Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam cirilla o zaman sen adamlara muhteşem erdemli tavsiyelerini yaz konulara gelip. Ancak ben ve diğer yorum yazanların yorumlarına laf sokmadan yapabilirsin bunları. Veya beğenmediğin yorumu alıntılayarak sokabilirsin lafını. Bak ben mesela direkt seni alıntıladım. Kaçak dövüşmedim. Her bu tarz konuda bodoslama dalıp yorum yapanlara laf sokuyorsun da artık dayanamadım birinin demesi gerekiyordu 🤗

Sizden korkumdan alintilayamiyordum. 🙄
Çok fazla birbirinin ayni yorum olunca genele fikrimi yazıyorum tek tek alıntı yapmaya gerek olmuyor zaten üstüne alınanlar çıkıyor bu şekilde. Yazmayacak olsam alintiniza baştan cevap vermezdim. Burda da genel olarak "evli erkeklerden uzak durum" olayı hakim. Alintilara yetişemedim hatta bir an😃

Atladığın bir şey var cirilla, kimse burada adamı savunmuyor ama konu sahibinin bu çakallığa inanacak kadar saf olmadığı da ortada. Herif akşam karısıyla sabah bununla öpüşüyor herpes kapsın da görsün gününü.

Konu sahibi saf değil, iyi niyet olmadığı da belli zaten ama bu tür bir ilişki kendisine de mutlaka zarar verecektir. Bu işlere.giripte huzurlu yaşayanın pek.gormedim zaten

Burda nikahlı karısına ihanet eden adam suçlu kesinlikle. Ama konu sahibi adamın seni sevmediğini anladığın halde buluşmak istemen kendine saygısızlık. Baktın sevmiyor kes at. Eğer anlaytıpın gibi sana aşık olsaydı bence evlenmezdi başka biriyle. Burda bence sen sevilmediğini anladın gurur yapıp çağırdın adamı ama yanlış yapmışsın.

Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen 😭🥴🙏
Evli barklı adamla olmaz
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Aşk meşk bırak boş işler bunlar
Gunah ne işin var Allah aşkına ya

Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız

İnsanlar seni uyarıyolar sizin gibiler derken sen önce kendine bakacaksın burda kimseye birşey olmaz olan sana olur kendin bitirmissin bulusma herşey hata. İnan senin yaptığın objektif bakış açısıyla daha ayıp.
İlerde kendi geleceğini bile etkilersin. Tamam ayrıl de zaten toksik ilişkileri var sevmiyorsa mutlu olamaz zaten ne duyar kasıyorsun yuva yikmamak bla bla öpüşen sensin ama🤣
Müge anlı gibi diyim orta da yuva yok yuva yok. 🤣 Sen 2. Kadın olmayı buna tercih etmen asıl fiyasko kusura bakma. Ben gayet karı koca ilişkileri olduğunu düşünüyorum seni kandırıyor. Resmi olarak karısı olan o sen onu da becerememişsin seviyor diyorsun da.

Yalnız adam da arada bir farklı yemek olacak diye ne sevinmiştir. Koşa koşa gelmiş çağırılınca ve yanılmamış da.

En kötüsü de şu, sizi iki lafla kolayca kandıracağını biliyor. Seni evlenecek kadar sevmedim, sevseydim ona göre davranırdım demiyor da anam babam kafama silah dayadı o yüzden, canımı kurtarmak için evlendim diyor. Siz istediğiniz kadar bana aşık beni seviyor taammı diye çemkirin. Kadının sizden haberi yok hiç inkar etmeyin. Haber uçursanız dahi kocası "bırak karıcım muhatap olma şununla, kendisiyle evlenmedim diye yapıyor seni kıskanıyor" der.

Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Babasına korkusuna evlenen biri boşanırken korkmayacak mı ayrıca kadın boşamazsa sittin sene ayrılamaz bide üstüne nafaka var . O adam da o g.t yok gibi

Bi de siz kadın için "buna eş denmez" demişsiniz ama medeni kanun eş diyor yapacak bir şey yok🤷 en basitinden adamın yükü kredi çekebilmesi için bile o kadının imzalı onayına ihtiyacı var önemsenmeyecek bir durum değil bu olay yani.
Ehhh işte o zaman da evliliğin ikinci ayında sırf kız musallat olmasın diye esin eski sevgilisine medeni medeni izahat verirsin. Gönül bağı olmadıktan sonra işte krediye imza verir anca.

O bu değil de daha adam olamamış oglancik da kıymete bindi ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X