- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
- Konu Sahibi FairyDaphne
ilk mesajları o atıyor… ben atmadım.Eski sevgiliyle ayrılma biçimine göre arkadaş kalınabilir ancak arkadaş değilken karşı taraf retro metro ne bahane ile mesaj atıp başlayan bir konuşma sanki karşı tarafın eli ayağı yok gibi sana randevu alayım, beraber gideriz istersen şeklinde devam etmemeli. Siz kendiniz mantıklı bir durum sergilememişken karşı taraftan da bekleyemezsiniz.
Evli erkeğe de ayar verince hemen koşarak karısına gidip tövbe etmedi, engelleyin geçin. Mutlu da aldatır mutsuz da aldatır, cinselliği düzenli olan da olmayan da. Ne sebeple aldattığı değişebilir ancak hiçbiri onu haklı çıkartmaz. Sevgiliniz varken abuk subuk kişilerle konuşup duruyorsunuz mesela siz de. Sizin sevgiliniz eski sevgilisine hastane randevusu almak için uğraşsa, beraber gitmeyi teklif etse ne hissedersiniz?
zaten konusuyor eskisiyle arada sorun etmedim. ben rahatım o benden de rahat. kıskanclık leveli dusuk degil. siyaset konustum ya da eskim yazdı cevap verdim gundemi hastalıgı konustuk die bişi demez.
ben zaten kendi rahatlıgımı bildiimden türkle olmak istemedim. cunku turkler eski sevgili ile normal muhabbeti iyi karsılamıyor. hepsiyle ark diilim ama saygısızlık olmadan ayrıldıysa insan kalır diyorum. kötü de anmam onları.
ama mesela konuda bahsi geçen ex saygısızlık etti. bundan sonra konusacagımı düşünmüyorum:)