kaydirigubbakcemile3 yok değil gülmekten ölecem sadece :)
Ohooooo, biz burda şeyimizden ter damlayıp çalışırkene kızlar geyiği tavana vurdurmuşlar. Kıskandım nan. Geyik konularında telefonla uyarılmak (yanlış anlaşılmasın kafamçokkarıştı) istiyorum, ayrıca kafama feci halde takıldı acep benim herif beni eliyle aldatmış mıdır? (Don mon bakamam kirli sepetinden baştan söylim)
Ozman ikinci bir alternatif daha var :1ninca:
aynen monanın dedıgı gıbı......:roflol::roflol:
ne konular gördü kk.........
bide hatırlarmısın......mona......kocasını yakalmış.............boşanacam deyıpte bır hıcımla yazdı herkes yorumlar yaptı
akşam eşim gelsin konuşucam ve dagıtıcam kocamın agzını yüzünü demiştide sabah kadar ne oldu acaba dıye beklemiştik bütün kk lılarCADIARZU
sonra bu bayan
eşimi sevdigimi anladım........sonuçta o çocuklarımın babası
başka kadınlar olsada nasılsa dönüş banadır demiş ve bizlerde
kıyameti koparmıştık:mymeka:
akannehirakannehirakannehirakannehir
neler gördü bu kk:1shok::1shok:
dahada nelere gebe:hulya:
o bu degil biz bekarlara iyi oluyor.......
aklımızda olması gerekli şeyleri ögrenıyoruz........
bazı şeylerin olmadan olmuyacagını ögreniyorum kocaların nasıl izlenecegi hangi yöntemlerin uygulanması gerektigini ögreniyoruz........
çok egitici ögretici oluyor
bu topikler
wala bende öle haklısın kardeş
tosunun kurtuluşu yokgamyoncuiremsu
ayrıca yakında kocasının bitarafına çip yerleştirende duyarsam hiç şaşmam, dondan dışarı çıktığı anda hatuna uyarı gitcek :1ninca:
Hatırlamam mı ya...
"Sabah: en yakın arkadaşımla aldattığından şüpheleniyorum
Öğlen: emin oldum
Öğleden sonra: yüzleştim, yüzleştirdim
Akşam: barıştım sağolun..."
Hızlı tren halt etmiş yanlarında....
ayrıca yakında kocasının bitarafına çip yerleştirende duyarsam hiç şaşmam, dondan dışarı çıktığı anda hatuna uyarı gitcek :1ninca:
Adam her işediğinde uyarılmak istemem şahsen :umursamaz: kaydirigubbakcemile3
alahım ya...........kaydirigubbakcemile3
oda her dakka öter......ay ses cıkarır..........:sm_cool::sm_cool:
ayyy ilahi valla kadin milleti onuda yapar kaydirigubbakcemile3
bu arada maasallah konu tavana vurdu zemuszemus
KK sayesinde bilgi dağarcığıma yeni bir kelime daha eklendi.Elisabet..akannehir
Teşekkürler KK..:1rolleyes:
Teşekkürler KK halkı..:1rolleyes:
ıyi ki varsınız..:1rolleyes:
recep ivedikte diyodu 30yıldır elizabet nereye kadar diye :roflol:
recep ivedikte diyodu 30yıldır elizabet nereye kadar diye :roflol:
bence delikanlılık yıllarından kalma bi alışkanlıktır.
o anda hemen o anda çabucak rahatlamak istemiştir.
çünkü karı koca ilişkilerinde ön uzatmalar var.
bu sana haksızlık değil,ama oda farklı bir şeydir.
insan evlendi diye bunu bırakma zorunda değil,bu hem erkek hemde kadın için geçerli bence.
olmazzzzzz arkadaşım bekarken yapılır mastrbasyon ama evliyken yapıldığında eşleri birbirinden uzaklaştırır.Araya soğukluk girer sonra .senınle değilde sürekli kendi yalnızlığınla flört eder .sakın önleyin bunu evli bayanlar bence.bekarken zaten normal kız içinde erkek içinde rahatlaması lazım kişinin. Evlilikte de eşler birbirlerini rahatlatıcaklar azız arkadaşlarım öptüm hepinizi...yerimseniben
e ne yapim eline vurup elinden mi alayım kafamçokkarıştıolmazzzzzz arkadaşım bekarken yapılır mastrbasyon ama evliyken yapıldığında eşleri birbirinden uzaklaştırır.Araya soğukluk girer sonra .senınle değilde sürekli kendi yalnızlığınla flört eder .sakın önleyin bunu evli bayanlar bence.bekarken zaten normal kız içinde erkek içinde rahatlaması lazım kişinin. Evlilikte de eşler birbirlerini rahatlatıcaklar azız arkadaşlarım öptüm hepinizi...yerimseniben
olmazzzzzz arkadaşım bekarken yapılır mastrbasyon ama evliyken yapıldığında eşleri birbirinden uzaklaştırır.Araya soğukluk girer sonra .senınle değilde sürekli kendi yalnızlığınla flört eder .sakın önleyin bunu evli bayanlar bence.bekarken zaten normal kız içinde erkek içinde rahatlaması lazım kişinin. Evlilikte de eşler birbirlerini rahatlatıcaklar azız arkadaşlarım öptüm hepinizi...yerimseniben
o lafını duymuştumda ne için dediğini anlamamıştım, bunuda öğrendim :roflol::roflol:
Ben ivedık ole dedıgınde dergıden felan bahsedıyo sanmısdım hanı bole tavsan kızlı dergılerden akannehir
Cehaletın gozu körolsun yaaaa:roflol:
cıks cıks cıkss :umursamaz: bide bekar olacak nerden bilion bakıyım sen bunları
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?