Evli erkeğe aşık olmak

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bence önce o adamla sonra da arkadaşınla ilişkini bitirmelisin resmen arkandan iş çevirmişler. Boşanmak gayet doğal bir olay ama sana gelmek için önce bosanmaliydi aynı evde yasiyorlarsa çocuk hatrina bile barisabilirler arada kalma derim sen rest cekmezsen senin için cabalamayabilir

Biran önce kurtul ondan çevremde ona benzer o kadar çok erkek var ki bi zat babam önce kendine bağlarlar sonra karımı sevmiyorum boşicam derler sonra bu durumu sana kabullendirip seni kullanır sıkılınca tekmeyi basar kendine saygın olsun öyle pisliklere kendini kullandırma eyer gerçekten ciddiyse boşanıp karşına gelsin hepsi yalan kim bilir karısına karşı nasıldır çokta iyidir emin ol def et kendin harcatma

Dalga geçmiyor. Kendini nasıl bişi olduğunu uzaktan uzağa okuyor. Valla acıdım bu kadına. Hasta da olabilir. Allah şifa versin. Yazık koca kadın olmuş ama zeka geri kalmış.
valalh benden 7 yad buyuk. butun tanudigim kadinlar. cocuklari lise cagina gelmis ama. bu kadin hasta degil ana sinifina giden. cocuk kadar zeki degil komikkk hastayda. caresi yok vallah bende acidim;)

Yorum yapmadım gerçekten 4-5 aydır bi sorun olduğu belli doğru söylediğini beni kandırmadıgını söylüyorum
Annem der ki insan cekecegi cileye aşık olurmus...
Ne denirse densin adami aklama pesindesin...
Kadin mutlulugunu ispatlanak icin hergun fotograf mi koysun...Sosyal medyada gercek mutlular fotograf koymaz zaten. Mutsuz insanlar mutluluk pozu verir...
Sen kararini vermissin. Belli ki duduncen de degismeyecek. Neden konu actin o zaman? Vicdanini rahatlatmak icin mi? Yoksa aferin kizim ask herseye deger dememis icin mi?

İntikam mı almış bu arkadaşımız? Bizden mi almış? Niye bizim bundan haberimiz yok?
Nasıl intikam o ya? :/

Diğer konusunda çok aşağılamışlar sizi kandırıp intikam almış sjsjsjjs şey sanıyor herhalde kendisi gibi buradaki insanlar her daim Kadınlar Kulübü'ndeki konuları düşünüyor, "Aaa nasıl kandırdı bizi yaa ühühü bu utançla yaşayamaaaam" diye kendilerini jiletlediklerini falan sanıyor sanırım.

Diğer konusunda çok aşağılamışlar sizi kandırıp intikam almış sjsjsjjs şey sanıyor herhalde kendisi gibi buradaki insanlar her daim Kadınlar Kulübü'ndeki konuları düşünüyor, "Aaa nasıl kandırdı bizi yaa ühühü bu utançla yaşayamaaaam" diye kendilerini jiletlediklerini falan sanıyor sanırım.

Ya kolonya içen girmesin şuraya ya. Kaç kere dedik.

Hayret ediyorum bazen okudugum seylere,
5 yasindaki cocugun bile inanmayacagi seylere nasil inaniyorsunuz ve halen onu cok seviyorum diyorsunuz?
Hep ayni yalan karimi sevmiyorum bikmayacagim seninle hic alakasi yok...yapmayin ya lütfen yapmayin bosanacakmista simdiye kadar neden beklemis, hangi mantikla ne amacla madem karisini istemiyornus neden simdiye kadar beklemis.
Karisina cogugunun annesine bunu yapan size neler yapmaz...Nasil saygi duyuyorsunuz bu adama size yalan söyleyen evli oldugunu saklayan bir adama anlayamiyorum.
Biraz empati yapin ve okadinin yerine koyun kendinizi...hemcinslerinize bu kötülügü yapmayin.
Kendine saygi duyan bir kadin bunu yapmaz.

Bence konu sahibi yalan söylüyor.
Adamın evlendiğini biliyordu.
Adama kancayı takınca karısı huzursuzlanmaya başlamış, face paylaşımlarına kadar incelemiş.
Ki bu da planlı hareket ettiğini gösteriyor. Acaba arayı bozabildim mi, boşatabilir miyim diye kadıncağızı stalklamış hep, bence
Bu konuya yazmak gereksiz sanirim. Konu sahibinin kalbi ve gozu muhurlenmis. Cekecegi var demek ki. Gormek anlamak istemiyor hicbir seyi. Yasayip gorsun....

Bayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda

UZAK DUR. boşansın çook çok mutsuzmuşsa, karısının acaba haberı var mı ?sıkıldıgından ,evlılıklerının bıttıgınden ve hatta bosancaklarından vs.. vs.. kesinlikle uzak dur.. :sinirli:

Bayanlar konu sahte
Ayrıca benden 9 yaş küçük sevgilime söyledim biryere üye oldum ve senle olan sorunlarım da fikir aldım evlenmeme konusunda seni suçladılar dedim
O da bana aynen söyle söyledi:yaptığın delilikleri de anlattın mı neden evlenme fikrinden uzaklaştığımı?
Ben de hayır dedim senden bi 100 tl borç aldım beni rezil ettin dedi
Gittin hediye aldın sana al diyen olmadı hatta sana bunları iade etmeni de söyledim Bukadar pahalı hediye mi olur dedim dedi söyledin mi dedi
Ve sonunda su cümleyi kullandı seni seviyorum yaş benim icin sorun değil olsaydı bukadar uzamazdı ama beni yorma üzme dedi artık
Evlenmeyi düşünürüz neden düşünmeyelim dedi birçok örneği var bu durumun dedi
Ailen peki dedim halamın kızı da kendinden küçük biriyle evlendi hiç sorun olmadı dedi
Neden daha önce söylemedin dedim çünkü sürekli sorun çıkarıyorsun son dönemlerde dedi
Cinsellik olayına gelince bu sadece bir ihtiyaç benim icin dedi zaten sen de buna takılmadın dedi
Bukadar yani olayı çözdük ama sizler yüzünden 2 gündür kriz yaşanıyor aramızda

Sana bir sır vereyim:

Umursamıyoruz.

zihninden, hayatından
önce o ortak arkadaşı imha et
sonra seni kandıran adamı
değmez,

sen yapmamış olsan da lakabın belli

yuva yıkan !

Back
X