Evli erkeğe aşık olmak

Dogudaki kumalarin bundan cok hakki var.Adam bunla yatmaz cocuk yapmaz maddi destegi yok.Bu adama bakiyor.Bunlar bence kanka sevgili degil.
KUmaları kastetmedim zaten normal dışardan gelen çoğu memur bayanlara bu şekilde yaklaşıyorlar. Eşimden ayrılıcam seni seviyorum laflarıyla. Tabi ne ayrılması ne zorla evlenmesi adamların derdi başka

Kizlar erken evlenenler koca meraklisiymis ilerde meslekleri yok diye birakilip gitcekmisler.Burdaki kadinlar aldatilcak kkcalari elinden gitcek diye korkuyomus mesele bu.ablamiz profesor galiba. :KK70:

evet tabiki ben zaten simdikini bosayim 7. yi alana kadar belli araliklarla evlencem mesela.

kaybetme korkusu yasamaktansa koca koleksiyonu yapacam

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Ne yani yalanmiymis bu yazdıkların yazık ya allah ıslah etsin

Son düzenleme:
nasıl yani böyle bir üye yokmu kafam karıştı😂😂😂😂😂😂😂
Uye var bacım ama konu intikam dünyası 😂😂😂
Şimdi bu uye buraya bi konu açmış herkes bunu taşlamış diye kızmış o da kadinlardan intikam icin beynini(!) böyle dahiyane bir intikam plani yapmak icin yorarak gelmiş böyle bir konu açmış buraya.

cahillik iste abla ya. erkenden evlendirmisler kadincagizi. teyzem okumayinca onlar da cahil kafa evlendirmisler. şimdi hep tembihler hayatınızı yasayin okuyun meslek sahibi olun ev hanimliginin emekliligi yok falan diye.

Bir hata yapmışlar işte,onun pişmanlığınıda yaşayınca daha temkinli oluyorlar artık.

Back
X