Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

tekrar geçmiş olsun

daha önce de yazmıştım ama yine de yazayım

kızınız ile aynı konumda idim 34 yıl önce

hiçbir sıkıntı yaşamadım sonrasında koştum da oynadım da geçecek hepsi

hatta hamile iken doktora söyledim böyle bri geçmişim var sıkıntı olur mu diye geçmiş bitmiş senin bir şeyin yok dedi gerçekten bir sıkıntı da yaşamadım

biraz şimdi zorlanırsınız ama kendinizi güçlü tutun

iyi çalışmalar

Rabbim herkesin maddi manevi sıkıntısını gidersin selam arkadaşlar su anda bebeğimi zorla uyuttum ders calisiyorum yavaş yavaş matematik 3. Kitabimin 46. Sayfasindayim konum üçgenler bakalım bu konu ve bu kitap ne zaman bitecek :) herkese iyi calismalar

Günaydın kızlar birkaç gündür seyrek çalışıyorum ama boşta bırakmıyorum. Türkçe Tarih Coğrafya çalıştım. Bugün de hangi derslere devam edeceğim akşamda matematik soru çözümü yapacağım. hepinize kolay gelsin

Evet hatirladim canim ins iyi durumda simdi sadecede ikimizde cok bunaldik bunaliyoruz ortezlerden ameliyattan alcidan ama gecicek ins bizimde bi skntimz olmicak ileridesabrediyiruz...dersede bigun basladim allahinnozniyle uyumuyo gecelrri simdi uyudu bende derse geciyoruim allaha emanet olun herkee kolay gelsin

Ara versekte sıki tutar o aradaki boslugu hallederiz canim ben bugun basladim derse kizda bende alisiyoruz yavastan yeni ayakkabimiza. Alcisiz bacaklarimiza...ins canm allaha emant ol tesekkur ederim bu arada

kızlar günaydın,
gece öyle uykusuzdum ki biraz uyuyup derse oturacaktım.sonrasında kızlar uyandı vs. derken bu gece boş geçti.bugün gün içinde telafi etmem lazım.
yatılı misafirlerimiz geliyor bugün.gerçi kayınvalidemde kalacaklar ama benim de gelin olarak yemek-ağırlama vs yapmam gerekecek.
bu arada KPSS-LİSANS için geri sayım;
kalan gün: 202

kızlar bir şey soracağım;
bazen fena azim geliyor hevesleniyorum, asılıyorum derslere.
bazen oturup düşünüyorum diyorum, şimdi dershanelerde, özel derslerde zehir gibi gençler ders çalışıyor.
ben ise yok kızlardan fırsat bulamıyorum, yok uykusuzum, yok koca, yok misafir, vs,..
benim ezip geçerler diyorum.
öte yandan eşimin dersheneye giden arkadaşları vardı.60, 70 küsür not aldılar geçen sene.
evet herşey dershane değil, evet nasip meselesi de var, ama çocukla ders çalışmak çok zor itiraf ediyorum

Slm kızlar
Evet çocukla zor bende akşam bi hwves başladım derse mat video izliyorum. Kızım uyandı gece gece biraz oynadıktan felan gece bir bucukta uyu du. Bende devam edemedim yattım. Şimdi kiİmi uyutuyorum hemen baslayacam derse . hepinize kolay gelsin

Bide turkce için kaynak ne onerirsiniz kızlar. Uç konum kaldı tekrar edilecek mattan oran orantiya kadar tekrar edip türkçeye gecicem .

Calisanlar da var mutlaka ama o gencler malesef vakitlerinin firsatlarinin degerini bilemiyorlar cnm :/ Bizim bilmedigimiz gibi zamaninda...
Iki sene once dersaneye de gittim kisa bi sure .. Akillari tenefus zilinde ikili iliskilerde giyimde kusamda :/ Aa varmi var akli basinda olan ama azinlikta... Sen ben daha azimliyiz cunku sebeplerimiz var .. Dusunme sen elinden geleni yap..

yok gençler daha vurdumduymaz sanki

bizim dershanede ben sınıfı daha tam göremedim

eşim diyor ki ben şimdi anladım insanlar neden kazanamıyor

derse girmez çalışmazsan kazanılmaz diyor

sanki her şeyi biliyorlar havası var

bunlar kolay biz kocaman X bölümünü bitirdik şeklinde

Oyle deme canım benim bu sene komşum atandı kız bu sene hem formasyon aldı hem kursa gitti evli ve 5 yaşında çocuğu var
İmrendim vallahi
Nasip olunca oluyor muş

Evet arkadaşlar bizim durum daha zor ama zamanında bizde calismadik kıymet bilmedik belki ben memur olmayı hic düşünmemiştim ve şimdiye kadar hic calismadim malesef neyse....

Matematik çalışyorum üçgenler konusunu bitirdim çokgenler ve dortgenlere geçiyorum su an 80. Sayfadayım kitabımin ... iyi çalışmalar

İnternet den kitap sipariş ı verdim bende GK gy ve eğitim bilimleri onları bekliyorum
Bugün hali sildim ellerim yandı resmen
Ev işi bitsin
Bir düzene oturtacagim inşallah
Ev isini bekleme canim hic bitmiyo ben oyleyim artik kafayi yicem kizim da calistirtmiyo kitabima defterimi almak istiyo sabah erken kalkim diyorum benimle kalkiyo gecede gec yatiyo ne zaman calisacam bilemedim is de bugun temizliyorum yarin ayni off

Ev isini bekleme canim hic bitmiyo ben oyleyim artik kafayi yicem kizim da calistirtmiyo kitabima defterimi almak istiyo sabah erken kalkim diyorum benimle kalkiyo gecede gec yatiyo ne zaman calisacam bilemedim is de bugun temizliyorum yarin ayni off

Evet aynen 2 güne bir temizlik yapiyorum bende bir gün rahat ediyorum en azından yoksa her gün pisleniyor gerçekten...
97. Sayfaya geçtim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…