Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Ah kuzum ya.bu yasta neler gormus o oyle..kiysmam ben ona

Saol canm allah razi olsun ...oyle canim allahtan bebeke pwk bisi anlamiyo kuzum sadece agliyo napsin...aminnn canmm. Allah kimseyi evladiyla sinamasin ins
Sen uzme canini.senin stresin uzuntun ona da geciyordur.bol bol dua et.sonrasini dusun.simdi iyi olup sonra kotu olacagina....ilerde iyiki yapmisiz dersin.sinavi da takma kafana.kuzu iyilessin acisini cikartirsin

Çok geçmiş olsun acil şifalar versin.Sizlerin bu azmi gerçekten beni de motive ediyor hem çocuk hem evlilik yine de zaman bulup bi şekilde asılıyorsunuz bende ne çocuk ne eş var anca 2 3 saat o da zorla ama sizleri böyle azimli gördükçe bana da çalışma isteği geliyor gerçekten.

Canim o sekilde ne kadar duracakmis?cunku baya zor durumda.yatmasi uyumasi kalkmasi zornoluyordur

Canim basina gelince mecbur kaliyorsun bir nevi...cocuklar uyudu anca sira geldi ders calismaya

Canim o sekilde ne kadar duracakmis?cunku baya zor durumda.yatmasi uyumasi kalkmasi zornoluyordur
Evet canm cok zor beli bacaklari agriyo hep dili yokki diyemiyo ama anliyoz tabi...3 aydir alcida iste son 20 gunumuz kaldi 4 gibi alicak alcidan ...sinra dennis braun ayakkabisi giycek bacaklari guclnsin diyeboda yine 3 bes ay surcekmis yurumesi feln gec olcak yani.uyurken 30 derece egimli yatriyoruz popoya alciya cis kacmamasi icin arkasina yastik kiyuyoz beline havada olsun biraz diye hep sirt ustu yatiyo napsin yavrum ama belinden beri donuyo gece uyurken alcinin icinde napsin beli agriyodur....oyle iste canm bebekte dayaniyo allahtan ici full pamuk dolu kasiniyodurda bilmiyorum neler hissediyo allahim onada bizede sabrini veriyo sukrolsun

O gunlerin kiymetini bil canm ve cok calis bide gercekten istemeye bagli baxi seyler bi dusun bakim ne kadar istiyorsun atanmayi...baska sansim yok deyince insan uykusuz gecelere ragmen uyuyamiyo ne kadar yorgun bitkinde olsa...tabi sen yine iyi ol bi skntin olmasinda 2 uc saat calis nolcak sanki dunyann sonu gil sncta

Baska sansim yok deyince kendini kitaplarin basilnda buluyirsun maalesef

Canım ben annen,kızkardeşin,kaynanan ya da görümcen gibi yakın birisi varsa dedim.Yoksa yabancı kişilere Allah korusun,mecbur bırakmasın da bırakılamaz ki zaten :/ Ay bu anlattıkların içimi nasıl dağladıİsmi ne yavrunun? Onun için dua edeceğim.Zaten çok az kalmış 1 ay daha alçıda kalacak demişsin.Sabret canım 1 ayda da elinden geldiğince çalışmaya çalış sadece.Ay ben niye çok çalışamıyorum diye kendini paralama bir de bunun için.Sen çocuğunla ilgilen şimdi. Onun sana daha çok ihtiyacı var şuanda.Bir ay sonra alçı çıkınca da bir düzen kurarsın kendine inşallah hayırlısıyla.Kafana bu kadar takma olur mu? İyi gecelerr canımmm Allah rahatlık versin.

