Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Geldim cnm :) dun gunduz kurban telasi vs bide dun dogumgunumdu kuzenlerim supriz yapti aksamda onlar geldiler derken pert oldum :/ hic kitap yuzu acamadim bu aksam insallah azda olsa soru cozelim bos gecirmeyeleim A adi_sevda

Doğum gününüz kutlu olsun.Bugün yine çözemedim misafir var yarın da şehir dısına gidiyorum artık ne kadar çalısabilirsem orda.

Bende bu sene ilk defa hazırlanmak istiyordum ama geç kaldığımı düşünüyorum...

ayugrasamam doğumgünün kutlu olsun canım.kızlar ben hiç çalışamadım içim içimi yiyor valla.bugün yola çıkcaz eve gidince bir sürü iş var kızların okul kıyafetleri felan ama pazar akşamı başlıcam kaldığım yerden.bayram sonu bayram sonu diyordum bayramda bitti artık sıkı çalışmanın zamanı geldi.allah hepimize güçversin.pazardan itibaren motive etmek amacıyla çalıştığımız konuları ve çözdüğümüz soru sayısını yazalım mı

Günaydın kızlar akşam nasıl bi baş ağrısı çektim anlatamam uyanınca oh dedim baş agrim geçmiş . bayramda calisamadim hiç bende inşallah pazartesi normale donucegiz.

Saol cnm cok tesekkur ederim D dlksbr2005

Evet kizlar evli cocuklu oldugumuz icin bayramda mecburi ara vermek durumunda kaldik artik pzt den itibaren daha hizli daha motiveli gormek istiyorum hepimizi... Bahaneler bitmez kizlar ama 1 sene zorluk cekmek ve sonra rahat etmek var..

Hadi bi gunun sözü daha gelsin ;

"Hic kimse basari merdivenlerini elleri cebinde tirmanmamistir..."

Evet ya gelen giden bayramda duzen değişti . neyse artık dinlenmiş oluruz pazartesi daha motive başlarız.

Bu arada tablo yapmayi bilen varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…