Evli erkeğe aşık olmak

Sana yalan söylemiş,evli olduğunu gizlemiş,seni bir güzel ayakta uyutmuş ve sen onu seviyorsun öyle mi?
Önce dön bir kendine bak nerde hata yapıyorum diye bir düşün..anlarsın elbet

Denklem basit.
Boşansın sonra düşünülür.

Aşık olmana lafım yok, seçemez kimse o kişiyi.
Fakat bu karşılıklı ilgi artık aranızda kaçamak oyunlar değil, alanen konuşmalar.

Boşanması en doğru onun için.
Boşanma sonrası zaten sen çoktan sıkılırsın ondan.

Ne yapmam gerek diye sormus olman bir kere cok büyük bir hata. Devam ettirmeni de aciklayacak kelime bulamiyorum. Mutlu olamazsin... yazik etme kendine

Hemen soyluyorum, karisini boşar, zaten karisini hic sevmiyor, size deli gibi asik, amaci asla sizinle zaman gecirmek, sizi oyalamak degil. 😉

Evet sonunda istediklerinizi duydugunuza göre, ruyadan uyanabilirsiniz.🌠

Hepsi bir beyaz yalan gercekler ise, başrolde olan adamin karisi, asla bitmeyecek yıkılmayacak yuvasi ve biricik evladi,

Sizde bu oyunda gelip gecici bir figuransınız :KK66:

Ben seni infaz etmeyeceğim.
İnsan bazen duygularına engel olamayabilir.
Aşık olmuş olabilirsin evli yada bekar.
Ancak bazı gerçekleri gözardı edersen kafanı duvarlara vuracağın kesin.
Eğer dediği gibi mutsuzsa , boşansın öyle gelsin karşına.ve sen boşanana kadar değil mesaj atmak yüzünü bile gösterme zira yıva yıkan kişi sen olmak istemiyorsan...

Erkek kıtlığı mı var? Bunca yıllık karısını senle aldatan seni de başkasıyla aldatır...
Ben işte buna da kızıyorum.
Kadın bolluğu mu var?

Ne alaka yani? Senden, ona, ondan bana.
Bize de sıra gelecek mi?

Tedavi edilsinler, öyle salınsın topluma.

Hiç evli erkekten sebepsiz yere, kurum telefonundan nöbet saatini takip “aşık oldum” mesajı alıp durduk yere yollu karı oldunuz mu?

Boşanmış baba ve çocuk yalnız yaşarlar. 4. Sınıf öğrencisi p annesine bugün Güney öğretmen gelmeyecek çünkü bebeğine ultrasona gidecekmiş der.
Hatta cinsiyetini öğrenmek için.

Boşanmış anne kafasında kurar kurumu beni öldürmek için gelir.

Bahsedilen gün kurumda olduğumdan, yöneticilerin saygısından durumu en az zararla netleştirdik.

Kim bilir o kadın benim için ne düşündü, ne hayal etti.

Bağlantı kuramadım da
Okuyun işte

Oh iyi be anlattım

1.bekar erkeklerin topu kurudu galiba
2.mutsuz olduğu yalan,gündüz sana yalanları düzüp gece karısının kulağına kimbilir neler fısıldıyor
3.kendini kandırma asla boşanmaz bekle ve gör
(Tecrübe ile sabittir)
Bu dünyanın çivisi çıktı artık...ne evli ne bekar kalmış,ne aşk ne sevda kalmış,ne sadakat kalmış

Böyle konu açıyolar sonra ortadan kayboluyorlar ne kadar kişi tepki gösterecek ne kadar yorum yazılacak konu sahibi bundan zevk mi alıyor tepki almaktan anlamadım ya da dalga geçiyor ben böyle konuları artık ciddiye almıyorum :kahve:

