KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 194
ders başına yeni oturacağım.ah kızlar bu bacınız ne dertli.bu akşam da bir kıyamet koptu.
eşimin madde kullandığından şüphelendim, son zamanlardaki tavırları, sorumsuzluğu, çalışmadığı halde çok para harcaması vs vs.
şüphemi destekleyecek kanıt da ele geçirdim.kayınvalidem eşim ben konuştuk, ağlaştık derken eşim Kur'an a el bastı.yok dedi.10 yılım, aşkım, evliliğim, iki kızım, hayallerim....hepsi gözlerimin önünden geçti.ölüyorum sandım.büyük yemin etti inanmak zorunda kaldım.bu kafaya ders girmiyor arkadaşlar.
benden hep negatif şeyler duyuyorsunuz hakkınızı helal edin.derdimi açacak kimsem yok.siz de olmasanız bakırköyden toplardınız beni.
Canım çok üzüldüm ya. İnşallah öyle bisi yapmıyordu r. Bu erkeklerin sorumsuzca davranması beni deli ediyor. Her zaman paylasabilirsin derdini. Keşke elimizden bisi gelse . sen hiç bisey düşünmeden derslere bak. Kendi ayaklarının üzerinde durabulmelisin çocukların için. Vaktin babadan hayır yok. Sen başarabilir sin. Uzulmek ağlamak kendini kahretmek kolay yol ama kimseye faydası olmayan bi yol. Sen zoru basar. Çalış ve kazan. Kendin ve çocukların için.