Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Basarilar cnm...
Bende cografya konu calisiyorum bugune biter diyodum ama fiziki ozellikler cok uzun bitmez gibi bi iki gun daha...
sana da başarılar canım.
şuan mola verdim 10 dk.
Türkçede yanlışlarım baya azaldı.konular bitsin deneme çözeceğim inş.
Türkçe bitince matematik ve tarih ile ilerlemeyi düşünüyorum.coğrafya ve vatandaşlığı sona saklayacağım gibi görünüyor.
moladan sonra dilbilgisine geçiş yapıyorum.bu konu 2 saat sürecek

Cnm bnm gunduz uykusunu bir kereye indirmeye calis gecede ihlamur ver hem rahatlatir hemde uyutur mis gibi hemde vitamin deposu..
Bazen bende oyle oluyorum ama sabret !! Kac yasinda senin yaramaz?
20 aylik oldu sagolsun benim kizim biraz hareketli ihlamur versem kahve vermis gibi dinclesiyo:) ne yapalim canlari sagolsun boyle idare edecez galiba

Benim bebeğimde 65 günlük felan oldu siz gece ders çalışırken bende her zamanki rutinimi yapiyordum ama bub sefer gece 3 e kadar ağladı sanki neyse simdi uyandım ders calısıcam yemeğim var evim toplu sadece bir kere supursem silsem iyi olur analitik geometrideyim 158. Sayfa bu mat 3 kitabımı da bitireyim mat 4 kitabına geçmeden önce defterime not alıp çalıştığım konuları ayrıntılı üstünden geçip not alicam sonra mat 4 kitabıni bitiricem sonra da soru bankası almam lazim siz mat çözümlü soru bankası olarak ne kullanıyorsunuz aslında hepimizin ayni olsa ne güzel olurdu

Antremanlarla soru cozumlu soru bankasi aldim 1 ve 2 konularini kapsiyoo her konuda soru cozumu var.. Daha baslardayim ..

Bende hızlı cana analtik geo çalıştım ancak basit soruları cozebilirim ama kati cisimler kaldı onuda bitirirsem biraz daha ayrıntılı üstünden geçicem inşallah ... ama kati cisimleri hic sevmiyorum kendimi aşırı zorlamam gerek zaten 2 saat sonra ev isleri yapicam ondan sonra pek çalışmaya vakit olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…