Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

Sevgilisinin,eşinin adet zamanlarında erkekler napıyor sanıyorsunuz ?şutarafagitti

bennim esim öyle seyler yapmaz bundan eminim..egerki yaparsa sorun bendedir onda degil..demekki yetemiyorum yada ilgi gösteremiyorum onu etkileyemiyorum oda..kendi kendime yaparim daha iyi diye düsünmüstür..buda bana cok agir gelir ve hemen biseyleri düzeltme yoluna girerim...belki sana göre bi sorun yoktur ama esin bisiylerden memnun degildir...yapilmasi gereken sey esinizle aranizdaki cinsel problemin ne oldugunu cözmek ve düzeltmeye calismak..üzerine giderek onu utandirmak degill burda hatalisin canim...

bennim esim öyle seyler yapmaz bundan eminim..egerki yaparsa sorun bendedir onda degil..demekki yetemiyorum yada ilgi gösteremiyorum onu etkileyemiyorum oda..kendi kendime yaparim daha iyi diye düsünmüstür..buda bana cok agir gelir ve hemen biseyleri düzeltme yoluna girerim...belki sana göre bi sorun yoktur ama esin bisiylerden memnun degildir...yapilmasi gereken sey esinizle aranizdaki cinsel problemin ne oldugunu cözmek ve düzeltmeye calismak..üzerine giderek onu utandirmak degill burda hatalisin canim...

Eşiniz her banyoya ya da tuvalete girişinde ne yaptığını nerden biliyorsunuz...
Erkeğin kendi kendine yapması kadının eksikliği falan değil.Ne alaka.Böyle bir şeyi düşünüp kendinizi eksik hissetmeniz çok yanlış..Buradaki insanlara da kendilerini suçlu hissettirmeniz çok yanlış...

Şu an hamileymişsiniz..Hamilelikte dr da cinsel ilişki yasağı vermişse eşiniz ne yapıcak sizce ?

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede cok uzerine gidip cok utandirmisiniz bence cok gereksiz olmus
sizi sevmediginden adamin uckurundan bahsediyoruz bizde ama
belkide siz yokken cani istedi ne biliyim dayanamadi bu yanlis olsa bile uzerine gitmeniz cok yanlis

masturbasyon yapsa sizin eksiğiniz mi olcak ? şimdi bu durumda arkadaşın cinsel çekiciliği olmadığı yatakta başarısız bir eş olduğunu mu demeye çalıştınız kınadım sizi şiddetle:hulya:

konuyu arkadas cok kafasına takmıs.karga seyını yemeden :roflol::roflol::roflol:sabahın altısında sıteye uye olup hemen msjını yazıp ıcını dökmüs.cok buyuk bır derdınız var ne etsekkı acebe :kahve:

yapsın napım
bende yaparım hahahahahkaydirigubbakcemile3

konu sahibiiii
Sana sesleniyorum.
Kamuoyu açıklama bekliyor neden yorum yapmıyorsun :uhm:

canım bi dur ya, kız şu an havlular ıslak mı kuru, banyoda su izi var mı gibi şeylerin izini sürüyodur anlayınca yazar merak etme:hulya:
umarım duş teknesinin giderinide sökmez anlamak içinkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bencede bu kadar büyütülecek birşey yok ortada.
Üstüne gitmenin bir anlamı da yok...
Gereksiz fazla bir tepki verdiğinizi düşünüyorum.
Hele bunun için boşanmak, aldatılma ile bir tutmak çok fazla.
a.s

arkadaslar akıl verın bana ne olur 4 yıllık evliyim 1 yasında kızım var dun evde deıldım bır kac saatlıgıne dbı tanıdıga gıttım kayınvalıdemle eve dondugumde esım banyo yapmıs hayatta yapmadıgı sey banyoyu duzenlı bırakması havluları bır tarafa atmaması havlular ıslak ıslak katlanmıs herseye normal susu vermıs anlasılmasın dıye tabı benım gozumden kacarmı analdım ve sordum ısrar ettım cunku normalde durup dururken banyo yapmaz suan işsiz oldugu için butun gun evde beraberız neden yaptıgını anladım bahaneler falan buldu sonunda kabul etti kendi kendine yaptıgını kızdım hala su yuzune cıkmaya calısdı sonrada senın bukadar kızcagını bılsem yapmazdım daha oncede sen evdeykende yapmısdım falan fılann isde senden ısteseydım yapmazdın bahanesını cıkardı ortaya off kızlar cok canım sıkıldı evlı bır erkegın kendıkendı ne yapması ban hıc normal gelmıyyor helekı boyle ben evde olmadıgımda rakamdan fırsat kollması cok zouma gıttı apım ben sımdı sız olsanız napardınız evlı erkek neden boyle bır ıhtıyac duysun oysa ben herzeman gonlunu yaptım anlamıyorum cok abartmıyorum degılmı aslında aılemın yanına gıtmeyı dusundum 2 saatlık yol farklı sehırde bayramda gıttık 1 hafta kaldık arası fazla gecmedı sımdı gıtsem anlarlar işsiz oldugu ıcın nedne bıraktın geldın derler acıklasam acıklancak bısey deıl kıme ne dıye bılıırmkı aldatmadan hiç bir fakı yok

konu inandırıcı gelmedi
arkadaşın ilk mesaji böyle bir konu olmuş
inanmadım lülülülülülü

