Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

Mesajları yazan dayım arkadaşlar. Orası kesin. Bizdeyken de yazdı çünkü, arkadaşım anında bana ekran görüntüsünü attı. Zaten bu son olanlardan sonra silmiş arkadaşımı.

Canim ben uni deyken en yakin arkadasimin amcasi yszmisti bana... hatta beni yanina oturtup kol kanat acma bahanesiyle mincirmisti bile diyebilirim... ama yalniz degildik arkadasim ve bi baska arkadasim vardi... tam o anda karisi iceri girdi bizi o haldr gordu... kocasina oyle bi bakis atti ki... bana bakmadi bile kocasinin huyunu bildigi icin muhtemelen... bana acidi belki de son kurban oldugum icin

Sen en dogrusunu yapmissin (nisan videosu olayi) daha fazlasini yapmana gerek yok.. Yalniz arkadasin niye iki sarki boyunca dans ediyo adamla sonra adamin bireysel hesabini nasil cift hesabi saniyo da guzelce numarasini veriyo, ben bi parca arkadasindan da suphelendim. Konu takibinde olsun

Ohh bee sonunda kiz kurtulmus adamdan. Ama kendi eklediigi halde x beni eklemis demesi cok sinir bozucu resmen kiza iftira atmis. Silmeyin o ekran goruntulerini belki bisey olur da yenge ogrenirse kiza suc bulmasin elinizde kanit olsun. Allah bi daha ayni seyleri yasatmaz insallah hersey normale doner

dayinizin bu ilk olayi degildir kesin
eside dayinizin ne oldugunu biliyordur
size tavsiyem karismayin
arkadasinizda hic konusmasin
eve girip cikmasin
saracak baska kiz bulur dayiniz

Inan bence.

Ne mutlu evlilik , karimi cok seviyorum ozlarinda herifler var, aldatiyor, metres tutuyor, yasina basina bakmadan 20lik kzilarin pesine dusuyor. Erkeklerde her b.ku yeme kapasitesi var.

Ben olsam bunu bilmek isterdim ve ben olsam anlatırdım. Bilemiyorum senin kararın. Bu arada ben masum bir dans sandım bende dans ettim arkadaşımın babası ile ama 2 şarkı boyunca dans etmek biraz abest olmuş. Ama bu malesef dayını haklı çıkarmaz. Cezasını bulmalı.

Bu olay resmen ailemizin bütün tadını tuzunu kaçırdı...Yengem mesajlaşma, arama olaylarını bilmemesine rağmen sadece bir dansla bile çok büyük tepkiler verdi, kaç gündür dayımla konuşmuyorlar. feysten devamlı güvenle, erdemle, adamlıkla ilgili yazılar paylaşıp duruyor. hepimiz de feysinde ekliyiz, annemle ben olayı bildiğimiz için lafların nereye gittiğini çok iyi anlıyoruz tabii. dayıma bütün bunlara sebep olduğu için çok öfkeliyim, ancak öyle korkmuş ve pişman olmuş ki, değdi mi diye içimden geçiriyorum. hiçbir şey de olmadı ama olabilirdi de.

olan şu ki benim en güzel günlerim zehir oldu.her nişan videomda fotoğraflarında bu olay aklıma gelecek. dün nişanlımın ailesi hepimizi bütün ailemi yemeğe davet etti. nişan bohçası alışverişini ben başka şehirde çalıştığım için vakit kısıtlı diye nişan sonrasına kalmıştı. dün yemekte bohça değişimi oldu. bohçanın eksikliklerini tamamlamak için annem yengem ben alışverşe gidecektik, yengem gelmedi. hatta yemeğe de gelmeyeceğini söyledi son ana kadar. dayıma "ben senin yeğeninin her zaman yanında oldum nişanında her işine koşturdum, sen ne haltlar peşindeymişsin " vs demiş. Son ana kadar onların gelip geşmeyecekleri belli değildi. Ben aradım yengemi, eğer bana söylediğin kadar değer veriyorsan bunca yılın hatırı varsa lütfen gel dedim, o da kmse için değil sadece senin için geleceğim dedi ve geldiler akşam yemeğe. insanların içinde bir şey belli etmediler ama hala dayımla yengem konuşmuyorlar, yengem konuşmuyor daha doğrusu. daha ne kadar böyle devam edecek bu işin snu nereye varacak hiç blmiyorum.

