evli erkek neden rüyalanır???

tşkrler arkadaşlar yorumlarınız için. son aylarda bu durum çok azaldı zaten, çok nadir oluyor. burdaki bazı konularda yorumları okuyunca ben rahatsızlık duymaya başlamıştım oyüzden sorma gereği duydum.. normalmidir, değilmidir diye..CADIARZU

Canım acaba arayı fazlamı açıyosunuz? Yeni evli iken biraz daha çok ister erkekler :) hani belki sana da söyleimiyomudur? Biraz daha fazla ilgilen kocanla bu ara bakalım olucakmı :))

evli değilim ama ilk başlarda normaldir bence
hani yeni evlendi bekarlıktan çıktı cinsel hayatı filan olunca normal bence
cinsellik yaşıyor etkileniyordur rüyalanıyordur
fikrimi söyledim yani
ama zamanla düzelir

slm kızlar esımle hamıle olmama rağmen en basından berı cok duzgun gıden bır cınsel hayatımız var.neredeyse hergun beraber oluyoruz hatta bazen gunde 2 3 kere.ben dun gece cok uykusuzdum ve esıme uyumam gerektığını ıyı hıssetmedığımı soyledım.oda pekı dedı bana sarıldı uyuduk.ama sabah uyandık ve esım bana saskın saskın ben "gece ruyalanmısım" dedı.nasıl oluyorkı bekar erkeklerde olmazmı dıye sordum bılmıyorum ama bende saskınım dedı.Kızlar bı normal bıseymı??

erkeklerin vücudu herne kadar doyuma ulaşsade sperm ürettiği için ve vücutta bunu dışarı atmak istediğinden bu tip olaylar çok normal..istem dışı olan birşey üstelik.. eşiniz uyarılıp, doyuma ulaşmadan uyuduğu için bu başına gelmiştir.

olur canım bende baslarda çok kızardım ama oluyo sonucta eslerın elınde olan bırsey degıl

yaa adam sadece ruya görmüş artık bunudamı araştırıcaz saçmalamayın yaa elinde olan bişi deilll kiiii:mymeka:KK43:hayır göremessin ruya falan yoksa ben sana yetmiyomuyum haa :dilcikar:

şimdi rüyasında boşaldığınımı görüyo ben anlamadım.adı rüyalanmak. beniki hiç olmadı.buzamana kadar

tabiki bu çok normal birşey.....

rüyalanmakla evliliğin ne alakası varCADIARZU adı üstünde rüya...
sadece bekar erkekler daha sık yaşarlar yerimseniben çünkü birikimleri fazla....
evliler de çok nadir olur...

Evli erkeğin rüyalanması neden normal olmasın ki ??İlla rüyasında başka bir kadınmı girmiş de rüyalanmış:)))Bunlar çok normaldir hatta birçok erkek sabaha karşı uyarılmış halde (anlarsınız siz onu) olabilirler.Bunu araştırırsanız tıbbi olarak açıklaması vardır ve gayet normaldir.Kafaya takılacak bir sorun değildir

bence çok normal, bekarı evlisi yok bunun....siz cinsel hayatınız olduğu için olmasını garipsemişsiniz ama bekar erkeklerin de cinsel yaşamları oluyor sonuçta....rüyasında görmüştür birşeyler ve olmuştur....

normaldir anacığım kocanda sende boşuna tırsmışsınız:)) evli oluyor diye rüya göremeyecek mi adamcağız:p

X