Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Evet daha yeni şimdi kitaplarım elime ulaştı toplamda 10 kitap ihtiyaç in sihirbaz seti bismillah deyip başlıyorum matematik 1 ile bakalım 1 aylık beb eğ im ev isleri derken basarabilecek miyiz allah herkese kolaylık ve afiyet versin inşallah :KK51:
Hangi siteden aldın kitaplarını kapıda ödeme varmı
bende almayi düşünüyorum da:cool:

Evet canim.ben sayisalciyim normalde.yillardir tarih cografya calisirim hala pek birsey anlamam.matematik ilk kez bi formul ver kisa zamanda anlayabilirim:-) :-) onun icin i hoca zevkli geldi

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam sererbah sererbah handanww handanww elfeks elfeks

2-Cümlede Anlam : A adi_sevda @sererbah @ayugrasamam elfeks elfeks

3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda @ayugrasamam

4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda

10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda

11-Sözel Mantık : A adi_sevda

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: @ayugrasamam@adi_sevda elfeks elfeks

2-Sayılar : @ayugrasamam@adi_sevda elfeks elfeks

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda elfeks elfeks

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK A adi_sevda @duruyar2008

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda @ayugrasamam

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı A adi_sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi elfeks elfeks

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu elfeks elfeks

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü @busudella

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe : @ayugrasamam 205@sererbah 75 handanww handanww 134 A adi_sevda 58 elfeks elfeks 54 @busudella 40

Matematik. : A adi_sevda 200 @ayugrasamam 295 sererbah sererbah 155
elfeks elfeks 80 @duruyar2008 60
Geometri: @esraserhat 20
Tarih. :
Coğrafya. : @busudella 100
Vatandaşlık

Kizlar cep telden yaptim yanlis varsa yazin :)

Tatlış benim matematikten asal çarpanlara ayırma,ebob ekok da bitti :KK66: Onu eklersen sevinirim teşekkür ederim canım:KK36:

Şimdi size bişey danışmak istiyorum
Ben 25 esin 29 yaşında 2 buçuk yıldır evliyim geçen sene kpss ye çalışıyoruz diye erteledik bebeği bu yıl yine çalışıyorum kpss ye yine ertelemelimiyim bilemedim özellikle eşim çok istiyor bebek yaş 30 oldu diyor bende istiyorum aslında da korkuyorum ders calisamamaktan
Siz olsanız napardiniz kpss için ertelermiydiniz miydiniz yoksa yaparmiydiniz
Valla canım aynı endişeleri bende yaşamıştım.Eşim çok istiyordu,ben ise kpss var seneye sınavdan sonraya erteleyelim diyordum ama sonradan dedim ki kendi kendime yaş oldu 29; sınava gir atama bekle derken yaş 30 31olacak.Bir de kadınların biyolojik saatlari var artık bu zamanda yaşa bağlı çocuk olmama sorunu da var :KK43: O yüzden ben ikisini birarada yapmaya karar verdim ve şu an hamile olarak çalışıyorum.Kpss ye her zaman girebiliriz,belki atanırız belki atanmayız onu rabbim bilir.Biz elimizden geleni yapalım yeter ki Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah.

Slm kızlar kusura bakmayın gelemiyorum misafir de hafta sonu gidecek. Kizimda hasta oldu grip burnu tıkalı aciyorum iki dakka so ra tekrar tikaniyor nefes alamıyor kuzum gece uyumadi hiç nefes alamadığı için. Sürekli kucagimda uyuttum . perişan oldum ya üstüne bide misafir. Ders de çalışıyorum diye ofkeleniyorum. Buraya da bakamadim hiç. Bi hafta idare edin beni. Soru sayılarını yamak isterseniz listeyi kopyalayıp yazabilir siniz kızlar. Dua edin kızım hem iyilessin kizlar :KK43:
Ay canım çok çok geçmiş olsun.Allahım şifa versin tez zamanda.İdare ederiz canım sen merak etme biz boş bırakmayız buraları sen kızınla ilgilen canım benim

bende geldim bende:KK52:
bende hamıleyım,bi cesaret gittim dershaneye de yazıldım.mayıs gbı doğumum o zamana kadar konular bıtmıs olur sanırım.
dershanede 1 saat uzakta benım ustelık..
Allah ın izniyle yaparız inş.
zorlukla çalışan insanların vakitleri daha kıymetli oluyor çünkü.
destek olalım,duacı olalım bırbırımıze..Ve inşallah buradan başarı hıkayelerımızı de paylaşalım:KK76:
düşünsene 'ben evli 1 çocukla kpss çalıştım da kazandım' demek ne kadar keyif verici:KK66:
Hoşgeldin canım.Aynen çok keyif verici :) Allahım nasip etsin bize o günleri :) Ben de mart ın sonunda bekliyorum bebeğimi.O zmna kadar konuları elimden geldiğince bitireyim diyorum (inşallah).Ben de dershaneye gidecektim sonradan vazgeçtim kışın ortasında çok yorulurum falan diye.Allah sana güç versin canım herkesin bünyesi aynı değil tabi inş kazanıp atanırız bebeklerin şansına :) :):emir_bebek: Ben evde çalışmaya başladım,ama inanılmaz yoruluyorum.Sende öyle şeyler oluyor mu? Bakalım elimden geleni yapacağım artık.

