Evli dayım en yakın arkadaşıma yazıyor

Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?o_O

Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?
Kutlarım tespitinizi cidden çok mantıklı. Olabilir böyle birşey

olayi dallanip budaklandirmanin alemi yok..arkadasin dayinlarin evine girip cikmasin bundan sonra,mumkunse biraraya getirmemeye calis..faceden de engellesin,bu kadar..

Dayin arkadasinin babasi yasinda sanirim..
bide arkadasimin dayisiyla dans etmem yani brn ne bileyim ben mi cok geri kafaliyim...ben kuzenlerimle bile dans etmiyorum artik eşleri rahatsiz olur diye..elin adamiyla niye dans ediyor ilginc..

Acaba yengen bir şeyler var mı yok mu diye merak edip, dayın adına yazabilir mi? Arkadaşının nasıl yaklaşacağını öğrenmek isteyebilir mi? Buda bir olasılık. Dayını öyle güzel anlattın ki ben bile inanamadım, böyle bir teori attım ortaya:KK53:

daha önce bu forumda amcasının yakın arkadaşına yazdığını okumuştum,demekki oluyor böyle şeyler..
Herkes hata yapabilir eğer tekrarlarsa o zaman düşünün bence.arkadaşınızda gayet sakin gelip anlatmış size,bir daha olursa o da söyler eminim.

Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama benim aklıma yengeniz geldi.
Acaba o dansı kıskanıp aralarında bir ilişki olup olmadığını öğrenmek için kıza dayınızmış gibi yazmış olabilir mi?
Hatun milletinin neler yapabileceğini burda hep okuyoruz.

Daha önce yazan oldumu bilmiyorum ama benim aklıma yengeniz geldi.
Acaba o dansı kıskanıp aralarında bir ilişki olup olmadığını öğrenmek için kıza dayınızmış gibi yazmış olabilir mi?
Hatun milletinin neler yapabileceğini burda hep okuyoruz.

Oww cok zekica hakikaten kirk yil dusunsem aklima gelmez:KK53:

Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?o_O

Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?

Sen söyleyene kadar aklıma gelmedi böyle bir şey açıkçası canım. Yengem dayıma çok aşıktır, çok severek evlendiler. Hiç kıskançlık kavgası yaptıklarına şahit olmadım ama neme lazım, olabilir belki. Gene de yengemin arkadaşıma yazmakla eline ne geçeceğini bilemiyorum.

Kızlar kafayı yiyeceğim, dayım bugün birkaç kez aramış arkadaşımı, arkadaşım açmamış. Sonra arkadaşımın tanımadığı başka bir numaradan da arama gelmiş, arkadaşım dayının sesine benzettim, ne konuşacağımı bilemediğim için ses gelmiyor vs diyerek kapattım diyor. Bana sordu bu dayının nosu mu diye, değildi. Ama dayım kendi nosundan 2-3 kez aramış. Belki kendi aradığında açmıyor diye başka nodan aradı. Ne yapmaya çalışıyor bu adam ya...En son arkadaşım face watsap kullanmıyorum vs diye kestirip atınca ve cevap yazmayınca acaba durumu düzeltmeye mi kalktı, etekleri mi tutuştu ne oldu. Hayatta birine böyle askıntı olacak bir tip değildir, delireceğim. Hoş gerçi o yazıları yazacak b,iri de değil diye bilirdim...Arkadaşıma karşı o kdr mahcubum ki, yer yarılsa da yerin dibine girsem. Bir daha benim evime adımını atmasa yeridir...

Evet bu da ayri bir mesele. Esimin yegeninin arkadasi, esimle dans edecek.. Biraz tuhaf. Yani aile olarak samimi olsaniz dahi tuhaf, gencecik kiz elin adamiyla niye dans eder. Yengeniz neden izin veriyor buna?

dediğim gibi, benim çocukluk arkadaşım. benim ailem onu yıllardır tanır, onunkiler de beni. dayımla yengem o kadar eski tanımasalar da hep onun adını benden çokça duymuşlardır, samimiyetimizi çok iyi bilirler. geçen sene de onlar tanıştı, bizim evde bir araya gelmişlerdi. açıkçası ben onları dans ederken gördüğümde aklımdan kötü bir şey geçmemesine rağmen gözüm gayri ihtiyari yengemi aradı. çünkü yengemin dayımı nasıl sevdiğini iyi biliyorum. ama o başka şeyle ilgileniyordu- bir şeye bozulduğunda asla susup oturan biri değildir. eğer yengemin onayı olmasa onlar hayatta o pistte dans edemezlerdi. sonra hep beraber de dans ettik oyun havalarında vs. ölsem aklıma gelmezdi ya...hiç kimsenin gelmezdi...

Kızlar kafayı yiyeceğim, dayım bugün birkaç kez aramış arkadaşımı, arkadaşım açmamış. Sonra arkadaşımın tanımadığı başka bir numaradan da arama gelmiş, arkadaşım dayının sesine benzettim, ne konuşacağımı bilemediğim için ses gelmiyor vs diyerek kapattım diyor. Bana sordu bu dayının nosu mu diye, değildi. Ama dayım kendi nosundan 2-3 kez aramış. Belki kendi aradığında açmıyor diye başka nodan aradı. Ne yapmaya çalışıyor bu adam ya...En son arkadaşım face watsap kullanmıyorum vs diye kestirip atınca ve cevap yazmayınca acaba durumu düzeltmeye mi kalktı, etekleri mi tutuştu ne oldu. Hayatta birine böyle askıntı olacak bir tip değildir, delireceğim. Hoş gerçi o yazıları yazacak b,iri de değil diye bilirdim...Arkadaşıma karşı o kdr mahcubum ki, yer yarılsa da yerin dibine girsem. Bir daha benim evime adımını atmasa yeridir...
Bence annenizle konuşmanın zamanı geldi dün konunuzu okuduğumda gizlemelisiniz diye düşünmüştüm ancak bence artık annenize söyleyin

X