya da safa yatıyorsun. Erkekler ve zorla evlendirilmek. Beni evlenmeye layık görmedi diyemiyor da
Dur ya belki çocuğun adını çıkardılar köyde bunla sevgili olduğu duyulunca. Ailesi de töre icabı apar topar evlendirmiştir napsın garibim?

Ben sizin nereden hayatınız oluyorum? Alaska geyiğine dönmüşsünüz, emin misiniz boynuzlanmadığınıza?
Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir

Ya gerçekten mükemmel yorum sevmek ve sevilmek varken bu kavgalar niyeeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…