Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

Soylesen bir turlu söylemeden bir turlu .Dayiniz inkar ederse yalanci konumuna da dusebilirsiniz arkadasinizla beraber ta da ayrilirlarsa eşiyle sucu size de atabilir.Ama soylemezseniz devam eder .Arkadasiniz pas vermez bbaşka biriyle aldatir bu seferde içinde varsa

Dans ettiği için kizi suclayanlar olmuş
Bizim ulkemizde malesef çoğu zaman kadınlar hakli bile olsa haksiz konuma geçiyor .

Fikir- zikir meselesi bu oluyor sanırım!!! Kızı neden suçluyorsunuz? Adam babası yaşında en yakın arkadaşı baba sıfatına koymuş. O da öyle görmüştür. Bende mesela bu hafta sonu düğünde arkadaşımın babası ile dans ettim kendisini ilkokuldan beri tanırım. Baba kız gibiyiz. Eee ne oldu şimdi? Heyy Allah'ım ya!

Sanırım ben dikkat etmemişim yazarken. Yazdıklarına bakarak değil aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. Kimliğini açıklamadan önce telini vermiş arkadaşım yengem sanarak.

Bakın bir karışıklık var; hem whateuptan yazışmalarını okudum demişsiniz hem vernediki demişsiniz. Buradada yengem sanarak verdi diyorsunuz OYSA kendisine " sizin bende zaten teliniz var x yenge demiş.
O zaman o tlf.dan kendi numarasını yollasaydı.

Dayınızı seviyorsunuz diye ağzımdakileri soyleyemiyorum. Heyecan peşinde olan eşi olsaydı ne yapardı acaba ?
Kız arkadaşınızda dans edecek adam yokmuş gibi gereksiz bir teklifi kabul etmiş.
İkiside hatalı.
Dayıma söyleyemem diyorsunuz da dayınız sizi hiçe sayarak böyle davranmış açıkçası.

Fikir- zikir meselesi bu oluyor sanırım!!! Kızı neden suçluyorsunuz? Adam babası yaşında en yakın arkadaşı baba sıfatına koymuş. O da öyle görmüştür. Bende mesela bu hafta sonu düğünde arkadaşımın babası ile dans ettim kendisini ilkokuldan beri tanırım. Baba kız gibiyiz. Eee ne oldu şimdi? Heyy Allah'ım ya!

Sizin durumunuzla bu bir olmayabilir. Bu kişi sadece arkadaşının dayısı. Oyle samimi değiller. Evlerine girip çıkmışlığı var.

Arkadaşınız iyi ki size anlatmış en azından neyin ne olduğunu biliyorsunuz. Dayınız da yazmaya devam ederse siz konuşun derim ben. Amacı neymiş yani? Benim dayımın benim arkadaşımla muhabbet etmesine ne gerek var?

18 yaş fark var üstelik benimle babam aramda 20 yaş var bildiğin baba gibi görmüş burada kız suçlu değil ki
Bakın bir karışıklık var; hem whateuptan yazışmalarını okudum demişsiniz hem vernediki demişsiniz. Buradada yengem sanarak verdi diyorsunuz OYSA kendisine " sizin bende zaten teliniz var x yenge demiş.
O zaman o tlf.dan kendi numarasını yollasaydı.

Dayınızı seviyorsunuz diye ağzımdakileri soyleyemiyorum. Heyecan peşinde olan eşi olsaydı ne yapardı acaba ?
Kız arkadaşınızda dans edecek adam yokmuş gibi gereksiz bir teklifi kabul etmiş.
İkiside hatalı.
Dayıma söyleyemem diyorsunuz da dayınız sizi hiçe sayarak böyle davranmış açıkçası.
ben de bu konuda takıldım madem kızda yengenin teli var neden vermiş böyle bir durumda insanın direk çaldırmak ya da watsaptan o numaraya mesaj atmak gelir numara vermez yani, konuya fake midir nedir.

1) evliliklerin %97,3'ü böyle (küsüratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın).

arkadaş insanlar evlilikten sıkılıyor. böyle bu. dışardan şahane görünüyor ama içten sıkıcılaşmış, ekonomik ortaklığa dönmüş, heyecanı bitmiş şeyler hepsi.

herifler de heyecan peşinde işte. karısıyla sıkıcı cinsellik sarmıyor artık.