Üstüne üstlük düğünümüze de çok yok, kısmetse ekimde olacak. o zaman da arkadaşımla bir araya gelecekler. dostum benim her zaman yanımda olmuştur, hazırlıklar aşamasında da her anımda yanımda olsun isterim. ama o gelirse yengem kesin gelmez. hatta düğüne bile gelmek istemeyebilir. gene kriz çıkacak ama bakalım...

kesinlikle...kaç yıllık dostumla hiçbir kırgınlığımız kötü sözümüz olmadı birbirimize, neleri aştık.her anımızda bibirimize destek olduk. böyle bir olaydan dolayı çok üzüntü duyuyorum

Yengene gerçekleri söylemediğin için kızıyorum sana artık .. O kadının bilmek hakkı ama sanırım düğününü düşünüyorsun yada düğün arifesinde rezillik istemiyorsun en azından düğünden sonra gerçekleri anlatta kadında daha fazla aptal yerine konmasın

yengeme neden söyleyemediğimi anlattım daha önce de. bu dışardan gözüktüğü kadar kolay bir iş değil maalesef, bütün aile dinamiklerinin değişmesi demek...dayım da arkadaşımı silmiş, iyice gözü korkmuş durumda. aralarının düzelmesi için elinden geleni yapıyor şu anda. en ufak bir gelişmede zten söylemeye kararlıydım ama şu an için bir gelişme yok. sadece bir dansla araları bu kadar açılıyorsa devamını anlatsam kimbilir neler olacak...

Ne olucak? Kadın kendisini aldatmaya bu derece meyilli ahlaksız bir insandan kırtulucak yüve rabbimden dilerim ki tez zamanda yengene herseyi göstersinde kadıncağızda kurtulsun hayatına baksın .. Şahsen benim başıma geldi ve ben söyledim hemde öz babamı söyledim içimde çok rahat doğru olan buydu kimse benim annemi aptal yerine koyamaz kimse hiç bir kadını aptal yerine koyamaz

Gerek siz gerek yengeniz için gerçekten çok üzüldüm. Tüm kabahat dayınızda. Bu konularda tutucu bir insan falan da değilim yanlış anlaşılmasın ama; arkadaşınızın dayınızla dans etmesi tüm ailenizin bilhassa yengenizin normal karşılamadığı üzere, evet normal değil. Dayınızı Allah affetsin (!) ona zaten bir şey demeye dâhi gerek görmüyorum ama arkadaşınız düşünemiyor mu yengenizin üzülebileceğini ? Hangi kadın bunu düşünemez? Akraba falan da değil üstelik. Ki sizin de muhtemelen bu forumda sıklıkla karşılaştığınız üzere insanlar bu devirde eşlerini kendi kardeşlerinden bile kıskanıyorken arkadaşınız bunu hesaba katamayacak kadar küçük veya saf mı ? Sizi kırmak ,ve ya arkadaşınıza da lâf etmeyi hiç istemem ama ; ne oradaki dansta ne de akabindeki o mesajlaşma trafiğinde ( yengeniz sanmış falan bana hiç tatmin edici gelmedi!) çokta masum değil . Kötü niyetli olmayabilir ;ama ben buradan bakınca arkadaşınızın hafif bir heyecan arayışına girdiğini ;ancak kendine çabuk geldiğini düşünüyorum. Elbette olayın içinde olan sizsiniz ama eğer aynı şeyleri yaşasaydım ve düğünde arkadaş ve yenge seçimi yapmam zaruri olsaydı, bu arkadaş zaten her şeyi bildiğinden onunla konuşur yengemi ( konudaki en masum o) üzmek istemeyeceğim için kibarca düğünüme gelmemesini talep ederdim. Ne yani yengeniz düğüne gelmeyecek, dayınız ve o kız mı gelecek ? Yok artık. Yengenizin suçu ne demek istiyorum. O zaman dayınız da gelmesin ki bu resmen komedi olur. Dayı ve yenge yeğenlerinin düğününde yok... Bence yengeniz bunları hiç haketmiyor, arkadaşınız da dediğim gibi ne kadar saf olursa olsun bunu düşünmek zorundaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…