Bu olay resmen ailemizin bütün tadını tuzunu kaçırdı...Yengem mesajlaşma, arama olaylarını bilmemesine rağmen sadece bir dansla bile çok büyük tepkiler verdi, kaç gündür dayımla konuşmuyorlar. feysten devamlı güvenle, erdemle, adamlıkla ilgili yazılar paylaşıp duruyor. hepimiz de feysinde ekliyiz, annemle ben olayı bildiğimiz için lafların nereye gittiğini çok iyi anlıyoruz tabii. dayıma bütün bunlara sebep olduğu için çok öfkeliyim, ancak öyle korkmuş ve pişman olmuş ki, değdi mi diye içimden geçiriyorum. hiçbir şey de olmadı ama olabilirdi de.
olan şu ki benim en güzel günlerim zehir oldu.her nişan videomda fotoğraflarında bu olay aklıma gelecek. dün nişanlımın ailesi hepimizi bütün ailemi yemeğe davet etti. nişan bohçası alışverişini ben başka şehirde çalıştığım için vakit kısıtlı diye nişan sonrasına kalmıştı. dün yemekte bohça değişimi oldu. bohçanın eksikliklerini tamamlamak için annem yengem ben alışverşe gidecektik, yengem gelmedi. hatta yemeğe de gelmeyeceğini söyledi son ana kadar. dayıma "ben senin yeğeninin her zaman yanında oldum nişanında her işine koşturdum, sen ne haltlar peşindeymişsin " vs demiş. Son ana kadar onların gelip geşmeyecekleri belli değildi. Ben aradım yengemi, eğer bana söylediğin kadar değer veriyorsan bunca yılın hatırı varsa lütfen gel dedim, o da kmse için değil sadece senin için geleceğim dedi ve geldiler akşam yemeğe. insanların içinde bir şey belli etmediler ama hala dayımla yengem konuşmuyorlar, yengem konuşmuyor daha doğrusu. daha ne kadar böyle devam edecek bu işin snu nereye varacak hiç blmiyorum.