- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün açtığı konu. gerçek hikayesi o.
banlandı o üyeliği. sevgilim benle evlenmek istemiyor mu ne öyle bir başlığı vardı.
çocuk biriyle sevişmek istiyorum demiş bu arkadaşta lafı mı olur buyur sana kurban olsun demiş![]()
banlandı o üyeliği. sevgilim benle evlenmek istemiyor mu ne öyle bir başlığı vardı.
çocuk biriyle sevişmek istiyorum demiş bu arkadaşta lafı mı olur buyur sana kurban olsun demiş![]()
Bu konu için neden bildirim geldi.
Ciddimisin
![]()
Bu üyenin diğer hesabı, intikam için açmış bu konuyu. Konu fake yani.Son durum nedir hanımlar? Bugün çalışıyordum, şimdi girdim kk'ya....74 sayfa okuyamayacagim
Ciddimisin
![]()
Ay bu hikaye benim hikayeme çok benziyor. Yalnız tek fark bunu kabul eden eski sevgilimin yeni sevgilisiydi. Beni kullanmak için yalan söylemiş eski sevgilim felan olaylar olaylar. Nasıl bu kadar düşebiliyorlar anlamadım.dün açtığı konu. gerçek hikayesi o.
Oooson derece...
mrh tabiki sizi yadırgamak gibi bi düşüncem yok ama şunu söyleyeyim kimseye güvenme erkekler yalancı kimse karısını bırakıpta boşanmaz sadece sözde kalır benimde seneler önce başıma gelmişti aynı yerde çalışıyorduk herkese boşandım demişti bende öyle biliyordum çokta peşimde koştu sonunda kabul ettim ve başladık yeni bir ilişkiye kardeşiyle falan tanıştık hatta nişan yapmayı düşünüyorduk sonra bir gün bir bayan beni aradı çok detaya girmeyeyim eşimi aramışsıın diye eşin kim biliyorum ki evli biriyle konuşmadım adını söyleyınce tepemden sanki kızgın yağ dökülmüş gibi oldum neyse gene inanmadım aradım o zamanki sözde sevgilimi kekeledi anladım yalan söylediğini ve hattımı değiştirdim bir daha aramadım banada sonradan arkadaşlarıma ulaşmış sanaldan yok mutsuzdum bırakır beni diye söyleyemedim demiş ama artık bitirmiştim yalan söylemişti neyse umut ya biraz daha bekledim onu kimseyle olamadım artık baktım olmuyor aylar sonra eşimle tanıştım ve evlendik şuan evliyim emin olki kendine yazık etme zaten bu erkeklerin hepsi hep mutsuz ve boşanıyor kimse boşanmıyor olan sana oluyor güvenme o adama uzak dur yuva yıkanın yuvası olmaz bırak boşansada boşanmasada ona kalsin evlensende bozulan yuvanın üstüne yuva olmaz şuan çok mutluyum iyiki hayatımdan çıkardım diyorumSelam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Kızzzzz çok şey kaçırmışım pubg oynayacağım diye dün gece
Bak şimdi akıl vercem
Neyse yada çay içeyim![]()
kazen sinirlendi.
Benim annem torun sahibi oldu. 39 yaşındaaynen
ben evlendigimde kaynanam 42 yasindaydi
Eksilerde .Aplanın eğitim durumu neymiş.
Benim annem torun sahibi oldu. 39 yaşında![]()
Canım konu fake abla buradaki bayanlara kızdığından intikam icin boyle bir konu açmışmrh tabiki sizi yadırgamak gibi bi düşüncem yok ama şunu söyleyeyim kimseye güvenme erkekler yalancı kimse karısını bırakıpta boşanmaz sadece sözde kalır benimde seneler önce başıma gelmişti aynı yerde çalışıyorduk herkese boşandım demişti bende öyle biliyordum çokta peşimde koştu sonunda kabul ettim ve başladık yeni bir ilişkiye kardeşiyle falan tanıştık hatta nişan yapmayı düşünüyorduk sonra bir gün bir bayan beni aradı çok detaya girmeyeyim eşimi aramışsıın diye eşin kim biliyorum ki evli biriyle konuşmadım adını söyleyınce tepemden sanki kızgın yağ dökülmüş gibi oldum neyse gene inanmadım aradım o zamanki sözde sevgilimi kekeledi anladım yalan söylediğini ve hattımı değiştirdim bir daha aramadım banada sonradan arkadaşlarıma ulaşmış sanaldan yok mutsuzdum bırakır beni diye söyleyemedim demiş ama artık bitirmiştim yalan söylemişti neyse umut ya biraz daha bekledim onu kimseyle olamadım artık baktım olmuyor aylar sonra eşimle tanıştım ve evlendik şuan evliyim emin olki kendine yazık etme zaten bu erkeklerin hepsi hep mutsuz ve boşanıyor kimse boşanmıyor olan sana oluyor güvenme o adama uzak dur yuva yıkanın yuvası olmaz bırak boşansada boşanmasada ona kalsin evlensende bozulan yuvanın üstüne yuva olmaz şuan çok mutluyum iyiki hayatımdan çıkardım diyorum![]()