- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Mesajları yazan dayım arkadaşlar. Orası kesin. Bizdeyken de yazdı çünkü, arkadaşım anında bana ekran görüntüsünü attı. Zaten bu son olanlardan sonra silmiş arkadaşımı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım da şok olmuş durumda. Dayınla dans ederken en ufak yanlış bir hareketi olmadığı gibi gayet babacan bir tavırla sohbet etti dedi. Ne kibar adam diye düşündüm dedi. İnanın o an salondaki hiç kimsenin aklından farklı bir düşünce geçmemiştir, geçemez. Ben hala inanamıyorum.
Tespitleriniz beni benden alıyor. Tam 12'den vuruyorsunuz.Inan bence.
Ne mutlu evlilik , karimi cok seviyorum ozlarinda herifler var, aldatiyor, metres tutuyor, yasina basina bakmadan 20lik kzilarin pesine dusuyor. Erkeklerde her b.ku yeme kapasitesi var.
Ben eşimi kuzenleriyle bile dans ettirtmem!Belki medeni olamadım.Ahmet kayanın şarkısı dilimde bugün:)Niye ben ölmüşmiyem :)
Aynen canım yaygın :)abartmışsınız sanki :) ama akraba evlilikleri falan yaygınsa sülalede, belki de haklısınız.
Yengene gerçekleri söylemediğin için kızıyorum sana artık .. O kadının bilmek hakkı ama sanırım düğününü düşünüyorsun yada düğün arifesinde rezillik istemiyorsun en azından düğünden sonra gerçekleri anlatta kadında daha fazla aptal yerine konmasın
Ne olucak? Kadın kendisini aldatmaya bu derece meyilli ahlaksız bir insandan kırtulucak yüve rabbimden dilerim ki tez zamanda yengene herseyi göstersinde kadıncağızda kurtulsun hayatına baksın .. Şahsen benim başıma geldi ve ben söyledim hemde öz babamı söyledim içimde çok rahat doğru olan buydu kimse benim annemi aptal yerine koyamaz kimse hiç bir kadını aptal yerine koyamazyengeme neden söyleyemediğimi anlattım daha önce de. bu dışardan gözüktüğü kadar kolay bir iş değil maalesef, bütün aile dinamiklerinin değişmesi demek...dayım da arkadaşımı silmiş, iyice gözü korkmuş durumda. aralarının düzelmesi için elinden geleni yapıyor şu anda. en ufak bir gelişmede zten söylemeye kararlıydım ama şu an için bir gelişme yok. sadece bir dansla araları bu kadar açılıyorsa devamını anlatsam kimbilir neler olacak...