ya arkadaşlar bilgi sahibi olmak için yaşamakmı lazım illede. Ben kendimi çok okuyup araştırarak geliştiriyorum.yerimseniben ilerde eşime hazırlık.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...7305n305-s246yler-misiniz-15.html#post9466873
Buraya bakarsan anlarsın saka amaçlı söylediğimi a.s.
Konu hakkında bişey daha.
Belki adam düşüncede başka birini düşünüyodur :1ninca:
Appaaww yine aldatmış sayılır kaydirigubbakcemile3
hay allah ne garıp ya
adamın canı ıstemıs yapmıs bu mu konu ?! ne garıpsın yaa anlamıyorum
bıde anne evı falan ohoo ohooooo yani coktan bosanmalıydınız bana gore cok eften puften ı konu bu
bu konuda gıdebılıosannn hıc durma
sen fazla gitmişsin üstüne onlar ondan daha çok haz duyuyolar o yüzden mastürbasyon yapıyolar emin ol bide erkeğin karnı hiç doymaz ne kadarda doyurucam diye çabalasanda hep gözü aç ayrıca başkasıyla yapmamış ya aldatma olsun kendi kendiyle senimi aldatıyo arkadaşım yapma erkek bu bi ondan tadacak bi senden ayrıca bu yüzden eşler birbirinden soğumaz ha erkek istediğinde vermessen soğur doğru ama mastürbasyon yaptı diye kocan soğumaz daha öncede yapıyodur mesela sen hasta olduğunda eşin ne yapacak tabiki mastürbasyonla rahatlicak hamileyken ne yaptı kaç öle boş boş oturdumu arkadaşım abartmışsın doğal bişey başka kadına gitmemesinden iyidir
Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)
KK sayesinde bilgi dağarcığıma yeni bir kelime daha eklendi.Elisabet..akannehir
Teşekkürler KK..:1rolleyes:
Teşekkürler KK halkı..:1rolleyes:
İyi ki varsınız..:1rolleyes:
kendi kendine yapmasi degil senden izinsiz yapmasi hos degil .bekarliktan kalan bi aliskanlik demeli ve gecmelisin .demekki bazen basbasa klamka istiyor
kendi kendine yapmasi degil senden izinsiz yapmasi hos degil .bekarliktan kalan bi aliskanlik demeli ve gecmelisin .demekki bazen basbasa klamka istiyor
Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)
cidden merak ettim nasıl izin alınır bunun için?
"karıcım ben banyoda kendi kendime bi halvet olacağım da destur var mı" mı diyecekti delikafadulden
dimi ya millet koca bulamıo buda bulmuşta buncacık şeyden terkedio anasının ewine gidio sositososito
olmazzzzzz arkadaşım bekarken yapılır mastrbasyon ama evliyken yapıldığında eşleri birbirinden uzaklaştırır.Araya soğukluk girer sonra .senınle değilde sürekli kendi yalnızlığınla flört eder .sakın önleyin bunu evli bayanlar bence.bekarken zaten normal kız içinde erkek içinde rahatlaması lazım kişinin. Evlilikte de eşler birbirlerini rahatlatıcaklar azız arkadaşlarım öptüm hepinizi...yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?