Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He kocanın donunu çıkarıp kirli sepetine atmasını beklicizz:))
sonrada bakiiiicizzz sperm neyim varmıı
heeee bu arada kocanın göbek delindeeeee pamuk birikiyomuşş
koca dışarda sevişip duş almış iseee o pamukçuk olmuyomuşş
akşam kocanıızn göbeeenee bakın heeeeeeeeeee![]()
Ya sen onu bırak ben KK da şey okumuştum..kafamçokkarıştı
Arkadaşın biri kafaya takmış eşim aldatıyor mu acaba diye, kocasının testislerini kontrol ediyormuş o uyurken,kafamçokkarıştı aşağıdaysa, yeni boşalmışdelikafadulden falan filan diye..kafamçokkarıştı
Ohaa demiştim ya, aklıma hiç böyle kontroller gelmedi bugüne kadar..
Ya ben hep diyorum KK da öğrenmenin sonu yok diye.:lepi:
O arkadaş burayı okursa kusurabakmasın yani..![]()
konu sahibi de yememiş içmemiş sabahın köründe geyik olsun diye konu açmış![]()
zaten ben "biraz önce aldatıldığımı öğrendim" "şoklardayım şimdi kocamın tlfnunda sewgilisiyle olan masajlarını gördüm " tarzı konulara önyargılı yaklaşıorum, kadın aldatıldığını öğrendiği anda du bi kkya üye olayımda yazayım dio heralde-tatlicadiarzu-
ben sinirden kendimden geçerim heralde akannehir kk falan aklıma gelmez..:1ninca:
Sabah defalarca aldatıldığını öğrenip öğleden sonra olayı çözenler de var...![]()
nası yani anlamadım bugün saf tarafımdayım kusura bakma :kedi:
Hani oluyo ya kadın aldatıldığını öğrenir öğrenmez koşa koşa geliyo buraya, kocamın sevgilisi varmış, şunca zamandır aldatıyormuş, boşanıciiimm diye kıyametler kopartıyo... sonra da öğleden sonra gelip diyo ki biz konuştuk hallettik, sağolun.
Kaç defa şahit oldum burada, insanın o travmayı atlatması bile kaç hafta sürer.. ilginç geliyo bana.
:1ninca: demekki alışkanlıklardan kurtulmak kolay olmuyor.:1ninca:
Mecik senin bu espiri anlayışın beni öldürecek yakında akannehir :roflol:
iğrenç dimi arıkafa :çok üzgünüm:
Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)
Hani oluyo ya kadın aldatıldığını öğrenir öğrenmez koşa koşa geliyo buraya, kocamın sevgilisi varmış, şunca zamandır aldatıyormuş, boşanıciiimm diye kıyametler kopartıyo... sonra da öğleden sonra gelip diyo ki biz konuştuk hallettik, sağolun.
Kaç defa şahit oldum burada, insanın o travmayı atlatması bile kaç hafta sürer.. ilginç geliyo bana.
Eli ile degil canim Elisabetle :hulya: