- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
sana da başarılar canım.Basarilar cnm...
Bende cografya konu calisiyorum bugune biter diyodum ama fiziki ozellikler cok uzun bitmez gibi bi iki gun daha...
20 aylik oldu sagolsun benim kizim biraz hareketli ihlamur versem kahve vermis gibi dinclesiyo:) ne yapalim canlari sagolsun boyle idare edecez galibaCnm bnm gunduz uykusunu bir kereye indirmeye calis gecede ihlamur ver hem rahatlatir hemde uyutur mis gibi hemde vitamin deposu..
Bazen bende oyle oluyorum ama sabret !! Kac yasinda senin yaramaz?
Benim bebeğimde 65 günlük felan oldu siz gece ders çalışırken bende her zamanki rutinimi yapiyordum ama bub sefer gece 3 e kadar ağladı sanki neyse simdi uyandım ders calısıcam yemeğim var evim toplu sadece bir kere supursem silsem iyi olur analitik geometrideyim 158. Sayfa bu mat 3 kitabımı da bitireyim mat 4 kitabına geçmeden önce defterime not alıp çalıştığım konuları ayrıntılı üstünden geçip not alicam sonra mat 4 kitabıni bitiricem sonra da soru bankası almam lazim siz mat çözümlü soru bankası olarak ne kullanıyorsunuz aslında hepimizin ayni olsa ne güzel olurdu
Bu yazım yanlışını ben çok kariatiriyorim nasıl aklimda tutacam ki .
Eki Görüntüle 1678851
Kizlar kitaplarım geldi çok güzel ler biran önce çalışmak istiyorum :)
Canım şöyle bi göz gezdirdim içeriği beğendim. Resim atarim sana istersen.Tercihlerin cok guzel cnm.. Hayirli olsun bol net getirsin insallah sana :) evveliyat turkce nasil bi bak bakalim fikirlerini paylasirsin..
Canım şöyle bi göz gezdirdim içeriği beğendim. Resim atarim sana istersen.
Tamam canım yarın atayim resim.Cok sevinirimozellikle ses bilgisinden konu anlatimi nasil yapmis cnm bi atarmisin?
Eki Görüntüle 1678851
Canim hayirli olsun kitaplarin matematik 2014 demiEki Görüntüle 1678851
ACanim hayirli olsun kitaplarin matematik 2014 demi
Canim hayirli olsun kitaplarin matematik 2014 demi