Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

söylememekle hata yaptın...
kartlar açık olmalı..hele yılların ilişkisinde
herkes doğruyu hak eder...
belki o gerçekleri bilmek istiyor,
şüphelerinde haklı olduğunu bilmek istiyor
sen hiç şüphenin içinde debelendin mi?
üzülmesin diyip onun yerşne karar almış oldun sen şu an...
evleneceksin sende...bu sınavı yaşayacaksın...

Varsayalım yengeniz durumu bir şekilde öğrendi, kendisini aldatan kocasından ayrılıp kendine yeni bir yol çizecek maddi gücü var mı, yoksa affetmiş gibi yapıp duruma katlanmak zorunda mı?

Yengenizle konuşurken diliniz varmamış gerçekleri anlatmaya, bunu anlayabiliyorum. Ama diğer taraftan da benim kocam beni aldatıyorsa bunu kesinlikle bilmek isterdim, özellikle de bazı falsolarını yakalayıp "bu kadarla mı kalmıştır yoksa cidden aldatmaya meyilli mi?" şeklinde ikilemde kalmışken. Ve bu olaylar sonradan ortaya çıktığında bunları benden saklayanlara da iki çift lafım olurdu!

Ama adamı bırakıp gidemeyecekse de gerçeği bilmesinin kimseye faydası yok, bari onuru gururu incinmesin.

Bence dayınızla yalnızken imalı konuşarak olayı öğrendiğinizi göstermeye çalışın
Eğer hala devam ederse annenize söylemekten başka çare yok gibi :/

Bence dayına yengene şimdilik bir şey söylemediğini ama ayağını denk almazsa her şeyi anlatacağını söyle. Zaten şimdiden etekleri tutuşmuş baksana. Nir daha cesaret edebileceğini sanmıyorum.

Sen yengene anlatsaydın ve bu yüzden boşansalardı bir ömür bunun yükünü omuzlardın. İyi yaptın bence ama dayını uyar kesinlikle.

Yengem kariyer sahibi iyi bir mevkide bir kadin.Akli basinda, aldigi kararlarin sorumluluğunu ustlenebilecek yapida biridir.Ama dayimi ne kadar cok sevdigini cok ii bilirim.Dahası dayim da onun ustune titrer.Yıllardır ailesiyle esi arasindaki dengeyi cok ii kurdugunu gozlemlemis ve bu yuzden evliliklerine hayranlikla bakmisimdir.eger kotu giden cok problemli bi evlilikleri olduğunu bilsem belki daha kolay olurdu herseyi anlatmak ama beni baglayan da bu oldu belki de...

Yakın arkadaşınızın bunu sizinle paylaşmasını göze alıp arkadaşınıza yürüyecek kadar gözü dönmüşse tek vukuatı bu olmayabilir diye düşünüyorum, bilmiyorum siz ne dersiniz..

Andropoz döneminde olur böyle diyenler olmuş. Doğrudur, o dönemlerinde erkeklere bi haller oluyordur belki ama bu bir aldatma teşebbüsü ve dayınızın ailesine ve evliliğine duyduğu saygının göstergesi.

Şu an içinde bulunduğunuz durum çok zor. Mesela aldatıldığımı bana söyleyen birine teşekkür edebilirim ben, hayat arkadaşım zannettiğim adamın arkamdan çevirdiği dolapları haber verdiği ve beni "aldatılan kadın" olmaktan kurtaracağı için. Ama sonra başka biri çıkar ona "carmellie'nin yuvasını sen yıktın, sen söylemesen ne güzel geçinip gidiyorlardı" der, "hangi yuva?" diyemezsiniz, anlatamazsınız. Başkası asıldığı kıza suç bulur, ne bileyim... Herkesin önceliği farklı. Kimisinin önceliği nikahı, kimisinin kendi huzuru.

Yengeniz sizi mutfağa çekip onları konuştuysa belli bir samimiyetiniz vardır, belki zamanla daha da içini dökmesini bekleyip daha sağlıklı bir karara varabilmek için. Belki yakın zamanda iyi kötü başka gelişmeler olur yengeniz öfkesini yansıtmaya kalkarsa. Veya belki dayınız her şeyi pişmanlıkla itiraf edip kendini affettirmeye çalışır.

Bence anneniz dayinizla konussun düzgün bir dille uyarsin belki yaptigindan utanir yengeniz dayinizin faceine bakmiyor mu ben olsam kocami kontrol ederim sosyal medya tehlikeli belki arkadasiniz disinda baskalarina da yazmistir. Yengeniz dansa boyle buyuk bir tepki verdiyse demek ki gercekten hissediyor zaten bir seyleri ki zaten kendisinin anlamasi en iyisi videoyu izleterek cok iyi yapmissiniz bir sekilde yengeniz uyanmis oldu bu konuya

N

Ne yazik ki dayim bu konuda kimseye karsi durust olamiyor.utancindan herhalde.anneme aksam bize caya gelin cok kvga ettik vs dye anlattiginda annem bilmiyormus gibi neden, buna gecerli bi sebebi var miydi, bisey olduysa bana anlat ben bileyim demis.dayim israrla sadece dans ettik ve feysten ekledi bisey yok ne olacak diyormus.bunun ustune de annem zaten aksini dusunemem, aksi bi durumda basta yegeninin ve hepimizin gozunden sayginligin duser demis.olaylar boyle onune konana kadar isin ciddiyetini nasıl anlamaz, en yakin arkadasim bu benim ya...üstünden kac gun gecti hala ilk ogrendigimdeki hisleri yasiyorum..
bir tek buraya yazmak iyi geliyor..