E="hasretttt, post: 42902413, member: 224071"]Şimdi size bişey danışmak istiyorum
Ben 25 esin 29 yaşında 2 buçuk yıldır evliyim geçen sene kpss ye çalışıyoruz diye erteledik bebeği bu yıl yine çalışıyorum kpss ye yine ertelemelimiyim bilemedim özellikle eşim çok istiyor bebek yaş 30 oldu diyor bende istiyorum aslında da korkuyorum ders calisamamaktan
Siz olsanız napardiniz kpss için ertelermiydiniz miydiniz yoksa yaparmiydiniz

Slm canim
Seni cok iyi anliyorum.bence yeteri kadar ertelmissiniz.zamani gelmis gibi.bir de nkadar dogru bilmiyorum ilk cocugun onu kesilmez derler.dogrulugunu bilemem zaten.hem zaten sen simdi hamile kalsan bile temmuza geliyor dogumun.(9ay sonra yani)bir ay sonra yapsaniz zaten dogmamis olur..[/QUOTE]
1 ay sonra hamile kalmak için uğraşmaya baslayacagiz vermem gereken 5 kilo var çünkü 1 ay yada 2 ay sonra hamile kalsam 8.ayda doğum yapıyorum onlisans mezunuyum 9 . Ayda oluyor sınav off yandım ben
Tatlış benim matematikten asal çarpanlara ayırma,ebob ekok da bitti :KK66: Onu eklersen sevinirim teşekkür ederim canım:KK36:
Matematik te en zorlandığım konu ebob ekok bi pratiği var mı acaba bu konunun
Valla canım aynı endişeleri bende yaşamıştım.Eşim çok istiyordu,ben ise kpss var seneye sınavdan sonraya erteleyelim diyordum ama sonradan dedim ki kendi kendime yaş oldu 29; sınava gir atama bekle derken yaş 30 31olacak.Bir de kadınların biyolojik saatlari var artık bu zamanda yaşa bağlı çocuk olmama sorunu da var :KK43: O yüzden ben ikisini birarada yapmaya karar verdim ve şu an hamile olarak çalışıyorum.Kpss ye her zaman girebiliriz,belki atanırız belki atanmayız onu rabbim bilir.Biz elimizden geleni yapalım yeter ki Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah.
Çok haklısınız geçen sene ertelemeyeydim belki de şuanda kucağımda olacaktı hersey kısmet ins hem atanirim hem bebeğim olur

1 saat Türkçeden test çözdüm
Şimdide matematige başlıyorum 1 saatte mat çalışacağım
Türkçeden 15 sorudan en fazla 2 yanlışım çıkıyo sukur
Bide kızlar ben şu şekilde çalışıyorum
Mesela bugün tarih konu çalıştım ya yarın o çalıştığım konunun testini çözüyorum pekismis oluyor geçen sene dersanedede hep bu şekilde soyluyolardi hocalar belki sizede faydası olur eğer bu şekil calismaya devam edersem dersaneye gitmeyi düşünmüyorum zaten geçen seneden elimde notlarım var eğer gidersem de geometri ve mantik için giderim ikiside 0 çünkü bende

Slm canim
Seni cok iyi anliyorum.bence yeteri kadar ertelmissiniz.zamani gelmis gibi.bir de nkadar dogru bilmiyorum ilk cocugun onu kesilmez derler.dogrulugunu bilemem zaten.hem zaten sen simdi hamile kalsan bile temmuza geliyor dogumun.(9ay sonra yani)bir ay sonra yapsaniz zaten dogmamis olur..
1 ay sonra hamile kalmak için uğraşmaya baslayacagiz vermem gereken 5 kilo var çünkü 1 ay yada 2 ay sonra hamile kalsam 8.ayda doğum yapıyorum onlisans mezunuyum 9 . Ayda oluyor sınav off yandım ben

Çok haklısınız geçen sene ertelemeyeydim belki de şuanda kucağımda olacaktı hersey kısmet ins hem atanirim hem bebeğim olur[/QUOTE]

Valla tatlım bu konuda problem kısımları biraz karışık olabiliyor.Ebobla mı ekokla mı çözecem diye karıştırabiliyorsun.Ama dershaneye giderken geçtiğimiz senelerde matematik hocamız ebob bütünden parçalamaya giderken,ekok da parçalardan bütüne giderken kullanılır demişti.Yani parçalamada ebob,bütünü oluşturmada da ekok kullanılıyor.Bir de problemler genellikle kalıp gibi soruluyor.Hemen anlıyorsun nasıl çözeceğini.Bol pratik de lazım tabi canım.

