Evli erkeğe aşık olmak

tabiki yuva yikanin yuvasi olmazmis. ama inanilmaz derecede bosanmalar artti ama asil bu aldatmalar artti nedeni kizlarin evli bekar tanimadigi erkeklerinde eglence aradigi insan boyle gordukce korkar oldu esine bile guvenemez oldu artik. ahh bu sosyall medyaa
Orta okul zamanlarında medya okur yazarlığı dersleri vardı okullarda halen var mı bilmiyorum ama sanırım toptan ders almalıyız 👩🏻‍🦱

offf bi bitmediniz valla ya... 4 aydır sevgilisiniz ama adam söyleyene kadar evli olduğunu bilmiyordun di mi? Adamın sosyal medya hesabı yoktur, istediğin zaman konuşmuşsundur falan filan...anlamamışsındır kısaca... geçen günde 6 ayda anlamayan hakim adayı bi kızcağız vardı. Yavrum ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz Allah rızası için söyleyin, bende bu kafadan istiyorum ...
Tüm sorun şebeke sularında 😂😂 yada fazla farazi yaşamakta 🤜🏻

Karakterli bi insan öyle büyük bi yalanı kabul etmez madem bosanacak bosanda gel de neyin aklını istiyorsunuz acaba belki o adam burdan birinin esidir hangi evli kadın aşkının peşinden git der sana karakterini gözden gecir burda bu konuda fikir istiyorsan

Hayatından hem o adamı hemde ortak arkadaşı çıkar... 4 aydır hiç bir girişimde bulunmamis kendine yazık etme... Bilmiyordun dolayısı ile suçlu görme kendini, lakin öğrendin asaletine yakışanı yap ve uzaklaş...:KK69:

Hep aynı yalan. Hep inanmak isteyen birileri.. Kendinizi başkasının gözünden görmeyi deneyin en doğru kararı o şekilde verirsiniz. Kendinize yakıştırıyorsanız ve mideniz alıyorsa devam edin.

Orta okul zamanlarında medya okur yazarlığı dersleri vardı okullarda halen var mı bilmiyorum ama sanırım toptan ders almalıyız 👩🏻‍🦱
gerektigi gibi kullanilmiyor geregi disinda kullananlar cok özellikle evlilerin sacma sitelerle ugrasmasi bosanma aldatma sebebi oluyo. sonumuz hayirolsun..

Bir değişik versiyonunu görmüştüm. Kız inanmışt,adamın karısıyla arası çok kötüydü,bosanacakti. Ama adam bir adım daha attı.kiza Nisan yüzüğü taktı. Bunlar nişanlı gibi gezdiler tozdular.nasilsa boşanacak
diyordu kız. Sonuç kız elinde Nisan yuzuguyle dimdizlak kalakaldı.

Bir musibet bin nasihattan iyidir misali burda ne kadar nasihat veren olsa da almayacağından ne desek boş!
Ama şu dip notu oku: Asla mutlu olacağını sanma boşansa dahi aradaki çocuk bağından sürekli iletişim halinde kalacaklarını unutma..
Sırf bu yüzden yeniden barışmış kişiler de var😉

Şimdi yine 2-3 tane gerizekalı çıkar kocalarını kaptırmaktan korkan kadınlar diye saçma sapan konuşmaya başlarlar. Ama insanların anlamadığı şey şu olay erkek kaptırmak falan değil, herkes hayatına bir şekilde devam eder olan geride bu travmaları yaşamış olan çocuklara olur. Hayatta güven duygusu aşılaması gereken babasından böyle bir sadakatsizliği görmek bir çocuğun kalbinde nasıl yaralar açar bunu ancak yaşayanlar anlayabilir. Tüm yaşananlardan benim elimde kalan babamla hala bu sebepten dolayı tam olarak düzelmemiş bir ilişkim ve hayatımdaki kişilere karşı güvensizliğim oldu. Hayatım boyunca her zaman kadınları savundum ve devamda edeceğim elbette önce erkek ailesini düşünüp buna kalkışmamalı ama bir kadında evli olduğunu bile bile ilişkisine devam ediyorsa o kadının benim gözümde hiç bir değeri olamaz ben hala aklıma o kadın geldikçe nefret eder içten içe beddualar ederim. Başlık sahibide kendine bunu yakıştırıyorsa ilişkiye devam etsin bence tam kendine göre bir erkek bulmuş tebrikler