2) annene söyleme meselesini bilemem. napıcak annen? dayının kulağını mı çekicek? bugün ayşe'ye asılan yarın fatma'ya asılır.

evlenince kilo alan, sevgililikten vazgeçip teyze moduna geçen, dırdır eden, kıskançlıkla adamı boğan, anca tvnin karşısında pijamalarıyla mandalina soyan kadınlar... adamlar da onlardan beter.

sonra neden böyle sıkıcı oldu bu evlilik.

Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?o_O

Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?
kocasını rezil etme pahasına?

Kızın suçlanması ne tuhaf hiçbirşey yapmadığı halde.

Kimse kimsenin evliliğinden sorumlu değil. Herkes kendi evliliğini düşünecek. Adamın karısına karşı sorumluluğu var. Aldatmış bile olsaydı (ki becerememiş) yine de adamın suçu olurdu. Çünkü kızın kimsenin karısına karşı sorumluluğu yok. Hemen kadın tarafını suçlamak yok cesaret verdi bu hareket falan yorumları ne kadar yanlış yetiştirildiğimizi gösteriyor. Kadınlar bile böyle düşünürse...

Face nasıl kabul etmiş sonuçta hesap dayınızın adına değil mi nasıl yengeniz ekledi sanıyor hadi öyle sandı tel numarasını neden veriyor ne alaka demiyor yani ayrıca yiğeni yaşında kız yaa yani nasıl asılabilir. 20 senelik evli en az 40 yaşındadır bilemiyorum bence konuyu kapatın. Ama nedense arkadaşının anlattıkları inandırıcı gelmedi.

bu forumun eski üyelerindenim, nedense pek cok konuda fakelendik mi.paronayasi yasanir ama inanin.oturup.buraya fake konu senaryosu uretmekle ugrasacak vaktim yok.konusmalarini aklimda kaldigi kadariyla yazdim.

Bu arada bu aksam dayimlar bize geldi.ve dayim bizdeyken gene arkadasima watsaptan selam yazmis.arkadasim aninda bana soyledi.butun foyasini meydana cikarmamak icin kendimi nasil tuttugumu anlatamam. Ama tek yapabildigim.sinirden kıpkırmızı bi suratla oturmakti.cunku bildigimi belli ettigim.takdirde bunun Geri donusu olmaz

Hiçbir evlılık dısardan görundugu gıbı degıldır.Sana dısardan babacan gorunen dayın belkı de arkadasına yaptıgı gıbı bırcok kısıye de adımlar atıyor olabılır..Ama bu olay kapanırsa bence annenı endıselendırmene gerek yok..ama ıcın ıcını yerse ve dogal davranamayacaksan dayınla konus ve cok etkılendıgını bozuldugunu ona anlat..Tabı kı ınkar eder ama en azından ayagını denk alır.

bu forumun eski üyelerindenim, nedense pek cok konuda fakelendik mi.paronayasi yasanir ama inanin.oturup.buraya fake konu senaryosu uretmekle ugrasacak vaktim yok.konusmalarini aklimda kaldigi kadariyla yazdim.

Bu arada bu aksam dayimlar bize geldi.ve dayim bizdeyken gene arkadasima watsaptan selam yazmis.arkadasim aninda bana soyledi.butun foyasini meydana cikarmamak icin kendimi nasil tuttugumu anlatamam. Ama tek yapabildigim.sinirden kıpkırmızı bi suratla oturmakti.cunku bildigimi belli ettigim.takdirde bunun Geri donusu olmaz

telefon numarasını vermeden nasıl whatsaptan selam yazıyor dayın???

Bence şuan kimseye söylemeyin ama eğer ki dayınız bir daha yazar ya da ısrarcı olursa da o zaman sadece annenizle paylaşın sonra da zaten duruma göre hareket edersiniz..Ve evet bunu içinizde saklamak ne kadar zor olacaksa da yapmanız lazım şu şartlarda..

Arkadasınız doğruyu söylemiyor
Dayınızı facede yengeniz sanması imkansız
Resimde ikisi varsa bile profilde erkek ismi yazıyordur.
Hadi diyelim öyle oldu kim olduğunu idrak ettikten sonra niye numarasını vermiş.

X