evli erkek neden rüyalanır???

anaksimona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2007
13
0
45
slm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??

Şeytan Aldatması..
uykuda orgazm olma durumu vardır. Yetişkinlerin bir geceki uykusunun, yani ortalama 8 saat uyuyorsa 2 saati rüya döneminde geçer. Tabii bizler bu rüyaların pek azını hatırlarız veya hiç hatırlamayız. İşte bu şekilde rüyada geçen bu dönemde cinsel organlarda doğal bir uyarılma olur. Örneğin peniste sertleşme veya vajende ıslanma gerçekleşebilir. Bu sırada cinsel rüyalar ile beraber orgazmlar da yaşanabilir. Sanırım cinsellik ile ilgili şeylerin kötü olarak değerlendirilmesinden dolayı bu tür orgazmlara halk arasında "şeytan aldatması" denir. Sadece uykuda rüya sırasında yaşanabilen doğal bir olaydır. Bu durumu bir cinsel tatminsizlik olarak ele almak da yanlış olur. Bu tür orgazmlar da kişiye belli bir doyum sağlayabilir.
Soru:Kadın ile saat arasında ne fark vardır?
Yanıt:Saat zamanı bildirir, kadınsa unutturur.
Alıntıdır

normaldir canım ...
takma bu kadar... adam fena bişey yapmamışki hem onunda bilinci dışında gelişir bu durum...
tamamen iç güdüsel bir durum bu... demekki sen yorgun olduğun için
sana kıymamış ve o istekle uyumuş...
bilinç altına atılan herşey gibi buda rüyada belirebilir...
ve orgazm la sonuçlanabilir normal yani...
mesela sen hiç rüyanda çığlık atarken gerçektede atmadın mı yada
rüyada ağlarken gerçekte ağlamak ve ya rüyada gülerken gerçekte gülmek
tüm bunların normal olduğu gibi buda normaldir...

normaldir canım ...
takma bu kadar... adam fena bişey yapmamışki hem onunda bilinci dışında gelişir bu durum...
tamamen iç güdüsel bir durum bu... demekki sen yorgun olduğun için
sana kıymamış ve o istekle uyumuş...
bilinç altına atılan herşey gibi buda rüyada belirebilir...
ve orgazm la sonuçlanabilir normal yani...
mesela sen hiç rüyanda çığlık atarken gerçektede atmadın mı yada
rüyada ağlarken gerçekte ağlamak ve ya rüyada gülerken gerçekte gülmek
tüm bunların normal olduğu gibi buda normaldir...

tok karnına uyuyunca olabilir birde dua okusun felak ve nas ayetel kürsi okusun şeytan aldatamaz tecrümeyle sabit ..

hiç başımıza gelmedi
ama gelsede
çok normal birşey bence de kafana takma bukadar.
bazen istemediğimiz rüyalar görebiliyoruz
keşke elimizde olsa değil mi:)

hemen hemen hergün oluyoruz demişsin birde çok düzenli demişsin acaba düzen şaşınca hani alışılmış günler var şaştığı zaman rüyalanmıştır olamazmı

hani bekarlarda belirli süre cinsel ilişki yada mastürbasyon yapılmadığında rüyalanıyorlarya eşinde düzene alışmış aksayınca rüyalanmıştır

yani evli değilim bildiklerimle yola çıkarak yardımcı olamk isitedim bilmiyorum çokda doğru şeyler bilmiyor olabilirm :roflol:

ya banada yanlış geliodu ama yorumlarını okuyunca biraz tatmin oldum doğrusu.bende bazen saçma sapan rüyalar görüyorumm sonuçta benim elimde diil

benc eçok normal kafaya takılacak bir durum değil dün gece benim eşimde sanırım çorba içiyodu elinde kaşığı ekmeği bölüp ağzına götürüyordu ve yanında ağzınıda oynatıyodu sanki gerçektende yiyormuş gibi yani şimdi kalkıpta eşim ne yapıyodu diyemeyiz sabah sorduğumda ise hiçbirşey hatırlamadığını söylüyordu yani bunlar normla bilinç altı fazla üzerinde durulmaması gerekir

evli yada bekar olması farketmiyor
gayet normal karşılayanlardanım bende canım
sende panik yapma bence..tatlım..

allaah allaah kızlar yaa bazen şaşırıyorum size yaa.Adam evli die rüyadamı göremicek nekadar saçma.Gece yatarken hangimiz dioruz"bu gece şöle rüyalar göriyim"die olabilir adı üstünde RÜYA.Hangimiz kontrol edebiliyoruzki rüyalarımızı.Evli bi kadın rüyasında başka bi erkek göremicekmi mesela?Nerelere çekmişsinz..
Merak etme güzelim bunda kafaya takılcak bişi yok.Normal bişi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…