KizlArr merhaba bi suredir katilamadim sizee...kizimin alcisi cikti bir haftadir onunla ugrasiyoruz alciyi cikRrkenn kesmisler kuUzmu yavrumm onun acisi bi yandan korku ni yandan mahvoldu...bir haftadir kitap yuU acamamdim...ayaklarina yabanci 10 aylik oldu ama oturamiyoe bile alcisi cikinca ...nalim gec olsun guc olmasin ...simdi ozel ayakkabilarimizi gitiyoz ortasi demirli olani.ins iyilesicek kalcalari iyice oturucak yerinw....heceleride uyumadiginicin hic calismamasim ama simdi hizlzica bir baslangic yapacagimm insallah bana dua edin sizlsrede masallahh devam arkadaslarim ins olucak bu yil ...hepinize kolay gelsinnhepinizi opuyorum ...bu ardaa aramiza yeni katilanlar olmus onlarda hoscagelmisler insallah ...
Evet hatirladim canim ins iyi durumda simdi sadecede ikimizde cok bunaldik bunaliyoruz ortezlerden ameliyattan alcidan ama gecicek ins bizimde bi skntimz olmicak ileridesabrediyiruz...dersede bigun basladim allahinnozniyle uyumuyo gecelrri simdi uyudu bende derse geciyoruim allaha emanet olun herkee kolay gelsintekrar geçmiş olsun
daha önce de yazmıştım ama yine de yazayım
kızınız ile aynı konumda idim 34 yıl önce
hiçbir sıkıntı yaşamadım sonrasında koştum da oynadım da geçecek hepsi
hatta hamile iken doktora söyledim böyle bri geçmişim var sıkıntı olur mu diye geçmiş bitmiş senin bir şeyin yok dedi gerçekten bir sıkıntı da yaşamadım
biraz şimdi zorlanırsınız ama kendinizi güçlü tutun
iyi çalışmalar
Ara versekte sıki tutar o aradaki boslugu hallederiz canim ben bugun basladim derse kizda bende alisiyoruz yavastan yeni ayakkabimiza. Alcisiz bacaklarimiza...ins canm allaha emant ol tesekkur ederim bu aradaAllah şifalar versin kuzuna.
kesmişler dedinya içim cız etti.
küçücük kuzu, yerim onu ben. Allah birdaha acı-sızı göstermesin.
ben de özel nedenlerden ara vermek zorunda kaldım.hatta neredeyse bırakmıştım şimdi yine yeniden başladım.umarım herşey gönlümüzce olur.
Tesekkurler tatlim ins telafi edecegim canimm bugun basladim iste dua ile saglicakla kalin hepinizi opuyorim hepimze kolay gelsin...bu yolda hak yanimizda olsunCok ge
Cok gecmis olsun kuzucuguna canim onlar iyi olsun hersey yoluna girer sende insallah telafi edersi. Tatlim
kızlar bir şey soracağım;
bazen fena azim geliyor hevesleniyorum, asılıyorum derslere.
bazen oturup düşünüyorum diyorum, şimdi dershanelerde, özel derslerde zehir gibi gençler ders çalışıyor.
ben ise yok kızlardan fırsat bulamıyorum, yok uykusuzum, yok koca, yok misafir, vs,..
benim ezip geçerler diyorum.
öte yandan eşimin dersheneye giden arkadaşları vardı.60, 70 küsür not aldılar geçen sene.
evet herşey dershane değil, evet nasip meselesi de var, ama çocukla ders çalışmak çok zor itiraf ediyorum
Calisanlar da var mutlaka ama o gencler malesef vakitlerinin firsatlarinin degerini bilemiyorlar cnm :/ Bizim bilmedigimiz gibi zamaninda...
Iki sene once dersaneye de gittim kisa bi sure .. Akillari tenefus zilinde ikili iliskilerde giyimde kusamda :/ Aa varmi var akli basinda olan ama azinlikta... Sen ben daha azimliyiz cunku sebeplerimiz var .. Dusunme sen elinden geleni yap..
kızlar bir şey soracağım;
bazen fena azim geliyor hevesleniyorum, asılıyorum derslere.
bazen oturup düşünüyorum diyorum, şimdi dershanelerde, özel derslerde zehir gibi gençler ders çalışıyor.
ben ise yok kızlardan fırsat bulamıyorum, yok uykusuzum, yok koca, yok misafir, vs,..
benim ezip geçerler diyorum.
öte yandan eşimin dersheneye giden arkadaşları vardı.60, 70 küsür not aldılar geçen sene.
evet herşey dershane değil, evet nasip meselesi de var, ama çocukla ders çalışmak çok zor itiraf ediyorum
Ev isini bekleme canim hic bitmiyo ben oyleyim artik kafayi yicem kizim da calistirtmiyo kitabima defterimi almak istiyo sabah erken kalkim diyorum benimle kalkiyo gecede gec yatiyo ne zaman calisacam bilemedim is de bugun temizliyorum yarin ayni offİnternet den kitap sipariş ı verdim bende GK gy ve eğitim bilimleri onları bekliyorum
Bugün hali sildim ellerim yandı resmen
Ev işi bitsin
Bir düzene oturtacagim inşallah
Hangi siteden siparis verdiniz acaba ?İnternet den kitap sipariş ı verdim bende GK gy ve eğitim bilimleri onları bekliyorum
Bugün hali sildim ellerim yandı resmen
Ev işi bitsin
Bir düzene oturtacagim inşallah
Ev isini bekleme canim hic bitmiyo ben oyleyim artik kafayi yicem kizim da calistirtmiyo kitabima defterimi almak istiyo sabah erken kalkim diyorum benimle kalkiyo gecede gec yatiyo ne zaman calisacam bilemedim is de bugun temizliyorum yarin ayni off