Bazen diyorum ki ; herşey insanlar için. Ben de evliyken başkasına aşık olabilirim ya da kocam aşık olabilir başkasına. Bu duygular insani aslında ama bu duyguyu bilen kişi önce boşanması gerktiğini de bilir.
Yani o adam seninle görüşüyorsa evde sorunlar olduğu için değil, karakteri kötü olduğu için. Sen de aklını başına al, ondan sana dert dışında bişey olmaz.

Ortak arkadaşın kafasını koparmaya ne gerek kendisi hiç mi arastırmadı sahsin facesıne instangramına vs hiç mi bakmadı.Kac aydır hiçmi fora vermedi erkek müsveddesi. Neymişte ilk basta hiç taviz verilmemiş ama dayanamamış yemek yemiş. Sonrada cinsellık yokmuş. Zaten adam da ayrı bi masum tüm temiz kalbiyle kıyamamış evli oldugunu bıle dıle getırememiş. Nasıl bir aşk dillere destan.
Ah be çocuk tüm suçlu sensin.

karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Yıl olmuş 2019 ve siz bunlara inandınız öyle mi?
Madem bu kadar boşanası var tüm zamanları geçtim şu birlikte olduğunuz 4 ayda neden hiçbir adım atmamış?
Şayet gerçekseniz, kendinizi içkiliydim hatırlamıyorum ama eşim hamile levelına hazırlayın. Ondan sonra da çocuklar için denemeye karar verme levelı var. Bu arada sizin pislik hep "Boşanmak istiyorum ama.." demeye devam edecek.

Evli erkeklerden uzak durun bu kadar net. Ne yani inanıyor musun karısını sevmediğine ? Yarın Birgün ortaya çıkarsa bu durum sen yuva yıkan olursun.Adamda hoş adam demek istemiyorum o şahısta karısı için kapılarda yatan biri olur sadece kullanılmış gibi hisseder kalırsın çünkü sen dış kapının dış mandalısın!

Selam bayanlar
Aranızda yeniyim
Kimseye durumumu açıklayamadığım için burda fikirlerinizi almak istiyorum
Bundan 5 ay önce biriyle tanıştım ortak bir arkadaşımızın aracılığıyla
Ortak arkadaşımıza beni çok beğendiğini ve daha yakından tanımak istediğini söylemiş
Bana bunu söylediğinde yüzünü bile hatırlamıyorum deyip konuyu kapattım
Daha sonra numaramı alıp beni aradı en azından 1 yemek yemek istediğini söyledi okadar ısrar edince peki dedim sonunda
Bu 4 ay boyunca baya hoşlandık birbirimizden
Gezdik tozduk cinsel anlamda bisey yaşamadık
Bana hediyeler çiçekler almaya başladı ufak tefek
Sonra birgün evli olduğunu söyledi ben şok oldum dilim tutuldu
Ortak arkadaşımıza da evli olduğunu söylememesini karışını sevmediğini boşanacağını söylemiş
Onu çok seviyorum
Karısını sevmediğini sürekli konuştuğunu onu boğduğunu bıktığını boşanmak istediğini ve benimle alakası olmadığını söylüyor
1 tane de çocuğu var
Ben olsam da olmasam da boşanıcagını söyledi
Sizce ne yapmam gerek?
Bence herkes kendine yakışanı yapar,kendinizi çok önemsiyorsaniz böyle bir ilişkinin içine.kendinizi atmazsiniz,ne kendinize yazık edin,nede çocuğa ömür boyu vicdan muhasebesi içine atmayın kendinizi....ya bazen sizin gibi düşünen bayanlara anlam veremiyorum ne derdiniz varda bu işlere bulaşıyor sunuz, memleket de adam kıtlığı mı var...bide yazmışsın ama çok seviyorum...Bir an önce gidip bir terapi yardımı alın.....

Back
X