Evli Erkein kendi kendine .... Yapmas

Aynen..Hiç güleceğim yoktu akşam akşam :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yok bence arkadas pcsını acık bıraktı.ya esını takıp edıyo evın ıcındeCADIARZU yada esı suan yanındaysa caktırmadan elını ızlıyo. iz pesınde olabülü kızlarnaniknaniknaniknanik acelel etmeyın ya.bu konuda aynı koku var :sinifsinif:malummsengözlerimebaksanab

cvp yazdım okumamısınız sanırım bukadar dalga gecmek yerıne bı oncekı sayfaya bakın

Çok saçma bir şeyi kafana takıp abartmışsın...

Bizim kocalar bizi elleriyle aldatıyor öyle hamile kalıyoruz işte..Daha ne diyelim sana :roflol:

evet bende anlamadım neden bu kadar alay konusu olmuşCADIARZU

Etiketleri bakın la :lepi:

Boyu devrilmeyesice herif bide kendi kendine yapmışşş klava:

Ne diyeyim ben hala seni anlayamadım be güzelim. Yani ikinci mesajında bile kendini bir parça haklı çıkaracak tek bir kelime bulamadım.
Sen kendi kendine sorun yaratmayı seviyorsun galiba.
Cinsel hayatınız ne kadar iyi olursa olsun adam belki değişiklik istedi, belki o anda istedi sen yoktun. Yani tutup bunu sorun edecek ne var anlamıyorum ki.
Sen hala odunumun parası diyorsun, burada yeterince seni uyardık (bu uyarma lafıda bugün dilime pelesenk oldu tövbe yarabbim ya) böyle yapıp evliliğini zedeleme. Olur böyle vakalar Türk kadını yakalar.

Yahu kac kez daha söylecez birbik can.....eli ile deel....elisabetle aldatilmis oluyorsun:hulya:

Anaaaa 43 ünden sonra yeni bir şey daha öğrendim. Yarın ilk işim benim herife "beni elisabetle aldattın mı " diye sormak olacak.

Hahahahaha göbeğindeki pambık haaaaa nan siz bi alemsiniz. Küçük kocayıda kontrol edicez demekki CADIARZU Hımmmm ben bunları yapsam herif beni Bakırköy'e yatırır beeee

aha bırını kacırmısım küçük koca hahahahahaha:roflol::roflol:

ya nerden nasıl yazılıyor bu etiketler....CADIARZU
çıldırıcammmmm..
biri şunu açıklasın ...
anasını satim devlet sırrı sanki.....:1ninca:klava:

bu arada konu gereğinden fazla ti ye alınmamışmı ?
sonuçta her kadının bu konudaki anlayışları ve hassasiyetleri farklı olmsı çok olağan ....
bu kadar da dalgaya alınıp ,konu sahibinin incitilmesi ve onun dert edindiği bu sorununla bu7 denli alay edilmesi hoş olmamış...
kızlar her birimizin hassasiyetleri ve düşünceleri farklı...
çok ayıp olmuş bence ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…