• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli erkeğe aşık olmak

Madem sevmiyor boşansın öyle gelsin yoksa ne durumda olacağının adını biliyor olman lazım.Klasik erkek şimdi karısına da senin için neler diyordur.

Başkasını bulamadın demi?

Kökünüzün acil kuruması dileğiyle.

Siz olsanızda olmasanızda boşanacağını söylemiş isteseydi sizden öncede boşanırdı ne istiyorsunuz evli erkeklerden sizin gibiler yüzünden evliliklerinde bir çok bayan paranoyak oluyor adamın eşine acımıyorum kadın şerefiyle namusuyla kocasını evinde bekliyordur ben size acıyorum gidişatınız hiç iyi görünmüyor o kadınında çocuğununda ahını alıp nasıl mutlu olacaksınız bırakın artık evli erkekleri , kadınlarında canlarını yakmayın.

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Ben olsa o ortak arkadaşı arar şeref yoksunu bi pislik olduğunu söyleyip telefonu suratına kapatir ve hiç bir şekilde iletişim kurmazdim. O sizi sevdiğini idda eden insan musveddesininde suratına tükürüp pis bi yalancı olduğunu söyleyip hayatımda cikartirdim.

Ailenle tanıştırsana bence onlarda senin gibi olumlu karşılayacaklardır :KK53::KK53:

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Sizce ne yapmam gerek?

Ortak arkadaşlarınız ortak arkadaş değil. Hepsi sadece o evli adamın arkadaşı. Evli adamın(dikkat! erkek arkadaşınızın demiyorum) en başından yalanla başladığı ilişkimside şu an doğruları söylediğine inanıyor musunuz? Madem boşanacağını söylüyor e-devleti açmasını ve boşanma davasını görmek istediğinizi söyleyin(böyle bir davası yok ve olmayacak). Adam yalancının önde gideni çevresindekiler(ortak dediğiniz arkadaşları) ondan daha yalancı. Bu kadar yalanın ve yalancının içinde işiniz yok. Böyle insanlardan acilen kurtarın kendinizi.

Cevabını bildiğin soruyu neden burada soruyorsun? Allah belanı versin deyip tokatı atmak varken, ımı bın ını çık sıvıyırım nı yıpmım lızım, diye soruyorsun yuh sana.

Azıcık gurur ya hiç mi kendine saygın yok aklında mı yok senin, bosansın sonra ne b.k yiyorsa yesin.

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Onu çok seviyorum
1 tane de çocuğu var
Sizce ne yapmam gerek?
Allah akıl fikir ve mantık ile harket etme iradesi versin sana.

Bence kesinlikle inanmayin. Bugun baskasini aldatan yarin sizi de aldatabilir, guvenmeyin boyle insan musveddelerine.
Ortak arkadaşımıza sordum gerçekten benim icin ayrılmıyor değil mi diye zaten 1 aydır ayrılar annesiyle yaşıyor dedi

Bu olayın sorulacak fikir alınacak tarafı yok konu sahibi! Hem arkadaşım dediğin insanlıktan nasibini almamış şahsı, hem de seviyorum dediğin o başka kadına ait olan evli adamı hayatından bir an önce çıkarmalısın!!!!

Ortak arkadaşınızı çıkar önce bi hayatından,böyle şey saklanır mı?
Ayrıca sevgili yeni üye; aldatan hiçbir erkeğin bugüne kadar “karımı seviyorum macera arıyorum ben” dediğini duyduk mu?
Zaten karımdan boşanacağım,aramız kötü demese seni kaybedecek belki de :KK66:
Vazgeç bu sevdadan.
Çok ah alırsın.

Back
X