Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

teşekkürler canım kitapsec dışında başka yerden almadım bende hiç şimdi orda da aradıklarımı bulamadım ondan sordum:KK51:

Ben de bu siteyi bir hocam in kitabı burda satılıyor diye bakmistim hakan dede nin tarih kitapları
O vesile ile gördüm hepsini ordan aldım ben 200 liraya yakın tuttu eğitim bilimleri GK gy test vs aldım

Kızlar kaç gün dür misafirlerim vardu yoktum.ama sizi takip ettim.bugunde biraz geometri çözdüm akşama kızımı uyutayim yine devam edicem inş.

Slm kızlar bende kızımı uyutuyorum sonra yemek yiyecem. Sonra da ders calisicam . biraz soru cozeyim bugün . kitap siparişi verdim. Turkcr konu anlatım soru bankası iki tane matematik çözümlü soru bankası aldım.

Slm kızlar bende kızımı uyutuyorum sonra yemek yiyecem. Sonra da ders calisicam . biraz soru cozeyim bugün . kitap siparişi verdim. Turkcr konu anlatım soru bankası iki tane matematik çözümlü soru bankası aldım.

Hangi yayin aldin cnm bide hangi siteden?? Bu aralar siteler cok gec getiriyormus yogunluktan!

Kızlar ben de bugün matematik konu çalıştığım sonra soru çözümü yaptım Vatandaşlık konu çalıştığım tarih özet çıkartıyorum. gecede matematik veya tarihten çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum

kızları uyuttum şimdi ders başına oturdum.
Türkçe paragraf tekrar yapıyorum, tam oturtamadım.

Türkçe bitsin matematiğe geçince --kv ile konuştum günde 1-2 saat kızları ona bırakıp ders çalışacağım
Canim hangi bölüm mezunusun. Bende giricem kendimi deneme amacli. Pegem yayinlarinin setini aldim.. ya sen hangi yayindan calisacaksin

arkadaslar merhaba bende katıldım aranıza :) kpss çalışıyorum öncelik olarak türkçeden basladım. ... UĞUR AKDEMİ YAYINLARI GY türkçe konu anlatımlı kıtaptan.. Açıkca soylemek gerekırse ben ders calısmayı bılmıyorum. Nasıl baslıycam nerden baslıycam nasıl test cozmeye gecıcem bılmıyorum.. Bu calsmaya basladıgım kıtapta ünite ünite gidiorum her ünitenın sonunda 2 test bulunuyo.. Sıze sorum şu; böyle ders ders mı gidiyim ben yoksa bı gun turkce bı gun tarıh vs. şeklindemı calısayım hangısı daha etkılı olur ? mesela benım dusuncem turkce konu anlatımı bıtırıp turkce test alıp onu bıtırmek.. diğer derslerı yetıstıremem dıyede korkuyorum. sızce napmalıyım ?

Kızlar günaydın dün gece derse devam edemedim yorgunluktan bitik düştüm. şimdi tarihten devam ediyorum. Hadi size de kolay gelsin. bol verimli bir gün diliyorum

arkadaslar merhaba bende katıldım aranıza :) kpss çalışıyorum öncelik olarak türkçeden basladım. ... UĞUR AKDEMİ YAYINLARI GY türkçe konu anlatımlı kıtaptan.. Açıkca soylemek gerekırse ben ders calısmayı bılmıyorum. Nasıl baslıycam nerden baslıycam nasıl test cozmeye gecıcem bılmıyorum.. Bu calsmaya basladıgım kıtapta ünite ünite gidiorum her ünitenın sonunda 2 test bulunuyo.. Sıze sorum şu; böyle ders ders mı gidiyim ben yoksa bı gun turkce bı gun tarıh vs. şeklindemı calısayım hangısı daha etkılı olur ? mesela benım dusuncem turkce konu anlatımı bıtırıp turkce test alıp onu bıtırmek.. diğer derslerı yetıstıremem dıyede korkuyorum. sızce napmalıyım ?

Canım ben ders ders gidiyorum matematik bitince soru bankası alip bir yandan türkçeye geçmeyi duusnuyorum

Dun fazla calisamadim ev isi koca bebek derken simdi 122 sayfadayim konum çember daire

Eğer lisanssan 6 aylık gibi bir süremiz kaldığı için hepsine birden çalışmanı öneririm.Aksi halde konular yetişmeyebilir.Yetişse bile bol bol tekrar edip soru ve deneme çözmeye vaktin kalmayabilir.Önlisanssan zaten ekime 11 ay var,ders ders çalışabilirsin o şekilde çok rahat olur senin için.Kolay gelsin :KK66:

Kizlar bu soruları cozemedim. Bakabilir misiniz.

Eklentiler

• IMG_20151104_121002.jpg
    IMG_20151104_121002.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20151104_120909.jpg
    IMG_20151104_120909.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 57
Canim hangi bölüm mezunusun. Bende giricem kendimi deneme amacli. Pegem yayinlarinin setini aldim.. ya sen hangi yayindan calisacaksin
canım ben işletme mezunuyum.pegem genel olarak iyi deniliyor.elimde lider yayınları soru bankası ve yargı matematik var.lider fena değil, yargı mat. hiç önermem.bunlar dışında kitabım yok.forumdan bir arkadaş murat yayınları konu anlatımı gönderecek.tarih için evveliyat çok öneriliyor.matematik için ise antrenmanlarla matematik iyi.
kaynak eksiğim var.benim de almam lazım aslında.biliyorsun eşim işsiz.hayırlısı ile bir işe başlasa da kurtulsak.
çocukla ders çalışmak çok zor oluyor.sen çalışabilecek misin canım?
matematiğin falan nasıl?beni en çok matematik korkutuyor : (((

X