• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Hanfendicim insanlar evlenmek zorunda değildir sizin gibi evde kalçam korkusuyla hareket etseydim sizler gibi başkalarının sorunlarına çare arardım sadece,siz kendinize üzülün bence
Derde sorun aramak demişken, kuyruğunu sıkıştırıp gelenler listesindesin canım unutma. Şu an burada bu bariz ahlaksız soruda Kaba yorum yapacak ve eleştirecek son kişi de sensin

artık yazmıyorum ve okumuyorum
Sizle insan kafayı yer
Hastalıklı bi grup kadınsınız sizle muhattap olmak en büyük hatam oldu
Erkek arkadasım da çok kızıyor saçma saçma şeylerle vakit harcıyorsun diye
Bye bayanlar kadın demicem çünkü bayanın içeriği sizin tam karşılığınız

Bu kişinin yazdıgı bu olay senaryo... öc almakmış burdaki kadınlardan yarası varmışta... o yüzden yormayın kendinizi.... sahte profil ve kişilik kendisi
aa :D Hahaha bu da ne demekmiş böyle. Öc almak için sahte sorular sormak inanılmaz komikmiş. Bir yaşıma daha girdim şu an. öc alayım derken laf da yedi baya yazık.

Sizle insan kafayı yer
Oy kıyamam sana ben. Hoşça kal kuyruğunu sıkıştırıp gelen, öc almaya çalışan, narşist insan. Sana da iyi günler :))

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kendi karşıdaki kadının yerine koy.eşinle boşanmak üzere bile olsan baska bir kadının olduğunu bilmek canını yakmaz mı?.şunu söyleyebilirim herkes kendine yakışanı yapar.ve yaşattığın herseyi yaşarsın.bunları düşünerek hareket et lütfen.

Sizle insan kafayı yer

Bizle kafayı yediysen ne mutlu demekki seni ne kadar germişiz.

Sizle insan kafayı yer

erkek arkadaşın?
hani şu seninle değil ama başkalarıyla sevişmek isteyen ufaklık mı?
seninde paylaşmaktan ar duymadığın..

Abla saniyor ki kariyerle koca elde tutulur ondan mi veriyordun paralari sevgiline :KK70:
Ay bir çoğumuz kariyeri var. Çok şükür kariyer sahibiyim diye evli adamlarla takılmayı kendime mübah görmüyorum. Çok yazık olmuş. Eee ne demiş Yunus Emre
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Sizle insan kafayı yer
Bence de yazma buraya yazı yazıncaya kadar sevgilini evlenmeye ikna et tabi edebilirsen. Senin yaşında temizliğe gelen bir kadın vardı bana, 2 torunu vardı. Çok geç kaldın.

Okuduğunuz eğitimin seviyeniz ve kariyeriniz ile övünüyorsunuz ya hani, senin gibiler için çok güzel bir söz var;

Okumak cehaleti alır, eşeklik baki kalır.

Şu yaptığın saçma sapan hareketle hala eğitim ve kariyerinden bahsediyorsun ya çok komik gözüküyorsunuz bilin istedim.
Ve hala daha kendinizi savunuyorsunuz ya günün eğlencesi oldunuz tebrikler
😂😂😂

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kendini o kadinin yerine birak bence . Benim kocam boyle bisi yapsa onu da onunla birlikte olan kadınıda öldürrum birak onunla olmayi sen birakrsan belki adamda karisina döner . Yuva yikanin yuvasida olmaz bugun karisini aldatan yarin senide aldatr sakin guvenme . Su an herseyin basinda olduugunu hisset . Yeni bir hayat kurabilirsin yeni birini sevebilirsin bence . O adam seninde hayatinin mahfolmasina sebeb olur .

Sevgilim evli değil yarım kalan bi hesabımız vardı onu kapattık hanımlarla😄
Dedi ve arka planda kurtlar vadisi pusu müziği eşliğinde çıktı gitti forumdan. Ne hareketti beee.. Ablacım en son ne zaman sağlık raporu aldınız, bak buraya yazdıklarınızın çıktısını alsalar ilaç tedavisine başlatırlar sizi hemen

Mutsuzsa bosansin. Evli olsan mutsuz diye eşinin başka kadına gitmesini doğru bulur musun. Ki evli erkekler mutsuzum diye başka kadınlarla gezip tozup gene kendi karilarina dönerler. Çünkü düzenlerini kolay kolay bozmak istemezler. Onu boşaltıp beni alacak laflarina da inanma. İlerde seni de bozar başkasını alir

Son durum nedir hanımlar? Bugün çalışıyordum, şimdi girdim kk'ya....74 sayfa okuyamayacagim

Back
X