Canim cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin üzülme hepsi gececek sifasi var ki cok sukur... Cok uzuldum kuzuya ... Sana asilman icin sebeplerin en alasi... Geri kalmazsin daha cok var oyle bi asilirsin ki bizi sollarsin ben inaniyorum Cananleylx1453

benim eski eşim kalça çıkığı ile doğmuş düşün ki bundan 32 yıl evveli tıp bu kadar gelişmemeiş. kayınvalidem anlatrdı alçıya aldıklarını zor günler geçirdiklerini ama hiç bir problem kalmamış eski eşimde gayet düzgün bacakları vardı sağlığı çok iiydi.

hiç canını sıkma tatlım bunlar gelip geçici diye düşün rabbim dermansız dert vermesin

cnm bende erteledım hep,ama nasıp denen bır şey var ya onun onune geçemıyorsun.çok plan yapma,insan plan yapar kader bakar gülermiş.
eşim çok istiyordu.1 sene sonra tmm dedım dış gebelık geçırdım.bu sefer daha çok stres olduk.bak yıne kpss sınavı senesıne denk geldı.bende ablamlarla falan konustum,ablamlarda benım devlet memuru.ıkısıde onemlı,ıkısınıde boşverme dedıler.velhasıl su an hamıleyım ve dershaneyede yazıldım.elimden gelenı yapacagım.şimdi hem kendım için hem bebişim için çalışıcam ıns.

benım şu ara çok kötü,miğdem bulanıyor hep.dr um 10 tane serum verdı sabah akşam
evı zaten canım istedıkçe temizliyorumdershanem 2 hafta sonra başlıyor.o zamana kadar matematığı bıtırmeye calışacağım,çözümlü bi kitabım var çıkmış sorulardan.kendimi iyi hissettikçe 1 soru,2 soru derken baya ilerledim yani..
emin ol çocuksuzlar yada hamıle olmayanlar daha gevşek çalışıyordur(istisnalar hariç),çünkü bizim için zaman daha kıymetli şu anda
yaparız Allah ın izniyle..

Bebegine rabbim şifa versin canım. Üzülme gececek Allahın izniyle. Kizlar ben de kızımi uyutuyorum suan evimide temizledim hemen konu çalışıcam bi haftadır cok bosladim simdi telafi zamani ..

Aynen öyle tatlım zaman çok kıymetli bizim için şuan gerçekten:)Marta kadar bütün konuları bitirmem lazım.Konu çalışıyorum o yüzden sürekli.Soru da elimden geldiğince çözmeye çalışıyorum.
Çok geçmiş olsun canım.Senin hamileliğin daha yeni sanırım o yüzden mide bulantıların ilk zamanlar normal.Ama o da geçecek,düzene girecektir.Bu streslerin hepsi gelip geçici.İnsanın hayatındaki tek engeli kendi kafası ve düşünceleridir bence.Biz hamile olarak bunu başaracağımıza inanıyorsak,bu işin yarısı bitmiştir çoktan zaten.Allah da yardım eder bize eminim,çok şükür verdiği yaşattığı her şeye...

Ben de şimdi matematik çözüyordum ara verdim.Ondan sonra coğrafya çalışıp biraz da mantık bakarım inşallah.Bugünlük planım böyle inşallah yapabilirim.Çünkü çok çabuk yoruluyorum Hamilelikten olsa gerek uyku bastırıyor hemen gündüz de olsa

Kızlar katı cisimler çalışıyorum çok yavas cozuyorum ya ( çok zorluyor beni geometri. Çok pratik yapmak lazım biliyorum ama zamanım da dar.bebegi olmayan arkadaşlarım vaktinizin kiymetini bilin..

ben de kalça çıkığı ile doğan bir bebeğim

yaşım 35; geç de belirlenmiş eskiden üniversite hastanesinde doğduğum halde belirleyememişler zamanında

9-10 aylıkken alçıya alınmışım

sonra fotoğraflar var benimle akran kuzenim ayakta ben o demirli ayakkabı ileyim vs vs

sonra ama bir gelişim hareket sınırım olmadı

mesela hamile iken dedim böyle bir geçmişim var diye

ooo olmuş bitmiş o senin bir şeyin yok ki dedi doktor

üzülme geçiyor hepsi Cananleylx1453

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…