Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kezSizin bu kadar detaydan nerden haberiniz oldu?
Karışma kötü olan sen olursun.Aynı binada yaşayan 2 çocuklu 40lı yaşlarda bir adam ile tek çocuğu olan 30lu yaşlarda bir kadın var. Erkeği bilmiyorum ama kadın evliliğinde sorunlar yaşıyor eşi çoğu zaman eve gelmiyor. Komşu oldukları için adam bu durumdan haberdar oluyor ve kadına dertleşelim diye teklifte bulunuyor. Dışarıda kahve içip konuşuyorlar. İkisinin de eşinin bu buluşmadan haberi yok. Sizce bu aldatma sayılır mı? Kadının kocası tanıdığım biri, sizce onu bu durumdan haberdar etmeli miyim yoksa hiç karışmamalı mıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Nasıl demeliyim her şeyi berbat ederim diye korkuyorumKesinlikle bu yoruma katılıyorum illada birini uyarmak istiyorsan kadını bu duruma karşı uyar konu sahibi.
Siz neden insanların özel hayatına karışıyorsunuz ki? Aileyle ekstra özel bir durumunuz yoksa (akrabalık, yakın arkadaşlık vb.) bence karışmamalısınız. Ne siz ne de diğer komşularınız. Başka gündemler bulmanızı tavsiye ederim.Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Komşular biliyorsa herkes biliyordur nerdeyse.Bir tek kocasimi kadini fark etmiyor evden çıkmalarini mesajlaşmalarini hemde iki çocuk annesi ayni apartmanda birdeKomşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Bu yaptığının yanlış olduğunu yanlisnyerlere varabileceğini söyleyin. Art niyetli biri olmadığınızı o yüzden direk onunla konustuğunuzu söyleyin.Nasıl demeliyim her şeyi berbat ederim diye korkuyorum
Teşekkür ederimBu yaptığının yanlış olduğunu yanlisnyerlere varabileceğini söyleyin. Art niyetli biri olmadığınızı o yüzden direk onunla konustuğunuzu söyleyin.
Karşıdakinin onun duygusal boşluğundan faydalanmaya çalışan bir kişi olabileceğini de söyleyin.Teşekkür ederim
Binada parkta konuştuklarını gördünüz tamam da telefonlaştıklarını nasıl gördünüz?Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Ya ben bu konuda ağır iftira kokusu da alıyorum Chery, dışarda bulustuklarini gözüyle gormediyse konu sahibinin elinde hiç destek yok bu iddiayı savunacak sanki...Telefonla konuştuklarını gördüm demiş yukardaMüge Anlı mahallesi mi orası mı herkes birbiriyle takılıyortüm toplum mu müge anlı oldu
Sizin gibi komşulara çok uyuz oluyorum. Size ne? Tam olarak sizi ilgilendiren kısım neresi?Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Kesinlikle aile içi konulara karışmayın. Aldatmaysa da sizi ilginlendirmez zaten. Kendi ailenize işinize bakın sonra suçlu siz olursunuz.Aynı binada yaşayan 2 çocuklu 40lı yaşlarda bir adam ile tek çocuğu olan 30lu yaşlarda bir kadın var. Erkeği bilmiyorum ama kadın evliliğinde sorunlar yaşıyor eşi çoğu zaman eve gelmiyor. Komşu oldukları için adam bu durumdan haberdar oluyor ve kadına dertleşelim diye teklifte bulunuyor. Dışarıda kahve içip konuşuyorlar. İkisinin de eşinin bu buluşmadan haberi yok. Sizce bu aldatma sayılır mı? Kadının kocası tanıdığım biri, sizce onu bu durumdan haberdar etmeli miyim yoksa hiç karışmamalı mıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Erkeği bilmiyorum ama kadın evliliğinde sorunlar yaşıyor eşi çoğu zaman eve gelmiyor.
Nasıl yapıyorsunuz abi her şeyi nasıl görüyorsunuz o camdan pencereden kuytu köşelerden ya?Komşumuz anlattı ama şahit oldum bir kısmına, yani binada, parkta filan konuştuklarını birlikte arabaya bindiklerini telefonlaştıklarını gördüm bir kaç kez
Karşıdan karşıya telefonla araştıklarını bile görüyor.Bu detay olmasa siz olmadığınıza belki inanırdım.
Her şey bir bahane de bulmuşsun. Dünyada dertleşecek kimse kalmadı da evli komşunu mu buldun?