maşallah çok hızlı ilerliyorsun.matematiği bitirdin değil mi?Dun fazla calisamadim ev isi koca bebek derken simdi 122 sayfadayim konum çember daire
maşallah çok hızlı ilerliyorsun.matematiği bitirdin değil mi?
Kizlarr motivasyonum baya düştüdün hastanedeydim çalışamadım bugün de faturaları yatırıp geldim yoruldum ya nasıl kendime gelmem lazım
İyi fikir aslında bende yarın kendime kalem ve not defteri alacaktimCanım hayal et kazandığını ve ne kadar mutlu olduğunu. Ben yeni kitap alınca motive oluyorum. Biran önce o kitaba başlamak için çalışıyorum. Sende dene . güzel bi kalem almak da beni motive eder mesela.
İyi fikir aslında bende yarın kendime kalem ve not defteri alacaktim
birde bugün motivasyonla ilgili youtube dan video izledim kendime geldim.
şimdi bende çay demledim gömüldüm kitaplara
Rica ederimm canımm.Evet matematik de öyle bir sorun var pratik yaparak aşacağız inşallah o sıkıntıları daelfeks çok sagol çözüm için. Anladım. Cevabı gorunce kolaymis diyorum. Ama soruda gormek lazım bazı şeyleri . ben onu beceremiyorum daha ya.
İyi fikir aslında bende yarın kendime kalem ve not defteri alacaktim
birde bugün motivasyonla ilgili youtube dan video izledim kendime geldim.
şimdi bende çay demledim gömüldüm kitaplara
Tarih ve Coğrafya dan çalıştım canımOh ne güzel. Hangi dersi hangi konuyu çalışıyorsun . bende video izliyorum köklü sayılar. Daha onxede. Calismistim ama sanko hiç calismamis giviyom . kızım uyandı emziriyorum . yatırıp devam edicrm . uykum geldi ama
Motivasyon nasil artırılır diye yazarsan çıkar güzel videolar var canımCnm ne videosu adi nedir?
kızlar uyudu.kahvemi, kekimi aldım ders başına oturdum.yazım kurallarına devam : )))))ses bilgisi bitti.yazım kurallarına geçiyorum
kızlar uyudu.kahvemi, kekimi aldım ders başına oturdum.yazım kurallarına devam : )))))
Valla kizlar size hayran kaliyorum su an acayip sinirliyim cocukla nasil calisiyosunuz anlamiyorum ya bu saat oldu daha uyumadi bu saatten sonra nasil calisim biraktim birakacam iki gindur musluklar arizali esim onunla ugrsiyo isten sonra artik nasil bir metot izleyecegimi bilmiyorum psikopata bagladim agliyorum sinirden