Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bugün hic çalışmadım simdi başlayacağım çok uykusuzum ama bu günden sonrası çok çalışmayı planlıyorum mat oran orantı konusundan devam edeceğim yalniz bi soru çıktı karşıma cozebilirmisiniz

Eklentiler

• P_20151015_190309.jpg
    P_20151015_190309.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 136
Bugün hic çalışmadım simdi başlayacağım çok uykusuzum ama bu günden sonrası çok çalışmayı planlıyorum mat oran orantı konusundan devam edeceğim yalniz bi soru çıktı karşıma cozebilirmisiniz
Sabir canim bi kahve ic ve ben basaracagim bha bismillah diyerek basla kolay gelsin ...ben sozelciyim hic anlamiyorum mattan canim

İyi geceler arkadaşlar.Ben de bugün matematik çalıştım özdeşlikler ve çarpanlara ayırma konusunu bitirdim.48 soru çözebildim anca.Sindire sindire çözdüm soruları.Tarih dünkü konumu tekrar ettim,sorularını çözcektim,çözemedim,yarına kaldı.Bugün ayrı bir bunaldım nedense,içim sıkıldı bıraktım ders çalışmayı...Kitap okuyup yatacağım ondan sora,artık yarın devam ederim.Kolay gelsin kızlar iyi çalışmalar.

Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum :KK43:

Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum :KK43:
Tatlim neden ki cocuklardan anca firsat buluyoruz zaten birde kazanmak icin ne zaman firsat bulursak fedakarlik karsilikli etmek zorundayiz hem biz tatli yatagimizdan kalkip ders caliyoruz

X