Evli erkeğe aşık olmak

Hic zeki biri oldugunu düşünmüyorum 6 ay boyunca bu adamın evli olduğunu nasıl anlamadin sen?
Dur tahmin edeyim.. Adam bana mesaj atsin ben atmayayım.. rahatsiz etmeyim falan gibi seyler düşündün. Bir de onu kıskandığımı düşünmesin ya totosunu kaldıramam dedin kendince. Sen kendince kendini ağırdan sattığını düşünürken adam karısıyla sarmas dolas uyuyordu bil istedim
Yani sen onun için bir seceneksin sen olmazsan başkası olur ki başkası da vardır
Simdi sen evdeki karısını degil de,dışarıda ki kadınları kıskanıyorsundur😁😂😃😂😃
Ya da bizi sinir etmek icin mi açtın kız konuyu. Doğruyu söyle

Bence git karisiyla konus, sevgilimden ayril de.
Bir tanidigim vardi, evli biriyle kac yildir sevgiliydi.
Adamin anne babasi bile biliyordu, hatta tanidigim adamin anne babasinin evinde bile kalmisti.
Boyle serefsiz erkekler ve boyle midesiz kadinlar coktur malesef

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Ne yapman gerek mi :)
Devam et , ilerde aynı şeyi de sana yapsın
Saf misin acaba
Adam evli ne yapmam gerek diyorsun bir de çocuğu var
İlerde kocan başka bir kadınla ilişki yasarsa anlarsın belki ne yapman gerektiğini
Arkadasın da tam .... nk miş kusura bakma

Ben erkek mantığını anlamıyorum, seni üzen boğan sıkan bi kadından henüz boşanmadan bi rahatlayıp ohh be demeden, nasıl tekrar üzme, boğma sıkma potansiyeli olan (sizin için söylemiyorum bütün kadınları öyle görüyorlar ya) başka bi kadınla tanışmak istiyor. Seninle evleneceğini mi sanıyorsun?? Macera peşinde..

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
git evlen adamla canim yuvasini yik en guzeli adam sana asik seni seviyor cocukta neymis. tobe yarabbi gece gece adami delirtisiniz. sizin gibileri camasir suyuna bastrmak lazim zaten adam adam degil sende o yolda ilerliyon vallah sevgili kk editoru admini beni bamlasanizda artk tahammul edemiyoruz boyle konulara kadinin dusmani hep kadin mi olcak burasi dayanisma yeri ama boyle konuda dayanisma benim icin uzak bir konu

Bence kesinlikle inanmayin. Bugun baskasini aldatan yarin sizi de aldatabilir, guvenmeyin boyle insan musveddelerine.

Bu günlerde kadınlar kulübü hatunları sınanıyor bence :işsiz:
Yavrum nedir evli erkek merakı noluyo yani evli olunca gizemli filan mı:KK14:
Ben sana olacakları söyleyeyim..
Seninle birlikte gezicek yiyicek içicek cinsel hazzını gidericek basıcak tekmeyi:lülülü:
Hep böyledir...
Hadi diyelim olmazya olduda eşi öğren bide gururlu çıktı boşadı sen zannediyomusun mutlu mesut bir ömüüüür geçireceksiniz:halay:
En kısa sürede sanada yolu vericek...
Ayrıca bir erkek boşanma aşamasında da olsa mahkemelik de olsa ev li dir.
Şayet tamamen boşanmadan kimseyle birlikte olayın.
Kıçına tekneyi basmak yerine burda konu açtığınıza göre üzülen taraf siz olucaksınız...
Sizin gibi kadınlar içinde biz üzülüyoruz....
Yapmayın bacım kadının düşmanı kadın olmasın artık:sinirli:

Farz et ki boşandı. Siz mutlusunuz. Eski eşi gelir ailene beni kocamdan ayırdı cocugum babasız kaldı der sende aile içi katliam kurbanı olur gidersin

Bu sular tehlikeli ve vefasız sular....Sheaksper Otellosunda erkekler mide biz kadınlar ise gıdayız...bizi acıktıklarında yerler doyduklarında ise KUSARLAR...ilk göz ağrısı eşine geri dönecek ve Siz kıskançlık aleviyle tutuşacaksınız yol yakınken bir psikolog yardımıyla uzaklaş en azından gururunu kurtar...

Milyar kere yazılıp söylenmiştir karısına yapan size de aynı aldatmayı yapacak ve Siz gençliğinizin baharında tatminsiz bir adamın farklı mezelerinden sadece birisi olacaksınız...ana yemek evde bekleyecek...

seninle 4 aydır görüşürken
hala mutsuz ise niye boşanmamıs
geç kızım bunları mutsuz boşanacağım diyen adam boşanır
o seninle oynuyor

Aklın olsa dersin ki, bana önce ahlaklı insan gerek. Karşımdaki ahlaklı bir insan olsa önce boşanır, sonra bir ilişkiye başlardı. Aklın olsa karısını aldatan adamdan miden bulanır. Sevgi lafını ağzına almaya utanırsın. Ama belli ki o akıl sende yok. Kendini düşünüyorsan aklını başına alırsın. Ha almıyorsan da zaten hayat senin gibilere hak ettiğini yaşatıyor, merak etme.

Ya bir bitmedi bunlar...siz o adamın sıkıcı evliliğinin oyuncağısınız hanımefendi.

Aldatan erkeklerin tümü bunu söylüyor
Elde edene kadar
Bende çok duydum çevremde eee seni elde edene kadar hepsi
Oyuncağı olmayın lütfen şu pisliklerin.
İlk başta niye söylemiyor düşünsene . . .

Back
X