- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- Konu Sahibi anaksimona
Allah iyiliğinizi versin emi kadın o konuyu 8. ayda yazmış be...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öküz altında buza aramayın kim rüyalarını kontrol edebilir ki akşam yattıgında ben şunu göreyim ben bunu göreyim diye düşünüp ona göremi rüya görüyorsunuz adam rüya görmüş ve bişeyler olmuşsa bunda kimin suçlusunu arıyorsunuz mutluysan mutlu mutlu evliliğine devam et ve bu tür şeyleride çok fazla sorgulama bence
slm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??
aynen valla:sm_cool:
9 aylık hamilesin ve günde 2 kere,şapkamı çıkarıyorum ne diyim:)
ARKADAŞIM BEN SORUNA DEĞİLDE CİNSEL HAYATININ YOĞUNLUĞUNA TAKILDIM YAAA ONEEE MAAŞALLAH EKSİLMESİNDE BİRAZ FAZLA DEĞİL Mİ BACIM HAMİLE HAMİLE TÖĞBEEE YAA AMA BEBİŞ OLSUN GÖRÜRÜM BU YÜKSEK PERFORMANSINIZI ARARDA BULAMAZSIN İYİ DEĞERLENDİRRR jeyyarjeyyarjeyyarslm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??