Yapmış mı,çok ayıp
Kır onun ellerini.
Ailenin yanına git de ki eşim beni eliyle aldattı,ben de elimin tersiyle ittim gül gibi evliliğimi,geldim geri.
Oy derde bak,ne dert ne dert..
Boşan boşan,olacak iş değil.
Ay benim bebe tüpbebe,benim koca da beni aldatıp verdi örnek,kızım o aldatmanın sayesinde doğdu.
Yaşasın mastıııııır
-tatlicadiarzu-

Yapmış mı,çok ayıp
Kır onun ellerini.
Ailenin yanına git de ki eşim beni eliyle aldattı,ben de elimin tersiyle ittim gül gibi evliliğimi,geldim geri.
Ay benim bebe tüpbebe,benim koca da beni aldatıp verdi örnek,kızım o aldatmanın sayesinde doğdu.
Yaşasın mastıııııır-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Yapmış mı,çok ayıp
Kır onun ellerini.
Yaşasın mastıııııır
-tatlicadiarzu-

hahaha zekana hayranım la :roflol:
benımkıde dondurulmus embıryo:roflol:

konu amacını cok asmıs yardımcı olmak yerine dalgaya almısınız beni herkezde beni suclamış beni kimse anlamamıs anlamayada calısmamıs sorularınıza acıklama yapım işsiz oldugunu soyledım cunku butun gun beraberiz bebegım uyudugunda her an yapabılecegımız bısey anlamında dedım havlulara gelınce kontrol amacı deıl ozellikle belırttım ama kımse o ayrıntıyı okumamıs sanırım normlade banya yaptıgında her yer dagınıkdır havluları bı tarafa atar camısrlarını bı tarafa atar bın kez soylemem ragmen duzenlı deıldır oyuzden dıkkatımı cekdı yerlerın ıslak olması ama havluların ıslak ıslak katlı olması bnu belırtım banyo yapmazmı falan demısınız elbette yapar butun gun evde beraber oldugumuzdan soyler yada dısarı cıkmıssa gelınce yapar yanı bı dıdıkleme falan yok yanlıs anlasılmıs suan 1 yasında bebegım var hamıleyken bıle son hafatya kadar devam etmısdık ustelık adetden bahsetmısınız bende 10 gun olanlardanım halıyle 10 gun beklıcek halı yok ozamanda caı ıstedıgınde ben yaptırıyorum yanı burad yapıp yapmaması konu deıl ben hem bakımlı hemde onu mutlu eden bırıyım bunu her zaman soyler benım onu ıhmal etmem gıbı bısey soz konusu deıl ayrı ıhmal eden o ıstedıgım ılgı alaka yok bıde boyle bısey olunca zoruma gıttı yapıp yapması deıl konu tercıh etmesı evlı olan bı erkege yakıstıramıyorum hepsı evet sız cıddıye almasanızda evet benm cok zoruma gıttı demsınız sabahın korunde hemen uye olmus yetıstırmıs dıye ben zaten bu sıteye yıllardır uyeyım ama boyle bır konuyu normal nıcımle acmaya utandım acıkcası o nikimle kullanmak ıstemedım ayrıca sabaha kadar uyumadım cunku boyle bırseyı kaldıramadım bunda anlayamazsınız tabı sureklı cvp yazamazdım 1 yasındakı kızmdan fırsat bulamıyorum ancak okuya bıldım uyudugu ıcın yaza bııldım oda bu yazıyı yazmak ıcın kac defa basından kalkdım uyanıp sureklı vızırdandıgı ıcın benı suclamanızı anlamıyorum ısde uatnmadınmı adama soyle boyle deeye yahu ben uatncak ne yaptım kızla neden anlamaya calısmadınız benı

Yapmış mı,çok ayıp
Kır onun ellerini.
Yaşasın mastıııııır-tatlicadiarzu-

ayyyy yarıldım resmen sırnaşık şey ömür törpüsü allah cezanı verecek:roflol:

Sayın Hakim

Kocam evde ben olmadığım bir zaman mastürbasyon yaptııı bizi boşayınnnn :gitme: lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Back