- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkidebyeni uyudu bende yeni basladim allahim hepimizinbyardimcisi canim kolay gelsinnnArkadaslar kızım uyudu dersin başına geçiyorum. Geometri çalışıcam bugün. Hepimize kolay gelsin
Sabir canim bi kahve ic ve ben basaracagim bha bismillah diyerek basla kolay gelsin ...ben sozelciyim hic anlamiyorum mattan canimBugün hic çalışmadım simdi başlayacağım çok uykusuzum ama bu günden sonrası çok çalışmayı planlıyorum mat oran orantı konusundan devam edeceğim yalniz bi soru çıktı karşıma cozebilirmisiniz
hoşbuldum canım. bende işletme mezunuyum istediğim bölüm vergi müfettişliği ama 90 almak falan gerekiyor onu zorlayacağım olursa olur olmazsa kamuda ne iş olsa yaparım:)))Hosgeldin canim kamu yonetimi benim de 18 aylik bir cadi bir prensesim var :)
Bugün hic çalışmadım simdi başlayacağım çok uykusuzum ama bu günden sonrası çok çalışmayı planlıyorum mat oran orantı konusundan devam edeceğim yalniz bi soru çıktı karşıma cozebilirmisiniz
Alandan da gireceksin degil mihoşbuldum canım. bende işletme mezunuyum istediğim bölüm vergi müfettişliği ama 90 almak falan gerekiyor onu zorlayacağım olursa olur olmazsa kamuda ne iş olsa yaparım:)))
Tatlim neden ki cocuklardan anca firsat buluyoruz zaten birde kazanmak icin ne zaman firsat bulursak fedakarlik karsilikli etmek zorundayiz hem biz tatli yatagimizdan kalkip ders caliyoruzKızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum
Slm canimSlm kizlar :))
Slm :)Slm kizlar :))
Nasıl gdiyoSlm :)
Benimki alisti canim.calis bda nasil calisirsan calis diyor:)Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum
s İle bu saatte nasil giderse oyle gidiyor canim:) yada gitmeye calisiyo:) senin nasilNasıl gdiyo