İnşallah cnm hedefin mayısa kadar bir gk gy dersi ve eğitim dersi bitirmek her ay mayista da full deneme, oncesinde denemeye baslamak gerekiyo mu?tekrar konusunda ne tavsiye edersin haftalık mi aylık mi ya da senn nasıl bi tekrar düzenin vardı, iyi bi puanın var bildigm kadarıyla.Yetisir insallah canim
Oturup kaba taslat plan yap hangi ay ne bitecek diye
Tekrarlari da sakin atlama
bana sormamışsın ama bnde cvp vereyimİnşallah cnm hedefin mayısa kadar bir gk gy dersi ve eğitim dersi bitirmek her ay mayista da full deneme, oncesinde denemeye baslamak gerekiyo mu?tekrar konusunda ne tavsiye edersin haftalık mi aylık mi ya da senn nasıl bi tekrar düzenin vardı, iyi bi puanın var bildigm kadarıyla.
87 ama atanamiyorumİnşallah cnm hedefin mayısa kadar bir gk gy dersi ve eğitim dersi bitirmek her ay mayista da full deneme, oncesinde denemeye baslamak gerekiyo mu?tekrar konusunda ne tavsiye edersin haftalık mi aylık mi ya da senn nasıl bi tekrar düzenin vardı, iyi bi puanın var bildigm kadarıyla.
Canim herkesin calisma sekli farkli dersane kimini oyaliyor kimini duzene sokuyorarkadaslar günaydin dershaneye giden arkadaşlardan fikir almak istiyorum.dershaneye gitmeyi tavsiye ediyormusunuz?yeni basliycak bir sinifi varmis murat egitimin siz tavsiye ediyormusunuz?yoksa kendimiz evde halledebilirmiyiz?
:) peki gk gy sorular üzerinden yeterli oluyor mu benim de mat ve geo ve de mantık soruları için desteğe ihtiyacim varbana sormamışsın ama bnde cvp vereyim
bnm sadece gk gy.hızlı hızlı konuları bır defa bıtırme derdındeyım.çözümlü soru bankamdan da sorularını çözüyorum.yani öyle çok fazla kıtap takıp etmıyorum.konularım bıtsın,hocalar anlamasan bıle test çöz bazı konular soruyla ogrenılır dedıler.sadece çok takıldığım yerlerde açıp bakarım.
zaten yeni alacağım kıtaplarıda çözümlü alıcam ınş.hoca peşinde koşmadan evde kendım hallederım böylelıkle.
mat. ve geo.yu sadece dershanede dınledım,dershane testlerını çözuyorum.çözümlü alınca onlarıda çözcem daha çok pekişir inş.
Rabbim yardımcımız olsun..
87 ama atanamiyorum
Tekrarlarin haftalik yap canim mesala her hafta cografyanin bir konusunu okuyup 1 test coz
Bence basla simdiden deneme cozmeye 1-2 haftada 1 deneme coz, bir tablo olustur, denemelerinde artis azalislari not et
Son ay ise full deneme gunde
Himm anladm şimdi deneme yapıp cok düşük gelince sevkimin kırılmasından korkuyorum aslinda.Bi de bebekle uzun sure oturamiyorm dersn başına bile deneme yı bölünmeden nasıl cozcm hiç bilmiyorum..
Karinca misali ilerlesekte amacimiz belli canimSlm kızlar uzun bi ara bakamadim net yoktu ve çok yogumdum. Dersleri ihmal etmedim ama çok da ilerleme olmadı ya. Karınca misali gidiyorum. Coğrafya bitti soru çözümüne başladım. Türkçe bitti aslında ama su dilbilgisi çok zor yapamiyorum. Matematiğinde oran orantiya kadar tekrar etmem lazım bayadir soru cozemedigim için unuttum birini yapıyorum diğerini unutuyorum günde iki uç saat yetmiyor çalışmaya . daha vatandaşlık tarih var en zor dersler .soru çözümlerini de arttırmak lazım . sizlerin nasıl gidiyor çalışmalar
GunaydinGünaydın kızlar herkes nerede yahu akşam ders çalışan yokmu
Gunaydin
Obeb okek e çalıştım
Ama olmuyor anlayamıyorum bu konuyu
kızlar benie motive edinn nolurrrr[/QUOTE
Sn de mi evli ve çocukluğun
Ben bebegime bakarak motive oluyorum
Benim de yıllardır yapamadığı m bi konu, mutlak değer işçi havuz ve faiz bi turlu basmiyoGunaydin
Obeb okek e çalıştım
Ama olmuyor anlayamıyorum bu konuyu