evli erkek neden rüyalanır???

öküz altında buza aramayın kim rüyalarını kontrol edebilir ki akşam yattıgında ben şunu göreyim ben bunu göreyim diye düşünüp ona göremi rüya görüyorsunuz adam rüya görmüş ve bişeyler olmuşsa bunda kimin suçlusunu arıyorsunuz mutluysan mutlu mutlu evliliğine devam et ve bu tür şeyleride çok fazla sorgulama bence

ne güzel yorum yapmışsın arkadaşım süprizzzzz evet doğru olanda bu mutlu bir evlilik uyumlu giden bir cinsel hayat ve gece rüyalanmışım!!(bu nasıl bir terimse artık hayatımda ilk kez duydum) şimdi bunu mu sıkıntı yapıyorsunuz kendinizebenneyaptımki rüya bu evli bekar dul boşanmış ne fark eder cinsel içerlikli rüyalar görülmesi normaldir ve bu sadece bekarların göreceği bir şey değildir.
bilimsel bir yazı buyurun okuyun
CİNSEL İÇERİKLİ RÜYALAR
Cinsel içerikli rüyaların toplumda pek iyiye yorulmadığını, tatsızlıklara, sıkıntılara, dedikodulara işaret ettiği yönünde bir inancın olduğunu söyleyen CİNSEL Tıp Derneği Başkanı Dr.A.Cem KEÇE; “Rüyaların görüldüğü REM uykusuna etkili moleküller arasında; asetilkolin, dopamin, ?-karbolin, dimetiltriptamin ve seks hormonları ola*rak bilinen östrojen ve testosteron vardır. Seks hormonlarının düzeyleri, FSH ve LH adlı moleküller tarafından kontrol edilir. LH hormonu, erkeklerde testosteron sentezini artırır. Rüyaların cinsel içeriği ve erkeklerde görülen cinsel organ sertleşmesi bu mekanizma ile meydana gelir. Cinsel içerikli rüya*lar, genellikle cinsel isteklerin karşılanamamasına bağlı görülebilir” dedi.

iyi günler:enbuyukkk:

Tabii ki gayet normal birşey... Bekar erkeklerde olur da evliler de neden olmasın... Sonuçta testislerdeki spermlerin normal yollardan olmadığı zamanlarda bu tür boşalmalar sayesinde dışarı aktarımı olur... Olmak zorundadır... Senin de kendi ağzınla dediğin gibi hemen hemen hergün yapıyormuşsunuz hergün sperm tüketmeye alışmış bir bünye o gün tüketmediyse bu tür yollar dışarı aktarmıştır, takma kafana...

bencede normal senin kendini iyi hissetmediğin durumda belkide o çok istekliydi. o yüzden istem dışı rüyalanması normaldir takma kafana a.s

slm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??

Eşinin elinde olan bir şey değil bence istemeden olmuştur.a.s Rüya bu ne göreceğimiz belli olmaz ki önceden.:eek:

Bildiğim kadarıyla, erkekler, 2 hafta boyunca hiç cinsel ilişkiye girmediler ise veya masturb.. yapmadılarsa spermleri mutlaka bir şekilde taşar. Gerek rüya yoluyla gerekse normal yollarla. Yani gayet normal şeyler bunlar. Evli veya bekar farketmez, birkaç günde bir bile kendiliğinden taşabilirler hatta:)). Kişiye göre değişir de bu.

Evet çok Normal Bir Durum Bu,özellikle Adet Günlerimde Arada Eşiminde Başina Gelir,sonuçta 6 7 Günlük Bir Süreç Normaldir Kizlar Ama Bu Kadar Sik Ilişkiye şaşirdim Doğrusu,bide Hamişsin Bence Daha Dikkatli Olun Tatlim Bebeğinin Erken Doğmasina Sebep Olabilirr Allah Korusun.

slm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??
ARKADAŞIM BEN SORUNA DEĞİLDE CİNSEL HAYATININ YOĞUNLUĞUNA TAKILDIM YAAA ONEEE MAAŞALLAH EKSİLMESİNDE BİRAZ FAZLA DEĞİL Mİ BACIM HAMİLE HAMİLE TÖĞBEEE YAA AMA BEBİŞ OLSUN GÖRÜRÜM BU YÜKSEK PERFORMANSINIZI ARARDA BULAMAZSIN İYİ DEĞERLENDİRRR jeyyarjeyyarjeyyar

huuuu komşular kadın doğurdu belkide siz hala performansı konuşuyorsunuz...

arkadaşlar ben 10 aylık evliyim. eşimle düzenli cinsel hayatımız olduğu halde eşim sıksık gece rüyalanıyor. hatta aynı günde birlikte olduğumuz halde aynıgece rüyalanıyor, uyanıp banyo yapıyor, tekrar uyuyup tekrar rüyalanıyor. aynı gün 3 kez banyo yapmak zorunda kaldığını bile hatırlıyorum. sizce evli bir erkek neden bu kadar sık rüyalanır?eşime sorduğum zaman bunun istemsiz olduğunu söylüyor. bende fazla bişey diyemiyorum. şimdi eskiye oranla daha azaldı bu durum aama burdaki bazı yorumları okuyunca kafama takmaya başladım..:uhm:

sevgili ozlem28 cim daha yeni evlisiniz.eşin bekar yaşamdan kurtulamamış olabilir tatlım.sen yatakta onu ruhsal anlamda da doyuramıyor olabilirsin.malum erkekler ne pozisyonlar ne hatunlar görüyorlar pc da.fiziksel olarak doyuyordurda;ruhsal anlamda aç kalıyordur.umarım mutlu mesut geçinir gidersiniz...

X