Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde canım.cok istekli calismiyorum kac gündür. Bide önceden kitaptan çalışıyordum şimdi video izlemeye başladım açıkçası o biraz duzenimi bozdu ama daha iyi anlıyorum. Sizler videoyu testleri nasıl sıraya soktunuz. Yani bi günlük çalışma programınız nasıl.yardimci olursanız sevinirimKizlar nasil gidiyo ben birkac gundur dogru duzgun ders calisamiyorum nie boyle oldum anlamadim cok moralim bozuk
Evet canim ben de video ile gidiyorum cok kalici oluyo acikcasi ama zamanimi cok aliyo kizim gunduz iki saate yakin yatiyo iki video bitmiyo soruya not almaya vaktim kalmiyo cok gec ilerleyince geriliyorum gece de gec yatiyo ondan sonra gucum kalmiyo ne bilim yaBenimde canım.cok istekli calismiyorum kac gündür. Bide önceden kitaptan çalışıyordum şimdi video izlemeye başladım açıkçası o biraz duzenimi bozdu ama daha iyi anlıyorum. Sizler videoyu testleri nasıl sıraya soktunuz. Yani bi günlük çalışma programınız nasıl.yardimci olursanız sevinirim
Kizlar nerdesiniz yahu calismiyor musunuz yoksa giremiyor musunuz buralar cok bos kaldi
Buralardayız canım derslere daldık iyice galiba..Ben de çok yoğun olmasa da çalışmaya çalışıyorum elimden geldiğince Sizler neler yapıyorsunuz?Kizlar nerdesiniz yahu calismiyor musunuz yoksa giremiyor musunuz buralar cok bos kaldi
Allah yardımcın olsun canım Rabbim anlayışlı insanlarla karşılaştırsın
Çözümü yaptım anlamazsan mesaj atarsın ayrıntılı yazar anlatırım canım Allah kolaylık versin hadi bismillah bende başlıyorum
Sukur bizim ufaklik acidi bana galiba oglen uykusunu bugun uzatti bende tarih turkce calistim konu video gece de insallah soru cozecemBuralardayız canım derslere daldık iyice galiba..Ben de çok yoğun olmasa da çalışmaya çalışıyorum elimden geldiğince Sizler neler yapıyorsunuz?
Kolay gelsin canım ne güzel olmuş senin için baya verimli geçmiştir bugün, Allah bereket versin diyelim o zamanSukur bizim ufaklik acidi bana galiba oglen uykusunu bugun uzatti bende tarih turkce calistim konu video gece de insallah soru cozecem
Amin hepimize canim Allah bebislerimize usluluk versinKolay gelsin canım ne güzel olmuş senin için baya verimli geçmiştir bugün, Allah bereket versin diyelim o zaman
kızlar bu geceden itibaren tekrar ders çalışmaya başlıyorum.
önceliğim Türkçe.türkçeyi halledip matematiğe asılacağım.
Türkçede söz anlam bitti.cümle anlamı da bu gece bitirip soru çözeceğim.
hedefim her gece 24-03 ders çalışmak.iki çocukla gündüzleri kitap-bilg açamıyorum.
benden böyle.
görüşürüz.
cümlede anlam bittiAynen cnm 3 saatte cok iyi bence gunduz de onlar uyurken sende uyu al uykunu..
Bende 23:00 02:00 arasi yapmaya calisiyorum geceleri...
Cografya ilk konu bitti video 4 tane izlendi ve 113 soru cozuldu..
Hadi bakalim
Kızlar matematik 2 kitabimi bitirdim çok şükür notları alicam sadece sonra mat 3 e geçicem ama bugün de isim var az çalışabilirim ancak bu kitaptan 2soru yapamadim olasılık konu bakabilirmisiniz
Cnm kpss konulari sadece ant. 1 ile 2 kapsiyo diye duymustum amin degilim ama ant. 3 de kapsiyomu bi kontrol et istersen..
aa bende yeni öğrendim bunu.Cnm kpss konulari sadece ant. 1 ile 2 kapsiyo diye duymustum amin degilim ama ant. 3 de kapsiyomu bi kontrol et istersen..