Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Türkçeden anlatım türleri ve düşünceyi geliştirme yolları 60 soru çözüldü
Doğru =42
Yalnis 18

Canlarrr bugun hic calismadim yaa kizim sabahtan kalkti....gecede hic uyumadialcisu dar geliyo sona yaklastik uc ayi gwcti cocouk buyudu icinde resmen bide dis cikariyo iyice huysuz....gunduzde cat kapi misafirler g2ldi ben napim gwlmeyin mi dim bilem2eim ama acik acik diyorum gelene bu til ders caliscam felan diye anlarlar insallah beni misafiri cok seviyorum ama bu yl kabul etmemem lazim yoksa hep geri kaliyoo dersler duzenim bozuluyo...aksamda esin geldi e oda ilgi bekliyo napayim ben sat oldu bu saat kizim uyudu ancak ben uykusuz perisan okuyorum okuyorum kafama zorla sokuyorum cumleleri allahim sen yardim et...vicdan yapiyorum uyumakta istemiyorum...mideme kiramplar giriyo bugunden beri ders calismamadim diye...ben tarih ve ogretmen oldugum icin egirim bilimleri calisiyorum...tarihte osmanli kultur medeniyetteyim. Egitimdede iki gune gelisim pskolojisini bitiricem insallah ...drse bslayali dha 4. Gunumdeyim iyi gidiyo gibiyim ama uykusuzluk beni mahvediyo...her gece 11den evbvel yatamiyirum sonrada hep yarim saatte bi uyaniyorum kizim uyaniyo cunku agliyo ...sbahta 7 8 gibi uyaniyoz... Bana bi oneriniz var mi kizlarrr ben napayim...gunduzde bi saaat uyuyo ancak...gece bazdn erken bazen hec uyuyo bi duzenimiz yok ameliyattan sonta huy degistirdu kizim ...cok uzun oldu kusura bakamyinnn...doldum iyuce yaa bu arada kizimin. Alcisinin remini aticam siz3 b3lki bi tavsiyeniz olur o konudada aranizda bizimle ayni kaderi yasamiz olan vardir belki...

Eklentiler

• 20151002_180246~2.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 44
Netede girrmiyorum cok canlar kusura bakmayin olur mu ama takib ediyorum sizi kizi emzrrkn felan yazamasamda okuyorum...benm kiz yazmama imkan verniyo malesrf gizli gine okuyorum ama bmancak

Bende baslamadim daha hic bugun calismaya.cocuklar uyuyunca anca baslarim artik.masallah arkadaslar iyi cvalismis
Evet maşallah Daim olsun :) İnşallah sonunda bu çalışmalar hepimize iyi puanlar getirir Moral bozmadan elimizden geldiğince çalışcaz artık canım

Allah yardımcınız olsun seninde yavrunun da . Alçı ne değişik birseymis ya çok normal bence huyunun degismesi insan rahat edebilir mi öyle Rabbim biran önce sifasini versin inşallah Safi adıyla hürmet etsin. Biran önce normal düzenine geri doner inşallah. O da sende rahat edersiniz.

Oyle canm yaaa bacaklari ayrik baya yavrumun kalcasi o sekilde yerine oturtuldu ameliyatla. 3 ay oldu 4. Ayinda cikcak iste ama dennis braun ayakkabisi giycek yine ayaklari ayrik olcak malesef bende yavrum icin deyip deyip asiliyorum...allah razi olsun uyi dileklerin icin canm benim inan o kadar uyi geldiki cevaplaman ..rabbim dualarimizi kabul eylesin

Ah ben kıyamam onaa acil şifalar rabbimden inşallah en acilinden. Canım zaten bir sürü sıkıntın var,bir de kendini bu kadar sıkıp bu kadar vicdan yapma.Allah çok büyük.Yardım eder O bize çok şükür...Telafi edersin daha bir sürü vaktimiz var.Ne çalışırsak,ne çözersek hepsi bizim için kardır diye bak canım.Moralini lütfen bozma.Hepimizin konu anlama saatleri farklıdır.Ben gündüz çalışırım anlarım,sen gece çalışırsın anlarsın.Önemli olan saatlerce çalışmak da değildir;az da çalışmış olsak anlayarak çalışmaktır.Bu arada yakınlarında yavrunu gönül rahatlığıyla emanet edebileceğin bir yakının varsa o şekilde kendine günde 1 2 saat zaman yaratabilirsin belki.Gece de erkenden uykunun gelmesi normal çünkü gün boyunca kesin çok yoruluyorsundur,diye tahmin ediyorum.Uykunu da alman gerek.Uykulu uykulu da çalışılmaz zaten boşuna vakit kaybı gibi geliyor bana.Bir şekilde gündüz kendine zaman yaratsan senin için daha iyi olacak gibi.Ayrıca misafirlerine,arkadaşlarına ders çalıştığını söylemen iyi olmuş;çünkü çok vakit alabilirler.Bunun için de kendini kötü hissetme canım.Gerçekten seni düşünen insanlarsa anlayışla karşılayacaklardır merak etme Benimki de çok uzun oldu canım kusura bakma :)

Yaaa ne uzunu canm allah razi olsun destekleriniz benm icin cok onemli kendimi cok cok iyi hissediyorum sayenizde yanliz olmadigimi bilm2k guc veriyo...yaa burda kimsem yok benim apartmandakilerede ne kadar guveneyim birkamamki hepsi yabanci gurbetteyiz burda akrabam felan yok hic yakinda oturan arkadasimda yok malesef...kizimin bakimi zor oluyo apis arasi cok dar ve hep her bez alisimda kenarlara pamuk tikiyoruz bazen. O pamuklar hep cis kaka olup alcisina gidiyo oda yara felannyapabilirmis ama biz goremiyoz tabi kalca taraflarininnalcisi cok siki yapilmis ...beline kadarda alcisi var zaten ...bacak arasi acik poposunun birazina kadar...bazen belinenkadar kaka oluyo pamuklar sokup tekrar koyuyorum felan...bunu yapamazki kimse ...ondan birakamiyorumda apartmandakilere cok samimoyetim yok nide cocugu bilemezler dusururlr felan allah korusun .. Aksamdan beri calistigimdan bisi anlamadim keske uyusaydim ama simdi cok iyim bi dus aldim kahve felan tarih calisiyorum duraklama donemine kadar geldim zayen tarihim iyidr sosyalci oldugum icin. bide sizin bu guzel dilekliniz yabi bana guc verdi. Guzel allahim gonlunizde olani hakkinizda hayirli eylesin canim arkadaslarim...

Canim cok gecmis olsun.biz gorunce bile kotu oluyoruz.o nenyapsin yasiyo o aciyi.biz hasta olalim da onlar iyi olsun.yoksa onlarla bir biz de cekiyoruz maalesef...Rabbim acil sifalar versin

Canim cok gecmis olsun.biz gorunce bile kotu oluyoruz.o nenyapsin yasiyo o aciyi.biz hasta olalim da onlar iyi olsun.yoksa onlarla bir biz de cekiyoruz maalesef...Rabbim acil sifalar versin
Saol canm allah razi olsun ...oyle canim allahtan bebeke pwk bisi anlamiyo kuzum sadece agliyo napsin...aminnn canmm. Allah kimseyi evladiyla sinamasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…