Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bu da aksamin sözü olsun ;

"Geçmişinizle bugününüz arasinda kavga etmeyin yoksa yarininizi da kaybedebilirsiniz!!!

Geleceginizi kazanmak istediginize gore; kararli olun ve yasadiginiz ani iyi degerlendirin!!!

Unutmayin ki pes etmezseniz kesinlikle basarabilirsiniz...

Bende yeni yemek yiyorum. Çamaşır serip ders oturcam on gibi. İşlerinizi bitirin. Bekliyorum. İki saat calisiriZ

Niye canım ya başlamak lazım biuerden oturmakla olmuyor . ilk sevdiğin dersten başla . akşam kahvebi yap gel.

Bu arada biz de kahve bitmiş :KK43:
Akşamları calismiyorum ki tv açık dikkatim dağılıyor gündüzün de oğluşum rahat vermiyor bu aralar salmış durumdayım ev işleri falan ama yarın inşallah başlayacağım.
Evet kahvesiz olmuyor gerçekten

Ben yine 11 yada 11 bucuk gibi anca gelirim kizlar anca isim bitiyoo çünkü...

Siz icin kahvelerinizi ben sona yetisirim..
A adi_sevda kahve alsaydin gunduz keske neyse cay yap sende :KK66:

Ben başladım çalışmaya çamaşırlar yarına kaldı
Akşamın soUde güzel mis.

Bu arada isimleri nasıl kopyaliyorsunuz . yapmadım ben

Regl oldum.karnım bir tuhaf.. çamaşır toplanacak bulaşık toplanacak 23 e kadar yapar bitiririm sonra kahvemi alıp geliyorum

Merhabalar bosa giden 2 senenin ardından artık ben de baslasam cok iyi olucak 3 gündür videolar esliğinde calısıyorum bugün bosladım saat 1 oldu bu saate kaldı artık:KK43:

Gunaydin cnm A adi_sevda

Memurlar nette cok okudum evli cocuklu bayanlarin basari hikayesini...Ortak nokta herseyde ders calismalari kimi is yaparken mp3 le ders dinlenmis kimi cocugunu sallarken test cozmus...
Zahmet olmadan Rahmet olmazmis...

Super 130 soru :KK66:

Yine memurlar nette yanlis hatirlamiyorsam 94 puan alan birine nasil diyo sorduklarinda hergun 100 mat 250 sozel diye yazmisdi şok oldum sozel daha cabuk gectiginden 250 koymus sinirini!!!
Tabii bizim baska sorumluluklarimiz var ama 100 soru mutlaka olmali...

X