- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Evet aynen 2 güne bir temizlik yapiyorum bende bir gün rahat ediyorum en azından yoksa her gün pisleniyor gerçekten...
97. Sayfaya geçtim bu arada
Kitap almam lazım kızlar yardım edin . turkce konu anlatımı
Bende sana yazmistim simdi :)
Bende yargi eski yayin ihtiyac yeni yayin var ve ihtiyac daha yalin sanki.. Tavsiye ederim cnm
Canim ben de ihtiyac calisiyorum guzel video bol soru yeterli olmaz mi konu degisikligi var mi yeni kitaba gerek var mi kiSagol canım . kizinmla ugrasiyorim . konu tekrarı yapicam bende turkcrden de. Bayadir clsori cozmedim turkcrden mate ağırlık verdim. Matten problemlere kadar tekrar edecem. Geri kalan konularida diğer derslerle ilerliycem inşallah. Mat çok zorluyor beni. Soru cozemeyince hevesim kırılıyor. Lisans soruları zor ya.
Yargı ve ihtiyaç bendede var ama bayaa eski 2009 yayın . matten bütün yayınların çözümlü kitaplarına baktım hepsini alacam bende netten. Yarın sipariş veririm artık.
Canim ben de ihtiyac calisiyorum guzel video bol soru yeterli olmaz mi konu degisikligi var mi yeni kitaba gerek var mi ki
Kizlar bir de sey soracam nette matematik soru cozumu konu anlatimi cok yok senol tongac akademiden baska tavsiyeniz var mi
Matten soru cozemeyince çok moralim bozuluyor ya . bosunami çalışıyorum diyorum.
Kizlar bir de sey soracam nette matematik soru cozumu konu anlatimi cok yok senol tongac akademiden baska tavsiyeniz var mi
Matematik temelin varmiydi? Masallah cok hizli iyi gidiyorsun ??