Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

Ya valla üzülüyorum he potansiyel sevgililerime. Adam kaç çeşit testten geçecek zavallı haberi yok... Ulen bu KK yüzünden evde kalıcam heeeeeeee........

He kocanın donunu çıkarıp kirli sepetine atmasını beklicizz:))
sonrada bakiiiicizzz sperm neyim varmıı

heeee bu arada kocanın göbek delindeeeee pamuk birikiyomuşş
koca dışarda sevişip duş almış iseee o pamukçuk olmuyomuşş

akşam kocanıızn göbeeenee bakın heeeeeeeeeee:delphin:

Ya sen onu bırak ben KK da şey okumuştum..kafamçokkarıştı

Arkadaşın biri kafaya takmış eşim aldatıyor mu acaba diye, kocasının testislerini kontrol ediyormuş o uyurken,kafamçokkarıştı aşağıdaysa, yeni boşalmışdelikafadulden falan filan diye..kafamçokkarıştı

Ohaa demiştim ya, aklıma hiç böyle kontroller gelmedi bugüne kadar..

Ya ben hep diyorum KK da öğrenmenin sonu yok diye.:lepi:

O arkadaş burayı okursa kusurabakmasın yani..:utangac:

ayy bu kk'da daha neler duycam merak ediyorum :roflol: :roflol:

neyseki benimkinin göbüşde hep pamuklar var, ben de ne pissin diye kızardım adamcağıza :roflol:

bundan sonra aferin kocacım, temiz görmiyim bu göbeği dicem :roflol: :roflol:

konuya gelcek olursak şaşırarak aynen böyle okudum :1shok: :1shok:

benim kocam benden sonra evden çıkar, duşunu alır, traşını alır öyle gider işe

şimdi bende mi şüphelensem acaba CADIARZU :roflol: :roflol:

konu sahibi de yememiş içmemiş sabahın köründe geyik olsun diye konu açmış :kahve:

ya wala öpecem du Şeniz

hep böle oluo zaten, bakıosun mesaj saysına yeni üye olmuş, we biton entrika-kafamçokkarıştı

zaten ben "biraz önce aldatıldığımı öğrendim" "şoklardayım şimdi kocamın tlfnunda sewgilisiyle olan masajlarını gördüm " tarzı konulara önyargılı yaklaşıorum, kadın aldatıldığını öğrendiği anda du bi kkya üye olayımda yazayım dio heralde-tatlicadiarzu-

ben sinirden kendimden geçerim heralde akannehir kk falan aklıma gelmez..:1ninca:

zaten ben "biraz önce aldatıldığımı öğrendim" "şoklardayım şimdi kocamın tlfnunda sewgilisiyle olan masajlarını gördüm " tarzı konulara önyargılı yaklaşıorum, kadın aldatıldığını öğrendiği anda du bi kkya üye olayımda yazayım dio heralde-tatlicadiarzu-

ben sinirden kendimden geçerim heralde akannehir kk falan aklıma gelmez..:1ninca:

Sabah defalarca aldatıldığını öğrenip öğleden sonra olayı çözenler de var... :kahve:

nası yani anlamadım bugün saf tarafımdayım kusura bakma :kedi:

Hani oluyo ya kadın aldatıldığını öğrenir öğrenmez koşa koşa geliyo buraya, kocamın sevgilisi varmış, şunca zamandır aldatıyormuş, boşanıciiimm diye kıyametler kopartıyo... sonra da öğleden sonra gelip diyo ki biz konuştuk hallettik, sağolun.
Kaç defa şahit oldum burada, insanın o travmayı atlatması bile kaç hafta sürer.. ilginç geliyo bana.

Hani oluyo ya kadın aldatıldığını öğrenir öğrenmez koşa koşa geliyo buraya, kocamın sevgilisi varmış, şunca zamandır aldatıyormuş, boşanıciiimm diye kıyametler kopartıyo... sonra da öğleden sonra gelip diyo ki biz konuştuk hallettik, sağolun.
Kaç defa şahit oldum burada, insanın o travmayı atlatması bile kaç hafta sürer.. ilginç geliyo bana.

anladım şimdikaydirigubbakcemile5

we sonuna kadar katılıorum..

kafa buluolar resmen ya, ben aldatılma we benzeri wakaları okurken kuduruorum pcden içeri giresim gelio, karşımdaki bi sakin bi rahat aman Allahımakannehir

tamam yırtınsın demiorum ama saçma we sahte gelio böle bi rahatlık :1ninca:

hissettiklerini anlıyorum. cinsel eğitim almıştım daha önce ve bu konuda işlediğimiz konular içindeydi. erkekler evlilik öncesi eğer çok fazla yapıyorlarsa evlilik sonrası bazen ilişki monotonlaştığında buna başvurabiliyorlar. ilişkinizi daha renkli hale getirmeye çalış ilişki hakkında onunla konuş. sadece hareketler değil sözlerde ilişkide çok önemli. ilişkide nasıl olmasından hoşlandığını sor neden hoşlanıyorsa elinden geldikçe onada yer ver. ayrıca ilişkide aktif ol ilişkiye girerken konuş onun hoşuna gidebilecek şeyler söyle onu övecek şeyler söyle bunlar çoğunun hoşuna gider. erkeklerin sonuçta fiziksel su içmek gibi bir ihtiyacı bu bir şekilde karşılarlar ama en zevkli hangi yol olursa onu tercih ederler sen en zevkli yol ol.

:1ninca: demekki alışkanlıklardan kurtulmak kolay olmuyor.:1ninca:

Mecik senin bu espiri anlayışın beni öldürecek yakında akannehir :roflol:

Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)

Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)

Ozman ikinci bir alternatif daha var :1ninca:

banyoyu toplaması çok iyi yanlız eşinizin:roflol:
ne üzülüyosun,sizde bir gece o yanınızdayken yapın olsun bitsinvereliniortak

aynen monanın dedıgı gıbı......:roflol::roflol:
ne konular gördü kk.........
bide hatırlarmısın......mona......kocasını yakalmış.............boşanacam deyıpte bır hıcımla yazdı herkes yorumlar yaptı
akşam eşim gelsin konuşucam ve dagıtıcam kocamın agzını yüzünü demiştide sabah kadar ne oldu acaba dıye beklemiştik bütün kk lılarCADIARZU
sonra bu bayan
eşimi sevdigimi anladım........sonuçta o çocuklarımın babası
başka kadınlar olsada nasılsa dönüş banadır demiş ve bizlerde
kıyameti koparmıştık:mymeka:

akannehirakannehirakannehirakannehir

neler gördü bu kk:1shok::1shok:
dahada nelere gebe:hulya:

bi de delilleri yok etmeye çalşmş :roflol: ıslak havlular fln
yapsın cnm nolcak,çok tepki vermenize gerek yoktu...
sizi tatmin etmiyosa,mastrbasyn yapıyosa işte ozaman ciddi sorun olurdu...umarım halledersnz :))

Aldatmadan farkı yok.. olurmu hiç yaa el adamın eli... :jeyyar:
Abartıyorsunuz.. bunun için ayrılmay düşünmüyorsunuzdur heralde
Adamda söylemiş.. senden istesem yapmazsın diye..
Demek ki sizdede bir soğukluk var..
Yada ne biliyim ben bu erkekleri anlamıyorum ..
Her yanları ayrı oynuyor....ne zaman ne yapacakları belli değil..şutarafagitti

Back