Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

maşallah çok hızlı ilerliyorsun.matematiği bitirdin değil mi?

Hızlı ama boş ilerliyorum gibime geliyor soru çözümü az yapıyorum sayısal mantık sözel mantık kaldı birde geo metri bu kitapları bitireyim de not alarak biraz daha ayrıntı yapicam inşallah

Kizlarr motivasyonum baya düştü dün hastanedeydim çalışamadım bugün de faturaları yatırıp geldim yoruldum ya nasıl kendime gelmem lazım

Slm kızlar bende yemek yedim çay yaptım. Köklü sayılar soru cozumundeyim videoda . sonra oran orantı kalıyor geriye. Oda bitsin turkcrden tekrar matten soru çözümü olarak ilerliycem bi hafta . sonra tarih yada coğrafya dersine baslamam lazım. Yavaş ilerliyorum ben . aylık plan yapıp konuları ne zaman bitirebilicegime bakicam bu tempoda çalışarak. .

Kizlarr motivasyonum baya düştü dün hastanedeydim çalışamadım bugün de faturaları yatırıp geldim yoruldum ya nasıl kendime gelmem lazım

Canım hayal et kazandığını ve ne kadar mutlu olduğunu. Ben yeni kitap alınca motive oluyorum. Biran önce o kitaba başlamak için çalışıyorum. Sende dene . güzel bi kalem almak da beni motive eder mesela.

Canım hayal et kazandığını ve ne kadar mutlu olduğunu. Ben yeni kitap alınca motive oluyorum. Biran önce o kitaba başlamak için çalışıyorum. Sende dene . güzel bi kalem almak da beni motive eder mesela.
İyi fikir aslında bende yarın kendime kalem ve not defteri alacaktim
birde bugün motivasyonla ilgili youtube dan video izledim kendime geldim.
şimdi bende çay demledim gömüldüm kitaplara

İyi fikir aslında bende yarın kendime kalem ve not defteri alacaktim
birde bugün motivasyonla ilgili youtube dan video izledim kendime geldim.
şimdi bende çay demledim gömüldüm kitaplara

Oh ne güzel. Hangi dersi hangi konuyu çalışıyorsun . bende video izliyorum köklü sayılar. Daha onxede. Calismistim ama sanko hiç calismamis giviyom . kızım uyandı emziriyorum . yatırıp devam edicrm . uykum geldi ama

Kizlar bugün erken yatiyorum ne zamandir uykusuz kaldım. Biraz dinle neyim. Gerçi kızım uyanıp duruyor yarım saatte bir .

Tarih ve Coğrafya dan çalıştım canım
Cnm ne videosu adi nedir?
Motivasyon nasil artırılır diye yazarsan çıkar güzel videolar var canım

Valla kizlar size hayran kaliyorum su an acayip sinirliyim cocukla nasil calisiyosunuz anlamiyorum ya bu saat oldu daha uyumadi bu saatten sonra nasil calisim biraktim birakacam iki gindur musluklar arizali esim onunla ugrsiyo isten sonra artik nasil bir metot izleyecegimi bilmiyorum psikopata bagladim agliyorum sinirden

Cnm bnm gunduz uykusunu bir kereye indirmeye calis gecede ihlamur ver hem rahatlatir hemde uyutur mis gibi hemde vitamin deposu..
Bazen bende oyle oluyorum ama sabret !! Kac yasinda senin yaramaz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…