Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

Yani burda normal olan bir sey yok
Apacik kizcagiza yazmis.
Uzucu bir durum ya belli yas ustundeki adamlarda bu durum cok goruluyor.
Arkadasin belkii safca abisi gibi gordugunden yakin davranmistir demekki onunda davranislari yanlis anlasildi.

arkadaşımın iyi niyetinden hiç şüphe duymuyorum. aksine ne biçim ailesi var diyecek diye üzülüyorum :/

açıkçası ben bile hiç tanımadığım halde ihtimal veremiyorum sürekli aslında asılmamıştırda başka bi sebeple istemiştir diye düşünüyorum senin için daha da zor :KK43: ama ben cidden olayı hala asılmak olarak algılayamıyorum acaba istemsizce kendi kendime bi reddetme içindemiyim onuda bilemedim ama arkadaşını tebrik ederim çok doğru davranmış

yani...bir de beni düşün bunca senedir baba olarak gördüğün bir insan...kaç gün geçti işte hala olayın etkisindeyim hep kendimce başka bahaneler bulmaya çalışıyorum, ilk anlattığımda annem güldü bile yok canım X yanlış anlamıştır olur mu öyle şey diye. tanıyan kime sorsan aynı şeyi der zaten. ama gözlerimle gördüm...

Çok güvendiğiniz dayınız yeğeni yaşındaki ( hatta yeğeninin arkadaşı ) bir kıza asıldı. Bu hakikaten mide bulandırıcı. Dayınız sevdiğiniz saydığınız bir insan olabilir ama yaptığı iğrenç, karşısındaki de ona olumlu yaklaşsaydı asıl o zaman dayınızı tanıyamazdınız.
Kaldıki sular durulduktan olayların üzerine toprak atıldıktan sonra dayınız daha akıllıca yöntemlerle arayışına devam edecek. Acı ama gerçek bu malesef.
Düğününüze arkadaşınızın ve yengenizin katılmasının ise yengeniz açısından çok incitici olacağını düşünüyorum.

Tuhaf olan bir şey yok. Dahası ben savunmuyorum. Direk "boşasın o ahlaksızı" tarzında bir aşağılanmayı hak eden basit bir insan değil. Ben ve kardeşim büyürken devamlı yanımızda olan, her koşulda desteğini esirgemeyen bir insan. Kendi çocuklarına, eşine düşkünlüğüyle bilinen, esprili, sıcakkanlı, iyi niyetli oluşu herkes tarafından bilinen, iş yerinde ve çevresinde takdir gören birinden bahsediyoruz. Ki insanları iyi tanıyor olmamla övünürdüm hep. Ama maalesef her şey her zaman gözüktüğü gibi olmuyormuş. Bunu acı bir şekilde öğrendim. Bu gibi durumlarda sonuçlarının ne olacağını bile bile bazı şeyleri yapmak kolay değilmiş hiç maalesef. Dayımın yaptığının masumane olduğunu düşünsem buraya gelip konu açmaz, bunca kararsızlık ve üzüntüyü yaşamazdım. O kelimeyi kullanmamın sebebi arkadaşın babasının face den yazmak tan daha fazla şey yaptığını ve arkadaşın belki de bunun rahatlığıyla babasını ifşa ettiğini düşündüğümü vurgulamak içindi.

Valla diger konularda ne kadar mukemmel bir insan oldugunu da dusunseniz buraya yazdiklarinizdan sonra dayinizin ahlaksiz oldugunu soylememiz cok normal. Ahlaksizlik yapmis cunku. Elinden gelse becerebilse daha fazlasini da yapacagi cok acik. Resmen kizi yasindaki kiza sarkinti olmus. Dolayisiyla bu olaylari gelip boyle bir foruma yazinca hosunuza gitmeyecek yorumlara da hazirlikli olmaniz gerekir, sizin icin uzucu olsa da...

Çok güvendiğiniz dayınız yeğeni yaşındaki ( hatta yeğeninin arkadaşı ) bir kıza asıldı. Bu hakikaten mide bulandırıcı. Dayınız sevdiğiniz saydığınız bir insan olabilir ama yaptığı iğrenç, karşısındaki de ona olumlu yaklaşsaydı asıl o zaman dayınızı tanıyamazdınız.
Kaldıki sular durulduktan olayların üzerine toprak atıldıktan sonra dayınız daha akıllıca yöntemlerle arayışına devam edecek. Acı ama gerçek bu malesef.
Düğününüze arkadaşınızın ve yengenizin katılmasının ise yengeniz açısından çok incitici olacağını düşünüyorum.

Zaten durup durup benim babam rolünü üstlenmiş birinin, nasıl olur da benle aynı yaşta bir kıza ilgi duyabildiğini düşünüp duruyorum. Arkadaşımı çağırmazsam da onu kaybedeceğimi düşünüyorum, ki kendisi benim için çok kıymetlidir.

X