- 22 Kasım 2010
- 11.045
- 19.329
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Uyku yok bana bu gece sinirden...Bu kadar büyük bir aptallığı nasıl yapabildi hala aklım almıyor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıl almicak bişey yok ki erkek bunun burası alçak ve hain hormonların etkisi altında. Yani şöyle etrafa bakılınca bu ve benzeri o kadar çok şey oluyorki insan artık şaşıramıyor bile ne yazıkki!Uyku yok bana bu gece sinirden...Bu kadar büyük bir aptallığı nasıl yapabildi hala aklım almıyor...
Evet bu da ayri bir mesele. Esimin yegeninin arkadasi, esimle dans edecek.. Biraz tuhaf. Yani aile olarak samimi olsaniz dahi tuhaf, gencecik kiz elin adamiyla niye dans eder. Yengeniz neden izin veriyor buna?Siz medeniyeti yanlis anlamissiniz.
Benim dayin ne alaka arkadaşımla dans edecek yani?
Karısı şam babası mi?????
Evet bu da ayri bir mesele. Esimin yegeninin arkadasi, esimle dans edecek.. Biraz tuhaf. Yani aile olarak samimi olsaniz dahi tuhaf, gencecik kiz elin adamiyla niye dans eder. Yengeniz neden izin veriyor buna?
bak buda çok mantıklı geldi bana.maşallah ajan gibi kadınlarız yengede şüphelenmiş olabilir kızı denemiş olabilir.Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
dayinin adini kullanarak arkadasina msj atmis olmasin?
Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?
Bende bunu düşünmüştüm.Belki karisi denemistir??Ama nasil bulacak hmmm???Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye
Cünkü dayindan bahsettiginde o adam yapmaz gibi geldi bana. Tabi insanlarin icini bilemeyiz, kisi olarak iyi olabilir, ama nefsine Hakim olmada zorluk cekiyor olabilir... Yengen nasil bir insan acaba? Kiskanmis olabilir mi kiz arkadasini?
Yengesi medeniymis.
Benim bildigim Medeni erkek ismi
Acaba yengen kiz arkadasini kiskanmis, dayinla dans etmesinden süphelenmis olupta, süphelerim yerli mi yersiz mi diye