- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
Ah kuzum ya.bu yasta neler gormus o oyle..kiysmam ben onaCananleylx1453 .!.:Yaaa ne uzunu canm allah razi olsun destekleriniz benm icin cok onemli kendimi cok cok iyi hissediyorum sayenizde yanliz olmadigimi bilm2k guc veriyo...yaa burda kimsem yok benim apartmandakilerede ne kadar guveneyim birkamamki hepsi yabanci gurbetteyiz burda akrabam felan yok hic yakinda oturan arkadasimda yok malesef...kizimin bakimi zor oluyo apis arasi cok dar ve hep her bez alisimda kenarlara pamuk tikiyoruz bazen. O pamuklar hep cis kaka olup alcisina gidiyo oda yara felannyapabilirmis ama biz goremiyoz tabi kalca taraflarininnalcisi cok siki yapilmis ...beline kadarda alcisi var zaten ...bacak arasi acik poposunun birazina kadar...bazen belinenkadar kaka oluyo pamuklar sokup tekrar koyuyorum felan...bunu yapamazki kimse ...ondan birakamiyorumda apartmandakilere cok samimoyetim yok nide cocugu bilemezler dusururlr felan allah korusun .. Aksamdan beri calistigimdan bisi anlamadim keske uyusaydim ama simdi cok iyim bi dus aldim kahve felan tarih calisiyorum duraklama donemine kadar geldim zayen tarihim iyidr sosyalci oldugum icin. bide sizin bu guzel dilekliniz yabi bana guc verdi. Guzel allahim gonlunizde olani hakkinizda hayirli eylesin canim arkadaslarim...