Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

uyy çok enteresan. kocanız altı üstü kendi kendine şeyetmiş. sizinle hiç olmayıp direk elini sevgili edindiyse sorun vardır tabi. kocanızın elini kıskanmayın bence. bir el kıskanılıp ev terkedilmezki...
merakından belkide nostalji olması açısından yapmıştır. ayrıca banyo yaptığı için hesap sormanız enterasan.. çok afedersiniz ama eşinizle olmasanız 2 ay eşiniz banyo yapmayacak mı CADIARZU

canım sen fazla abartmışsın durumu ama eşinin de yapmaması gerek .... diye düşünüyorum

Bence her kadın erkeğine aşkım beni ne zaman istersen her zaman sevişiriz diye yanında olduğunu belirtse kimse masturbasyonda yapmaz dışarıda gitmez kanımca.

Bence ailenizin evine falan gitmeyin cok basit bisey bu!Hem erkekler icin masturbasyonun da tadi farklI oluyormus....

sen fazla gitmişsin üstüne onlar ondan daha çok haz duyuyolar o yüzden mastürbasyon yapıyolar emin ol bide erkeğin karnı hiç doymaz ne kadarda doyurucam diye çabalasanda hep gözü aç ayrıca başkasıyla yapmamış ya aldatma olsun kendi kendiyle senimi aldatıyo arkadaşım yapma erkek bu bi ondan tadacak bi senden ayrıca bu yüzden eşler birbirinden soğumaz ha erkek istediğinde vermessen soğur doğru ama mastürbasyon yaptı diye kocan soğumaz daha öncede yapıyodur mesela sen hasta olduğunda eşin ne yapacak tabiki mastürbasyonla rahatlicak hamileyken ne yaptı kaç öle boş boş oturdumu arkadaşım abartmışsın doğal bişey başka kadına gitmemesinden iyidir

hay allah ne garıp ya
adamın canı ıstemıs yapmıs bu mu konu ?! ne garıpsın yaa anlamıyorum
bıde anne evı falan ohoo ohooooo yani coktan bosanmalıydınız bana gore cok eften puften ı konu bu
bu konuda gıdebılıosannn hıc durma

du la sokma aklıma öle şeyler ben masumana bişekilde baygınken yapmıştır die düşünmek istiorum:mymeka:

dimi ya millet koca bulamıo buda bulmuşta buncacık şeyden terkedio anasının ewine gidio sositososito

ben eşlerin birbirinden soğuması dedim ya arkadaşım soğur tabi ben olsam bende soğrum sürekli yaparsa masturbasyonunu eşle temas kurmazsa tabiki soğur .evlilikte erkeğin masturnasyon yapmasını haydar dümende hoş karşılamamıştı bır konuşmasında.
onun için normal bir durummuş gibi bakmayın olaya. eşede çok buyuk görev düşüyor bence.yerimseniben

gercekten ılgınc yanı nasıl aldatmayla aynı tutabılıyorsunuz kı böle bıseyı ..

konu sahibiiii
Sana sesleniyorum.
Kamuoyu açıklama bekliyor neden yorum yapmıyorsun :uhm:

Yahu kac kez daha söylecez birbik can.....eli ile deel....elisabetle aldatilmis oluyorsun:hulya:

KK sayesinde bilgi dağarcığıma yeni bir kelime daha eklendi.Elisabet..akannehir

Teşekkürler KK..:1rolleyes:
Teşekkürler KK halkı..:1rolleyes:
İyi ki varsınız..:1rolleyes:

Rica ederim sekerim......kaydirigubbakcemile3

kendi kendine yapmasi degil senden izinsiz yapmasi hos degil .bekarliktan kalan bi aliskanlik demeli ve gecmelisin .demekki bazen basbasa klamka istiyor

kendi kendine yapmasi degil senden izinsiz yapmasi hos degil .bekarliktan kalan bi aliskanlik demeli ve gecmelisin .demekki bazen basbasa klamka istiyor

Bu isin izin alinarak yapildignida ilk defa duyuyorum...benneyaptımki

Yanlis anlama bacim...buda senin bakis acin tabi...ama ne bileyim..CADIARZU

Karicim bugün elim ile özel bir gün paylasamak istiyorum...izin verirmisin diyen bir erkek varmidir acep:hulya:

cidden merak ettim nasıl izin alınır bunun için?
"karıcım ben banyoda kendi kendime bi halvet olacağım da destur var mı" mı diyecekti delikafadulden

o zaman göbeendeki pambıklaa bakcekmişsin burbukcum.
göbeende pambık varsa adam temiz; eğer yoksa duş almış pabıklar temizlenmiş demekmiş..

hee bi yol daha var, gece uyurken adamı kurcuklayacaksın.
küçük kocada uyuyorsa adam gene temiz :roflol:

dimi ya millet koca bulamıo buda bulmuşta buncacık şeyden terkedio anasının ewine gidio sositososito

hahah demı yaa burda kıtlık yaşanıo mıllet bulmus da bunuo
hasbinallaaa, sen de gitmezdin demi anana falan gel benle yap elizabetle yapcagına derdin demi:) kaydirigubbakcemile3 aaah ah işte kadınları anlamak zor :hulya:

Bu yüzden boşanmayı mı düşünüyorsun,yani iyice saçmalamışsın..lmaz:Evli bir erkek de kendi kendine yapabilir,hatta evli bir kadın da kendi kendine yapabilir..Senin bunu abartman tuhaf olmuş....kafamçokkarıştı Hele kendini aldatılmış gibi sayman en komiği.......kaydirigubbakcemile3

Hiç öyle olmuyor..Cinsellikle ilgili bu bilgilerin eksik canım...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…