Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

teşekkür ederim kızlar.zaten bu işşizliğinden ne oluyorsa oluyor.
evet iş beğenmiyor.o paraya çalışılır mı, yok cumartesi çalışılır mı, yok öyle, yok böyle.babası ömrü hayatınca çalışmamış.ne olduysa birden rahmetli babası gibi oldu.son 3 senedir toplasam birkaç ay, son 8-10 aydır da hiç çalışmıyor desem yeridir.
tavır yaparım olmaz, güzellikle konuşurum olmaz...daha iki-üç hafta önce evi terk etti.3 gün sonra geldi.sanki ben erkeğim o kadın, anasının evine gidiyor.
bardağı taşıran son damlamız da; alyansını satmış.3 tlye 10 yılımızı satmış!!! alt tarafı bir gümüş yüzük.o kadar mı düştük.o kadar muhtaçtık evdeki masayı tv yi satsaydı!!! bir iş beğenip çalışsaydı.ne bileyim canım yanıyor.evet hala seviyorum ama kalbim atamayacak kadar yaralı.ruh gibiyim, tepkisiz....
işte belki bu yüzden, derslere daha çok asılma ihtiyacı duyuyorum.yarın öbür gün bizi yüzüstü bırakmayacağı ne malum.
öyle işte.bozuğum, kırgınım ama boş vermeyeceğim.23 gibi kızları uyutup ders başındayım inşallah.
sizi seviyorum.zihniniz açık olsun.başarılar kızlar
Ahh canim benim dualarim seninle Allah yardimcin olsun insallah

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 196

günler su gibi akıp geçiyor.bu günlerimiz altından kıymetli.
kızlar nescafemi aldım ders başına oturdum.
bugün matematik temel kavramlara başlıyorum.

hadi bismillah

KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 196

günler su gibi akıp geçiyor.bu günlerimiz altından kıymetli.
kızlar nescafemi aldım ders başına oturdum.
bugün matematik temel kavramlara başlıyorum.

hadi bismillah

Canim bnm bende sana dua edecegim ve kendimden cok senin kazanmani suan cani gonulden isterim insallah cnm bnm insallah...

Ben yaptim nescafemi kizlar cografya notlari toparliyorum temize cekiyorum birazdan test çözeceğim

2015-11-07-17-08-53.png

Kizlar 80 e yakın mat soru cozdum. Eşitsizlik ve uslu sayılar. Başlardaki konulardan fazla soru cozmedim. Yarın türkçeye başlayım diyordum ama toplamda 680 soru var çözülecek. Ve bi haftam gider. Carsba günü türkçeye başlamayı hedefliyordum. Mat sorular biter dedim ama olmadı. Türkçeyle devam edeyim en iyisi hergun bi test cozmem lazım. . yatiyorum kizlar çok uykum geldi artık anlamıyorum cozdugumden iyi geceler size

X