Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

aa bende yeni öğrendim bunu.
dün nette kitaplara baktım 4 lü satılıyordu hatta.
1 ve 2 yi almak mat için yeterliyse süpermiş.
eşim inşallah tez zamanda işe başlar, şimdiden söyledim bana şu kadar bütçe lazım kitaplar alacağım diye. :KK66:

Evet cnm bana da burdan bir arkadas demisti kimdi hatirlayamadim ama bende 1 ve 2 aldim bide tamami cozumlu sorulari almistim cok isimi gordu ..

Slm kizlar dersleri bira bosladim ya. Ekim sonu matematik bitecrkti güya tekrara başlayınca bitiremedim konuları. Eşitsizlik bitti mutlaga geçtim. Tekrar etmem de lazım di unutuyorum çünkü özellikleri soru kalıplarını felan . video izleyince çok uzun sürüyor iki saat bi konunun videosu zaten. Matematik bitseydi türkçe kitabı alıp tekrar edecem sonra g.k gecrcem inşallah. A çok yavaş ilerliyorum . bide benim atammam için 90 larsa puan almam lazım çok zor benim için hevesim kırılıyor.

Çalışırsan imkansiz degil cnm .. Halim yok yorgunum lafini rafa kaldirip zorlarsan bence alasini yaparsin

Yeni kitaplar alacam hevesim geliyor ozaman . bide kendime tablet mi alsam tabletten izlesem video . yeni bisiler almak istiyorum ya ben. ayugrasamam ayugrasamam başarı hikâyeleri ni nerden okuyordun dün baktım bulamadım ya. Çok iyi oluyordu onlar

Yeni kitaplar alacam hevesim geliyor ozaman . bide kendime tablet mi alsam tabletten izlesem video . yeni bisiler almak istiyorum ya ben. ayugrasamam ayugrasamam başarı hikâyeleri ni nerden okuyordun dün baktım bulamadım ya. Çok iyi oluyordu onlar

Yeni kitap al ama tablete gerek yok illa ki benim masaustu ve laptop yok olsa daha iyi bence tabletten..

Al cnm sana bissuru basari hikayesi :)) D didos86 sende oku cnm :KK66:
http://forum.memurlar.net/konu/1566965/1.sayfa

Alinti :KK66:

2004 e kadar lise mezunu ev hanımıyken, 2004 yılında otomotiv bölümünü sınıfta tek bayan olarak okuyup bölümü birincilikle bitiren bir bayanım. 2008 de 82 ile atanamazken, 2010 sınavına -abartısız- günde 16 saat ders çalışarak hazırlandım. 85,019 la Bilecik Üniversitesine atandım. bu arada açıköğretimden lisansı da tamamladım. yaşımda 39 :)))

Yeni kitap al ama tablete gerek yok illa ki benim masaustu ve laptop yok olsa daha iyi bence tabletten..

Al cnm sana bissuru basari hikayesi :)) D didos86 sende oku cnm :KK66:
http://forum.memurlar.net/konu/1566965/1.sayfa
Sagol canım ya. Dustugumuzde kalkmak için bunları okumak lazım . hemen insan kendine geliyor. Senide tebrik ederim valla çok iyi gidiyorsun. İki cocukla yorulmadan bıkmadan çalışıyorsun maşallah sana. Matematikten hangi konudasin. Ders ders gitmiyor muydun coğrafya mi geçtin. Türkçeyi naptin. Çok soru sordum canım hakkını helal et . listede yalan oldu zaten. :KK43:

Sagol canım ya. Dustugumuzde kalkmak için bunları okumak lazım . hemen insan kendine geliyor. Senide tebrik ederim valla çok iyi gidiyorsun. İki cocukla yorulmadan bıkmadan çalışıyorsun maşallah sana. Matematikten hangi konudasin. Ders ders gitmiyor muydun coğrafya mi geçtin. Türkçeyi naptin. Çok soru sordum canım hakkını helal et . listede yalan oldu zaten. :KK43:

Cnm matematikten bende mutlak degere geldim ama ders ders ayırmak daha iyi sanirim matematik beni zorluyoo hem diger dersler kaliyoo konulari bitirip soru cozmeye baslamam lazim ..
Hic sorma her yerim agriyor kosturmaktan ama zorluyorum zorlamam gerek!!

Biraz baktim da memurnete acaba bosuna mi calisiyoruz cok icim karardi biri birseyler soylesin ya kizlar
Benim de canm çok skldı. Zaten halszm bugün. Biraktm seçimden sonra başlıcam. Çünkü 2 gündur cumhurbaşkani ve başbakanin açklamaları canımı sıkıyor. Tamamen bizim aleyhimize açıklamaları. Merkezi kalkarsa yanarz. Şu seçim geçsin de bi. Ona göre heveslenicem.
Emeğe saygı yok.

Biraz baktim da memurnete acaba bosuna mi calisiyoruz cok icim karardi biri birseyler soylesin ya kizlar

Benim de canm çok skldı. Zaten halszm bugün. Biraktm seçimden sonra başlıcam. Çünkü 2 gündur cumhurbaşkani ve başbakanin açklamaları canımı sıkıyor. Tamamen bizim aleyhimize açıklamaları. Merkezi kalkarsa yanarz. Şu seçim geçsin de bi. Ona göre heveslenicem.
Emeğe saygı yok.

Kizlar memurlar nette hep ic karartici seyler yazar birileri bosverin !!

Secim stratejisi gibi bence Allah buyuktur dua edelim hakkimizda hayirlisi olsun..

Selam kızlar eşimle sorunlarımızı hallettik çok şükür çok mutluyum :KK68:
benden Özür diledi sen haklısın canım ders saatlerini sen kendine göre ayarla artık karismak yok dedi. sonuç anlaştık :KK31:
sizlerde çok Teşekkürler bana destek oldunuz çok sağolun iyiki varsınız :KK15:

Kizlar memurlar nette hep ic karartici seyler yazar birileri bosverin !!

Secim stratejisi gibi bence Allah buyuktur dua edelim hakkimizda hayirlisi olsun..
Demi ya canim nasipte varsa bir sekilde gireriz nasibimizde yoksa 100 da alsak engeller cikar kaliriz biz emegimizi verelim Allah buyuk zaten cocukla zor oluyo iyice moralimizi bozuyolar ama ben sonuna kadar calisacam vicdanim rahat olsun gerisi Allah bilir

benden Özür diledi sen haklısın canım ders saatlerini sen kendine göre ayarla artık karismak yok dedi. sonuç anlaştık :KK31:
Canim sorununuzu halletmene sevindim yine hep beraber tam gaz calisiyoruz En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

handanww .!.:
Canim gelmis gecmis olsun:)darisi bizim basimiza ne diyelim:)

Erken oldu ama hazır bebek uyuyorken ben yatıcam artık bugün yoruldum... matematik 3 kitabima geçtim üçgenler konusundayim 22. Sayfa ama daha mat 2 de notlarımı cikarmadim onu daha enerjik oldugumda yapicam inşallah kaplumbağa felanim ama masallardaki azimli kaplumbağa gibi kazanırız inşallah :)

X