- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Simdi durum anlasildi. Evet aslinda kiz arkadasinda bi kusur yok. Yani illa kiza suc atanlar olmus ama sanki erkek tarafi yazinca hiic sucu kabahati yok. Ne degisik kafalariniz var ya kizlar. Dans etmesi belki garisenecek bi durum ama kiz ne diyor, xocuklugumdan beri tanisiyoruz vs. diyor. Gerci ben yine de dans etmesini dogru bulmam. Cunku sonucta karsidaki erkek, kiz ne kadar baba gibi gorse de farkli yani. Kiz bunu dusunememis olabilir. Burada kizin degil, dayisinin art niyeti var oluyor.
O yuzden kiza suc atan kafalarinizi degistirin bence.
Konu sahibi arkadasim, bence sen de kesinlikle yengene bahsetme. Soyleme. Bos yere uzulmesin. Evet yasanilan sey, hos bir sey degil. Sonucta bu kisi senin dayin, annenin kardesi. Annene durumu citlat ha bana kalirsa da kiz arkadasin sanirim abi diye yazmis ya, buradan belki dayin bi seyleri cakmistir. Eger en ufak bi adim daha gelirse dayindan kiz arkadasina karsi, hemen annene soyle.
Annen de dayinla konussun basbasa. Ama yengene duyurmayin bence. Kadin uzulmesin. Arkadasina da soyle, dayini feysbuktan engellesin hic vakit kaybetmeden. Ayni sekilde whatsapttan da engellesin. Dur bakalim, bir daha yazacak mi diye bekleyip de dayin da "aa bak beni engellememis silmemis demek ki biraz daha ugrasayim" diye dusunur. Kiz arkadasiniz her yerden silip engellesin.
Eger yine dayiniz tarafindan bir aranma mevzusu olursa, annenizle durumu paylasin. Sen de ortamda olabilirsin, ya da sdece annenle dayin konusabilir.
Kiz arkadasiniz eger kesin bi sekilde net durus sergilerse, dayiniz bir cacik olmayacagini anlar. Ama oyle whatsapptan cevap vereyim falan filan. Olmaz. isi uzatirsiniz dayinizin aklina da karpuz kabugu dusurmus olursunuz.
Evet maalesef dediğinde çok haklısın. Bu tarz beklenmedik durumlarda herkesin ilk aklına gelen "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" veya "dişi köpek kuyruk sallamadıkça" gibi ifadeler. Üstüne basa basa arkadaşıma güvendiğimi söylememe rağmen, en başından bu yana bütün yazışmalarını bana okutmasına, dayım yazar yazmaz hemen bana haber vermesine rağmen onu suçlayanlar, inandırıcı bulmayanlar olmuş. Face den yazanın yengem olduğunu sanması vs size belki inandırıcı gelmiş olmayabilir ama durum bu, çocukluk arkadaşımın doğru söyleyip söylemeyeceğin, veya karakterini bilecek durumdayım şükür. Asıl saklasaydı o zaman tuhaf olurdu. Oysa o başından beri bana anlattı, üstüne üstlük benim onu babam gibi gördüğümü bildiği için benim hayalkırıklığım ve üzüntüm onu daha da üzüyor şu anda.
Face den silip watsaptan da engelleme olayını biz de düşündük ama bu çok daha tuhaf olur gibi geldi. Sonuçta benim düğünüm vs var, e bu insan benim çok yakın arkadaşım. Muhakkak evimize girip çıkacak. Dayımlarla da çok yakın oturduğumuza göre tekrar yüz yüze gelme ihtimalleri fazla. Anlamamazlıktan gelip abicim vs diyerek, face e sık girmem falan diyerek diyaloğu kesmesinin daha mantıklı olduğunu düşündük.