- 9 Ağustos 2021
- 14.903
- 50.595
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Dur bakalım şikayet edelim fake üye misin ? Yoksa kim ister linç edilmekAkşama çağırdım geliyor şimdi hanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur bakalım şikayet edelim fake üye misin ? Yoksa kim ister linç edilmekAkşama çağırdım geliyor şimdi hanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Bende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuzBişey yapmana gerek yok, kendiliğinden ayarmış o zaten. Hazır geliyor adam.
Boşatırım diye bakıyorsunuz da, boşanacak adam hiç evlenmezdi zaten. İşin sonunda avcunuzu yalamayın diye diyorum.Bende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuz
Karısına falan söyleme. Sen artık o ilişkinin ucuncususun. Onlarin iliskisinin ara gazı olursun. Bak bundan sonra adamla, karısı gireceğin en ufacık bir temas seni gerçekten metres yapar.Bende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuz
3 lü için mi söyleyeceksiniz pesBende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuz
Ya karısına ne soyleyeceksin aramissin daha ne istiyorsun ? Ayrılmak isterse ayrılır kalmak isterse kalır önemli olan insanın öz benligi .Bende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuz
Hani her şeyi biliyordu? Neyi söyleyeceksiniz, saftirik gibi öpüştüğünüzü mü? Öpüşmek çünkü tek taraflı(!) bir eylem. Güya bilerek evlenen sizin öpüşmenizi mi dert edecek akdkakaksk. O da sizin g*d*ş sevgilinize söylesin. Cıngıllı fıstık oynayın hep beraber.Bende size diyorum ki karısına söyleyeyim mi napıyım ama yok siz metres metres saldırıyorsunuz
Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasınıHani her şeyi biliyordu? Neyi söyleyeceksiniz, saftirik gibi öpüştüğünüzü mü? Öpüşmek çünkü tek taraflı(!) bir eylem. Güya bilerek evlenen sizin öpüşmenizi mi dert edecek akdkakaksk. O da sizin g*d*ş sevgilinize söylesin. Cıngıllı fıstık oynayın hep beraber.
Öpücük aldatma sayılmıyorsa karısı önüne gelenle öpüşebilir yani doğrumu anladımHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Ne yapsan boşamıyor de mi karısını ah canım kıyamam bu dertten ölürsün sen yakında.Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
Sen bu adamla takılırken senin sevgilin nerde?Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
İgrencsiniz umarım ilerde evlenirseniz esinizde heemn ilk haftadan başkasını öperde görürsünüz nasıl bir hismis terbiyesizlikHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Siz de baska bi koylu varossunuz ki her turlu adamla yiyismeye devam edeceksiniz vah vahCanim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
Laflara bak.Canim sonuçta aldatıldı kadın ama bu köylü varoş her türlü kabul eder kocasını
O da köylü o da varoş sanırsam, kabulleniyor garibim sjskskskskeekSen bu adamla takılırken senin sevgilin nerde?
Sanane ya ne hakla soruyorsunSen bu adamla takılırken senin sevgilin nerde?
ben sorayım o zaman?Sanane ya ne hakla soruyorsun