Tek yapabildigim bu oldu zatEn...en azindan dayimi kendine getirdi biraz...dilerim bu kadarla kalir.

Bu olay baskasinin basina gelmis olsa herhalde bnm de soyleyecegim sey nolursa olsun yenge nin bilmesi gerektigi, ortada bir haksızlık oldugu vs vs...disardan bkinca evet ama bu insanlar snn ailense en yakinlarinsa ve iclerinden birinin hic bilmedigin bi yuzunu görüyorsan tepe sersemine cevrilmis gibi kalakalip susabiliyor, forumlardan care arayabiliyomussun..

Itiraf etmeye utanır tabi ama bu bile ona bir uyari olmustur insallah dersini alır bir daha kac senelik esini uzecek seylere tesebbus etmez. Gercekten insanin şaşırıp kaldığı bir durum bunu annenizin bilmesi cok iyi oldu eminim bize göre tecrubesi daha coktur.Dayinizi en iyi taniyan o ne yapilmasi gerektigine daha iyi karar verir. Yengeniz icin cok üzüldüm aldatilan bir sürü insan var tabi ama aslinda gercekten düşününce insan bilmek ister herhalde çünkü karsinizdakiyle büyük askla sevgiyle güvenle bağlı oldugunuzu düşünürken (ki siz de diyorsunuz dayim cok ornek biriydi cok sasirdim diye ) onun sizden habersiz böyle seyler cevirmesi kadar onur kırıcı bir sey olamaz. Dogrudan soylemek zor belki ama aldatilanin bu konuya en azindan uyandirilmasi gerektigini düşünüyorum ki bunu zaten videoyu izleterek yapmissiniz cok da iyi olmus ama korkum su dayiniz kiz beni ekledi demis yengeniz dolayisiyla arkadasinizi suclu görecek ve bu kisi cok yakin arkadasiniz bunu idare etmek zor olabilir sizin icin. Dayınızla annenizin iliskisi ne konumda bilmiyorum gerci açıkça sorarsa da yüz göz olur ters teper bilemedim hic valla anneanneniz yasiyorsa o belki uyarabilir dayinizi. Ama bu kisi belli yasa gelmis 20 senelik evli bir adam sonucta dogruyu yanlışı bilmesi lazim yegeni yasindaki kiza nasıl yaklasabilir bu sekilde aklim almiyor bu cesareti nereden buldu yani sosyal medyadan tanimadigi birine de degil birebir tanidigi birine yazmaya kalkiyor ve arkadasiniz evet diyecek karakterde biri olsa dayiniz nereye kadar goturecekti bu durumu belki de yengenizden vazgececekti yuvasini dagitacakti nasil bu kadar gözünü karartti ki yengenizi seviyorsa nasil göze aldi onu kaybetmeyi hic aklim almadi insallah bir kerelik yaptigi bir yanlistir bu.

Muhtemelen bu kadar yakindaki birine sarkintilik yapmadan once sosyal medyadan veya uzak cevreden cooook kisiye de sarkinti olmustur. Oyle oyle kasarlandiktan sonra bu kolay geliyor. Uyguladigi israr ve yuzsuzlugu sonucundan bu cikiyor.

Muhtemelen bu kadar yakindaki birine sarkintilik yapmadan once sosyal medyadan veya uzak cevreden cooook kisiye de sarkinti olmustur. Oyle oyle kasarlandiktan sonra bu kolay geliyor. Uyguladigi israr ve yuzsuzlugu sonucundan bu cikiyor.
Benim de korkum bu insallah böyle degildir.

Yengemin dediğine göre daha önceden onun hamilelik döneminde de benzer bir şey olmuş. Bu dediği 13 sene önce tabii. Dünyada her erkek çapkınlık yapabilir ama dayımla nişanlım asla derdim-allahım beni 2.kez yanıltmasın tabii :))-ben önceden ciddi askıntı olma durumu veya daha farklı şeyler olduğunu düşünmüyorum. 40lı yaşlara girince bir haller oldu kendisine, spora gitmeler, zayıflamalar, saçlarının seyreliyor olmasını takma vs vs...Genç bir kızla flörtleşebildiğini görmek istedi herhalde. Tabii ki bütün bunlar olayı normalleştirmiyor. Aksine benim en iyi dostuma bunu yapmaya cüret edebilmesini amatörlük, saflık olarak görüyorum. Tabii ki bazı değerleri kaybetmek olarak da...

Valla teorinize hayran kaldim, supersiniz

Olabilir mi gercekten, merak ettim

Eşinin yaptığını düşünmüyorum kızlar. Sonuçta öyle olsa adamın haberi olmazdı, kalkıp o beni eklemiş diye söylemezdi. Dans kısmına gelindiğinde gitmek istemezdi. İnsan utanır da acaba yeğenime söylemiş midir diye bir düşünür... Çok üzücü bir durum. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Zaten panik yapıp silmiş, birdaha da yazacağını düşünmüyorum. Tabii evliliğini düşünüyorsa. Aksi durumda ortalığın yatışmasını bekleyip telefondan devam edebilir. Tek bir kelime dahi olsa yengeye söyleme zamanı gelmiş demektir.

Konu sahibi bizdeyken dayim elinde telefonla güya haber okuyormuscasina arkadasima msj atti yazmıştı bi de oglen aramis dayisi konu sahibinin arkadasini yani o saatte dayisiyla yengesi aynı yerdeyse olabilir tabi ama istedir herhalde o saatlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…