Yapmayın Allah aşkına yapmayın ya. Bu aşk degil olamaz. Birilerinin hayatı bir yerlerde bebekle kararırken sizin güllük gülüstanlık hayatınız aşk degil sadece ihanet olur. Gün gelir bu ihanet sizin de kapınızı çalar. Ne demişler eden bulur. Çocugu var diyorsunuz yazık içim acıdı. Karısı çocugu bir ah etse , sizin hayatınız kayacak belki haberiniz yok. Siz olmasanız belki Allah kalplerine takrar o muhabbeti verecek sonuçta karı koca bu, helal yolla bi ilişkileri var yani sizin adamla gönül eglendirmeniz gibi birşey degil. O aşk dediginiz duyguları kalbinize gömmeyi bilin. Evli olup kendi namusu evde otururken başka kızlara bakandan hayır gelmez. Şimdi hoş görünür ama ilerde herkesin hayatı kararır. Bu dünyada olmazsa Allah ahirette bunun hesabını size sorar çünkü araları kötü de olsa hatta birbirlerinden nefrette etseler onlar karı koca hemde çocukları var. YAPMAYIN ya Allah aşkına yapmayın gidin bi tevbe edin. Yeni bi sayfa açın. Herşeyi geride bırakıp yeni bi hayata başlayın. Yoksa bunun sonundan asla hayır beklemeyin.

Bi kac secenegin var;

1.Bosanmasini beklicen bu surede konusmican.
2.Bosanmasi beklicen ama takilacaksiniz.
3.Dini nikah kiyip 2. Es olacan ama diger esi de kabul edecen.
4.Dini nikah kiyacan ama diger esin bundan haberi olmicak.
5.Nikah falan kiymican gununu gun edecen.
6.Bosandiktan sonra evlenecen.
7.Ayrilip hayatina devam edecen.

Sec begen al. :D Benim aklima gelen bu ihtimaller.

Bana sorarsan ne yapmam gerek diye oncelikle o arkadasini sepetle.Arkandan is cevirdigi icin.Sonrasi da iyi iyi dusun seceneklerin sana getirecegi hayati,gelecegini hangi sekilde yasamak istersin??

Yüksek ihtimal görüşmeye devam ediceksin ve 2 sene ha boşandı ha boşanıcak diye bekliceksin kulağın kapıda.
Sonra 2 senemi verdim ben emek bu çöpe atamam diye beklemeye devam ediceksin.
İkinci ihtimal ama düşük ihtimal olarak adam anlaşmalı tek celsede boşanır, çok zor birşey değil eğer yeni bir hayat istiyorsa.
Kuvvetle muhtemel boşandıktan sonrada senin haricinde başkalarıyla görüşüp sözde özgürlüğünün tadını çıkarıyor olucaktır.

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Hep aynı

Benim teyzemin kızını anlatayım sana..
İşe başlamış bu patronuylada yatmış.
Ailesine anlatıyor o zamanlar suyuma ilaç attı da falanda yersen tabii..
Adam da evli çoluğu çocuğu var.
Alır mı bunu tabii karısını boşayıp
Yüssüz dini nikahla ayrı bir evde oturuyor.
Bir de 2 çocuk yaptı tabi o çocuklar nasıl oldu hafta sonu adam gelecekde karısının koynundan çıkıp afedersiniz bunu becerecek..
Bi bayram olsa adam eşiyle düğün olda eşiyle bununla hiç biryere gitmez öncelik karısı geliyor tabii ..
Böyle bir hayatı kim kendisine layık görür.
( konu sahibi inanma, git dengine göre soyismini alabileceğin birisini bul.)

Kimseye açıklayamadın yaza yaza buraya mı yazdın gidip köprüden atla daha iyi :p

ayrıl falan demeyeceğim tencere kapaksın sevgilinle . Ne haliniz varsa görün.

Artık söylemekten dilimizde tüy bitti. Bu sözler karısını aldatan her erkeğin milli marş gibi ezberlediği sözler. Düzgün bir adam olsa karısını senle aldatmaz. Üstelik de çocuğu var.

Back
X