Bebek konusuna gelince her şey nasip kısmet Allah bilir ne zaman nasip edeceğini.Geçmişe değil şimdiye bakın siz artık :KK66: En hayırlı zamanda size de nasip olur inşallah canım.

selam kızlar basit denklemlerden 70 soru çözebildim.. inşallah gece çalışabilirim:)

1 saat Türkçeden test çözdüm
Şimdide matematige başlıyorum 1 saatte mat çalışacağım
Türkçeden 15 sorudan en fazla 2 yanlışım çıkıyo sukur
Bide kızlar ben şu şekilde çalışıyorum
Mesela bugün tarih konu çalıştım ya yarın o çalıştığım konunun testini çözüyorum pekismis oluyor geçen sene dersanedede hep bu şekilde soyluyolardi hocalar belki sizede faydası olur eğer bu şekil calismaya devam edersem dersaneye gitmeyi düşünmüyorum zaten geçen seneden elimde notlarım var eğer gidersem de geometri ve mantik için giderim ikiside 0 çünkü bende
Ne güzel canım çalışmalarımızın karşılığını hep bu şekilde alırız inşallah.Bu arada mantıktan bende sıfırım.O yüzden bana sözel sayısal mantık için bir kitap önermişlerdi.Aşama aşama anlatıyor.Kitabı bir inceledim de gayet de açıklayıcı bir dille anlatılmış.Bende yeni başlayacağım bu kitaba çalışmaya.Bu arada kitabın ismi "Matematus yayıncılık-sözel sayısal mantıksal akıl yürütme konu anlatımlı tamamı çözümlü".

Çok haklısınız geçen sene ertelemeyeydim belki de şuanda kucağımda olacaktı hersey kısmet ins hem atanirim hem bebeğim olur

Valla tatlım bu konuda problem kısımları biraz karışık olabiliyor.Ebobla mı ekokla mı çözecem diye karıştırabiliyorsun.Ama dershaneye giderken geçtiğimiz senelerde matematik hocamız ebob bütünden parçalamaya giderken,ekok da parçalardan bütüne giderken kullanılır demişti.Yani parçalamada ebob,bütünü oluşturmada da ekok kullanılıyor.Bir de problemler genellikle kalıp gibi soruluyor.Hemen anlıyorsun nasıl çözeceğini.Bol pratik de lazım tabi canım.

Bebek konusuna gelince her şey nasip kısmet Allah bilir ne zaman nasip edeceğini.Geçmişe değil şimdiye bakın siz artık :KK66: En hayırlı zamanda size de nasip olur inşallah canım.[/QUOTE]
Evet ebob ve ekok tan tek bildiğim bu zaten biliyorum da dediğin gibi uygulama 0 bende bakalım hayırlısı hersey için allahım neyi nasıl uygun görürse o şekilde ilerlesin ins
Ne güzel canım çalışmalarımızın karşılığını hep bu şekilde alırız inşallah.Bu arada mantıktan bende sıfırım.O yüzden bana sözel sayısal mantık için bir kitap önermişlerdi.Aşama aşama anlatıyor.Kitabı bir inceledim de gayet de açıklayıcı bir dille anlatılmış.Bende yeni başlayacağım bu kitaba çalışmaya.Bu arada kitabın ismi "Matematus yayıncılık-sözel sayısal mantıksal akıl yürütme konu anlatımlı tamamı çözümlü".
Çok saol canim bende alirim biraz zaman geçince bu kitaptan şimdi tamamen duzenimi oturtayimda

Bebek konusuna gelince her şey nasip kısmet Allah bilir ne zaman nasip edeceğini.Geçmişe değil şimdiye bakın siz artık :KK66: En hayırlı zamanda size de nasip olur inşallah canım.
Evet ebob ve ekok tan tek bildiğim bu zaten biliyorum da dediğin gibi uygulama 0 bende bakalım hayırlısı hersey için allahım neyi nasıl uygun görürse o şekilde ilerlesin ins

Çok saol canim bende alirim biraz zaman geçince bu kitaptan şimdi tamamen duzenimi oturtayimda[/QUOTE]

Tamam canım ben de çalıştıkça izlenimlerimi paylaşırım.Bakalım tamamen sıfırken beni nelere taşıyacak :) :)

Bu arada mesajlar mı karıştı forumda anlamadım mesajlar birbirine girmiş :/ kim ne yazmış belli olmuyor.Şaşırdım doğrusu.

X